Jump to content

Pedala acceleratie murdara?

Romy
 Share

Postare recomandată

Apar niste intreruperi la motor...Mai rar,dar apar...si face cam urat...

Am zis ca poate e de la potentiometrul de la acceleratie.

I-am scos mufa,motorul sta un pic turat(e normal)dar n-a mai facut...Sa fie doar coincidenta?

As vrea sa-l desfac,sa vad daca se poate curata,cumva...Sau e mai bine sa il lasa asa?

post-9619-1182195529_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te sfatuiesc sa il pui pe VAG COM si sa vezi daca potentiometru functioneaza cum trebuie sa vezi daca se duce pana la 100% sau daca are stocata vreo eroare.

Daca i'ai scos mufa la "pedala" s'a stocat eroare ca si cum ar fi defecta :D cand o pui pe tester stergi eroarea daca a aparut si apoi vezi daca mai apare, opresti motorul, accelerezi faci o tura si apoi o pui din nou si vezi ce se intapla,daca mai ai eroarea sau nu.

Modificat de SorinB
Link către comentariu

Am sa incerc asa...

Trebuie sa gasesc un cablu.Laptop am... :D

Multumesc.

Link către comentariu

Salut dragi 1Z-eri :D

La majoritatea TDI-urilor (1z inclusiv) in lipsa semnalului de la potentiometru sau daca diferenta de rezistenta intre cele doua potentiometre interne (are doua interne) e mai mare de x% (cam 30% parca) atunci ECU baga 1300 RPM din oficiu.

Daca in urma curatarii / miscarii mufei nu mai face figuri e posibil sa fi fost de acolo problema ta.

Oricum de desfacut nu prea are sens ca nu ai ce sa ii faci. Pune mai degraba VAG-COM-ul si apasa treptat pedala sa vezi cum evolueaza indicatia daca are intreruperi sau daca nu atinge capetele de interval.

Link către comentariu

OK, si daca pui VAG COmul si nu e nici o eroare, ba din contra, mai e si senzorul nou schimbat si tot probleme da, ce faci ?

Link către comentariu

@andREI - Multumesc mult pentru raspuns.Am mai invatat ceva... :)Am sa pun VAG-COM-ul,dar sa gasesc un cablu,mai intai...

@RobertG - Mda...Buna intrebare,Robert...Te referi doar la cazul meu,sau ti s-a-ntamplat si tie acelasi lucru?

La mine se manifesta ca si cum as apasa foarte scurt si rapid pedala de acceleratie(cu mana,de ex)...

Link către comentariu

Mi s-a intamplat mie. Dupa ce am schimbat pedala, am zis ca totul e ok, dar pana de curand, cand a facut la fel.

Link către comentariu

Deja m-ai pus pe ganduri...

Ce ar mai putea fi,nu stiu... :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

ce cablu iti trebuie? eu am o interfata care merge pe com.

Link către comentariu

Nu stiu ce interfata imi trebuie,si nici cu ce versiune de VAG-COM va merge.Motorul e din '93.

Link către comentariu

Imi poate spune cineva ce tip de cablu si ce versiune de VAG-COM mi-ar trebui,pentru a putea comunica cu ECU?

Link către comentariu

Pentru tine e buna o interfata VAg-COm 3.12 . E suficienta pentru ce ai tu nevoie.

Link către comentariu

OK!Multumesc.

As vrea sa modific si turatia la relanti.Sper s-o pot face cu aceasta interfata VAg-COm...

Link către comentariu

nu cred ca merge pe ECU-ul tau. la mine nu am reusit decat sa vad cateva chestii de baza. in august este intalnirea de vara la Durau. e prin apropiere, trage si tu o fuga si te intalnesti cu cativa care au interfete si pot sa faca o diagnoza

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!