Jump to content

Si Machineta Mea.

mayday147

Postare recomandată

Desi mi-as fi dorit sa ma intorc acasa cu un Audi A4, am venit din Germania la volanul unui Golf V - spre bucuria prietenei mele. Inainte am avut un Polo 1.2 si desi nu puteam sa ma plang de spatiul oferit de masina, imi doream o masina "intreaga". Deoarece nu am avut suficienti bani pentru un A4 (ma refer la taxa de inmatriculare si un pret cu aprox 1000 EUR mai mare), am avut de ales intre un Passat B5.5 si acest Golf. Poate mai mult influentat de prieteni, care imi spuneau ca Golful e mai nou (si ca ani de la inmatriculare si ca generatie), l-am ales pe cel din urma.

In fine, momentan inca intorc capul dupa fiecare A4 pe care il vad - si vad fooarte multe, dar sper sa imi treaca repede si sa vad cu alti ochi machineta asta.

Si acum cate ceva despre masina:

Data prima inmatriculare 10/2004 ; Model 2005

Echipare Comfortline; 77KW TDI ; 95.000 km actuali

• Culoare: Negru pearl
  • jante aliaj
  • proiectoare
  • climatronic dublu
  • scaune incalzite
  • cruise control
  • computer bord
  • ESP
  • senzor lumina/ploaie
  • 10 airbaguri
  • oglinda interioara heliomata
  • spalator faruri
  • geamuri tenta verde
  • coming/leaving home
  • geamuri electrice
  • oglinzi electrice incalzite
  • pachet lumini interioare
  • cotiera fata/spate (refrigerata)

Pretul platit pe masina a fost de 12.700 inclusiv numere pentru 1 luna, iar in Romania am taxa inmatriculare 1000EUR plus RAR si alte alea,

In fine, cu siguranta daca o cumparam din Romania plateam mai putin, dar nu imi pare rau.

.

Ca si planuri de viitor:

• CIP la Voinea
  • jante pe 17" - cred (daca nu 16")
  • geamuri foarte putin innegrite (toate)

post-5656-1182195046_thumb.jpg

post-5656-1182195051_thumb.jpg

post-5656-1182195055_thumb.jpg

post-5656-1182195062_thumb.jpg

post-5656-1182195126_thumb.jpg

post-5656-1182195131_thumb.jpg

post-5656-1182195145_thumb.jpg

post-5656-1182195149_thumb.jpg

Modificat de mayday147
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ta..imi place.Sa nu te gandesti vreodata ca ai pierdut ceva prin faptul ca nu ti-ai luat un A4.In timp iti vei da seama de ceea ce iti spun.Eu am 70.000 km cu al meu si nu am schimbat nimic(o siguranta cred) si se comporta ca la inceput.Daca ai grija de ea e o masina super fiabila,in plus ari fi si designul care mie imi place la nebunie.

Sa te bucuri de ea si cati mai multi km fara incidente!! ;)

Link către comentariu
  • Administrator

Bravo! Arata foarte bine! :D :blink: :lol:

ca parere personala: jantele mari fara suspensii sport nu sunt de mare ajutor... ma rog, estetic sunt misto dar...

recomand 16 pt Bucuresti

Link către comentariu

super masina,destul de dotata(la ce dotari are sigur nu e cheala),nici nu a fost mult ca pret(parerea mea.)plus ca pt varsta ta mai potrivit e golfu.

sa ai parte de ea cat mai multi km,lipsiti de evenimente.multa bafta :D

Link către comentariu

In acelasi program de imbunatatiri pe viitor, ma gandesc si sa montez o masca fata de Jetta sau R32 , ca arata bestial. Ceva de genul celei din avatar.

Link către comentariu

Ai dreptate cu grila fata din avatar-ul tau,e misto,dar fara numar pe fata.Poate gresesc eu,dar mi se pare ca numarul acopera exact partea frumoasa a grilei,cea cromata adica!!!

Link către comentariu

Pai merg fara numar :tomato: Ca doar am mai mers odata fara el - caci imi cazuse suportul - si nu m-a oprit nimeni.

Link către comentariu

Incasezi 6 puncte daca te opreste vreun smecher fara numar. :tomato:

Link către comentariu

Decodat iti vorbeste ori din proprie experienta . . . ori a vazut vreo poza sau vreun post de-al meu pe aici :huh:

On-T : Cat mai multi kiometri fara absolut nicio problema!

Link către comentariu

FRumoasa masina, FELICITARI!!! :lol:

S-o stapanesti sanatos si fare evenimente neplacute :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!