Jump to content

Trebuie Neaparat Sa Merg La Rar Daca Bus-ul Meu A Crescut Un Pic

mishu mm
 Share

Postare recomandată

Dragilor, e musai sa-i fac omologare T2-ului daca am pus cober? A mai pus cineva? Cam cat m-ar costa?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

e cam musai...la verificare o sa ai probleme sigur , in trafic e posibil la un filtru rar sa te intrebe sa iti ia talonul pana la omologare...

nu stiu cat costa nici in ce conditii se face insa am asa un ''filing'' despre o factura de la o firma autorizata

Link către comentariu

Te referi la documentele de provenientza ale coberului sau factura pt. manopera (montaj in service autorizat)?

Problema e ca eu plec la mare in 2 saptamani, si mi-e sa nu vin acasa fara talon.

Link către comentariu

stai linistit normal asa ar trebui sa treci in carte modificarea asta dar te asigur eo ca nu cauta nimeni si eu am inaltat masini ,remorci si nu sa luat nimeni de viata mea nici in tare nici afara !stai linistit!

Link către comentariu

nu il asigura

pt ca asa ca fapt divers eu am fost masurat sapt trecuta de nenii de la rar

Link către comentariu

dupa cum spuneam eu de vreo 5 ani in coace tot ma dau cu masinile si mau oprit de cel putin 20-30 ori raru in ro si de vreo 10 ori i afara si nimeni nu ma intrebat de sanatate!

Link către comentariu

Am rezolvat-o intr-un final! Am fost personal la RAR si mi-au spus ca daca nu s-au adus modificari de siguranta (si nu s-au adus, deoarece am pus coberul peste toata masina, nu am inchis o camioneta, ca si papucul, de ex.), atunci nu trebuie omologare.

O problema ar fi, totusi: dimensiunile din certificat (inaltimea) nu mai corespund cu situatia reala. Dar, frumos sa fii.....!

Mersi mult pt. ajutor, si sa ne vedem sanatosi pe drumurile din RO!

Link către comentariu

atunci du-le cartea si sa scrie jos la mentiuni noua inaltime

banuiesc ca nu costa nimic

sa ne vedm cu bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!