Jump to content

Blaupunkt Brighton Mp35 Sau Pioneer Deh-2800mpb

b_logix
 Share

Postare recomandată

Nu pot decide ce sa aleg http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...er/DEH-2800MPB/ sau http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M.../Brighton_MP35/ daca aveti poze cu cele doua in cauza sau pareri despre incadrarea lor in bord , la fel daca stiti ceva despre performante nu ezitati sa ajutati un om disperat :) multumesc anticipat...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

DEH-2800MPB

Amplificare interna 4x50W, MOSFET ( amplifica ceva mai bine la volum ridicat iar circuitele nu se incalzesc asa rau); reiese ca ar avea decat o iesire Rca ( se foloseste pentru a conecta un amplificator la casetofon); sunetul il cunosc, este unul "cald".

Brighton MP35

Are 4x45W, nu este specificat daca este tot amplificare Mosfet; are 4 Channel Preamp-Out a 2 V (cu cat V este mai mare cu atat mai bine pentru conectarea la un amplificator extern)

Eu iti recomand sa mergi pe Pionner.

Link către comentariu

Ce pot sa iti spun ,ca eu am pe masina BRIGHTONUL,de juma de an si sint multumit de el. A fost o problema la inceput , ca receptiona radio slab ,dar am rezolvato,alimentind amplifu din antena.Mecanismul CD e rezistent la gropi, nu se intrerupe melodia.CULOAREA ALBASTRA LA DISPLAY,DA BINE CU BORDUL , BUTOANELE ROSI CU CELELALTE ALE MASINI.

Link către comentariu

multumesc de sugestii dar din ce am mai citit am inteles ca la sunet sunt amandoua destul de slabute..eu vreau sa-mi iau un player care sa se incadreze bine in bord...dar sa se si auda acceptabil( ma refer macar la caliatea cass original gamma) daca aveti alte pareri le astept cu placere mentionez ca ce s-a mai discutat aici pe forum ..in mare pioneer 2900mpb nu-mi place deloc cum se incadreaza

Modificat de b_logix
Link către comentariu

Fidelitatea are un pret ridicat, 700 de lei in sus.

Link către comentariu

am eu pioneer 2800 mpb si sunt f. multumit de el. calitatea este peste gamma-ul original. singura problema e ca nu pastrezi aspectul original al bordului. in rest e ok.

ca iesiri ai 4x27 w rms + 1 iesire preamplificata pt statie.

la pretul lui e un aparat foarte bun.

Link către comentariu

multumesc de raspunsuri..dar pana la urma m-am razgandit si acum caut un player care sa intre complet in bord ( cum s-ar zice la rasul bordului) cu butoane rosii..ma gandeam la panasonic cq 3503ne http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...nic/CQ-C3503NE/ daca stiti cumva alt model asemanator sa se incadreze la fel in bord...va rog sa-mi spuneti

Link către comentariu

Pune BRIGHTONU` ,ca ai sa fi multumit,se incadreaza perfect in bord,lumini rosi, fond display albastru ,exact cea ce cauti ,pe mine ma intreaba multi daca e original,asade bine da la bord, ce sa mai zic noaptea. Spune-mi daca il pui.

Link către comentariu

Din pacate am vorbit deja pentru un panasonic :lol: , dar daca nu iese nimic cred ca brighton e urmatoarea mea varianta. Oricum va multumesc mult pentru pareri

Modificat de b_logix
Link către comentariu

Sa ne anunti de rezultat, daca esti multumit sau nu?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Rasturnare de situatie...mi-am comandat sambata de pe beloud 3900mpb...maine ar trebui sa vina ..sunt tare curios cum o sa sune...stiti cumva ...la modelul acesta trebuie inversati pinii? pt a ramane momorate posturile?

Maine daca reusesc sa-l instalez va dau mai multe detalii

Modificat de b_logix
Link către comentariu

Ce ai comandat, BLAUPUNKT?

Link către comentariu

salutare..azi mai cu greu am instalat playerul...zic cu greu pentru ca nu s-a potrivit carcasa si a trebuit sa fac unele mici modificari ca sa ramana intepenita...la player am comandat si un amplificator pentru antena...si are un fir albastru care teoretic se leaga la 12v..acum mi-a fost teama sa-l leg si momentan l-am lasat asa...am observat ca la adaptorul iso este o mufa galbena pe care scrie 12v parca, oricum este clar alimentare..acum va rog sa-mi spuneti daca ati mai avut si voi..de acea mufa l--ati legat? ca n-as vrea sa fac o prostie

Link către comentariu

Da. La acea mufa alimentezi cu 12v, din cass.Tre sa aiba ceva iesiri pt antena automata(12v).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!