Jump to content

Inlocuire Head Unit Dynasound

luc1an
 Share

Postare recomandată

Salut,

In situatia in care vreau sa schimb head-unit-ul de la un Passat B6, care are sistem audio cu DynaSound, ce operatii trebuie facute? Sistemul de amplificatoare si cele un catralion de boxe ramin fara rost?

Sau pur si simplu sint niste conectori ISO care se conecteaza la noul head-unit?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu renunta la calitatea CD-urilor audio pentru simplul fapt ca pe un CD incap mai multe MP3-uri!Nu se compara fidelitatea sunetului de pe un CD audio original cu cea de pe un CD MP3.In plus daca nu pui un DVD cu ecran 2 DIN arata urat un head-unit simplu.Sistemul Dynaudio parca are amplificator separat ori sub unul din scune ori in portbagaj.Pacat de banii dati pe Dynaudio.Cati nu si-l doresc...

Link către comentariu

pai sa te intreb eu: da' de ce vrei sa il schimbi? :lol: se aude mortal (600W), are mp3, magazie in el....

@sb20wob: statia e sub scaunul soferului.

repet: nu merita sa il schimbi

Modificat de dm76ro
Link către comentariu

Repet, schimbat head-unitul.

Ideea e sa pun un DVD player 2 DIN, sa se uite fomeia la televizor, mai punem si o camera sa ne uitam cind dam cu spatele. Ca daca sistemul dynaudio nu se afla in headunit si circuitul de difuzoare si aimplificatoare este separat, atunci il schimb fara mila (head unitu adica).

Se pune frumos conectorul ISO in (scuzati) fundul noului headunit si hai noroc.

Imi dau seama ca aia care au facut calculele cu dimensiunile difuzoarelor, pozitionare, fiecare difuzor cu amplificatorul lui, nu au facut-o de nebuni, altfel clar nu merita schimbat.

Hm, o sa intreb niste prieteni care au o firma de tuning si sa vedem ei ce zic, daca au mai facut chestia asta. Va tin la curent

Link către comentariu

Am intrebat si mi s-a raspuns ca in cazul in care ai DynaSound trebuie schimbat cam tot. Deci va trebui sa ma linistesc :lol:

Modificat de luc1an
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!