Jump to content

Fasait Motor+aer Pe Furtunul De Motorina

2BB
 Share

Postare recomandată

Desi am cochetat cu bucsarea, ca sa dai jos racitorul la masina mea e crima!

Am sa iau piesa noua, o schimb (15..16 milioane  :tuktuk: ) si apoi il bucsez pe al meu, asa de hobby... Poate il dau cuiva. Vreau sa vad daca americanii au facut treaba buna (desenul buscsii)!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Ok, revin cu noutati.

Am inlocuit racitorul...  4 ore de manopera cu 2 oameni pe masina si al 3-lea care dadea cheie la mana...

S-a demontat punte fata, planetara dreapta, evacuare cu filtru de particule, esapament Webasto, suport baterie si baterie, cabluri, mufe si alte plastice...

Treaba a fost facuta de cativa baieti care lucreaza la reprezentanta Skoda in timpul lor liber, si a fost facuta bine (zic eu).

Se pierde 1...2 l de antigel.

Am luat piesa originala cu 1100 lei de la un cunoscut care vinde piese.

Antigelul a fost original (72 lei / 1.5l de G13 concentrat de la Midocar, din el se fac 3 litri cu apa distilata-se gaseste si mai ieftin).

Manopera 500 de lei. (mi-a placut cum au lucrat si am schimbat si distributia pe original tot la ei).

Am iesit cu peste 500 de lei mai bine ca la Porsche (doar piesa era 1700 lei).

Rezultatul ?

Masina nu mai fasaie (e silentioasa foc), are un alt mers si pot folosi AC-ul normal (inainte mergeam pe recirculare cu un geam putin deschis din cauza gazelor).

Pentru amatori, codul de piesa (racitor gaze EGR) este  03G 131 512 AD (motor BMM) si piesa veche am sa o bucsez de dragul artei (sa vad cum iese).

Bucsa originala era asa de arsa incat axul clapetei incepuse sa traga de ea intr-o parte. Totul sub motor era afumat.

Link către comentariu

Dragilor, sper ca inchideti discutiile aici si le veti continua in aria vw.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!