Jump to content

Body kit-uri (Touareg 7L)

r4zv4n
 Share

Postare recomandată

Se pare ca apar noutati despre acest Touareg...mai sap!

...iata si filmul repomen

frumos modificat :sbine:
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Wow foarte tare masina , asa ceva mi'ar trebui si mie in "jungla" din Bucuresti :icon_thumright:

Link către comentariu

Abia astept filmul sa vedem in actiune monstrul.Multumim VVV pentru updateuri

Link către comentariu

• 3 weeks later...

:) In pozele din parcare, cel putin intr-una se observa pe fata jantele normale pentru a putea circula cu ea.

Link către comentariu

• 2 months later...

Un alt Touareg (cred) unic este unul gasit de mine pe mobile.de (aici link )

Este vorba de un Touareg cu fata de Cayenne..ce parere aveti?Cam corcitura dar arata bine zic eu..

Poze :

snm3wb20kgrhqiheev5iclp.th.jpg snmu20kgrhquokicevpt9on.th.jpg snnigm0kgrhqqheievq5un1.th.jpg snm9weg0kgrhqyokiievpui.th.jpg snoqbg0kgrhqiheyevov7vq.th.jpg snopqbg0kgrhqmhemevqtyf.th.jpg snnv20kgrhquhckevs1rvt7.th.jpg snoeweg0kgrhqqhd4evqy19.th.jpg snnmgcw0kgrhqmokkuevo9t.th.jpg

Link către comentariu

Personal m-i se pare de prost gust.....de facea macar trecerea la Touareg facelift era ok...dar asa e o porcarie totala.

Modificat de msclemike
Link către comentariu

Eu mai degraba l-as numi CROSS TOUREG la cum arata.E chiar frumos proiectul sper sa si reusesti si sa ne arati poe cind ai finalizat acest proiect.Si eu as conduce cu mare placere asa ceva prin cluj si sunt sigur ca as atrage toate privirile asupra mea.

Bafta

Link către comentariu

Ce inseamna "platforma comuna" ...

Link către comentariu

Cred ca s-a inteles gresit.Masina nu este a mea (cu toate ca ar fi visul meu sa am un Touareg :) ).Doar am gasit-o pe mobile si m-am gandit sa v-o arat. Urata nu pot spune ca e dar liniile rotunde din fata nu se prea potrivesc cu liniile drepte ale geamurilor.

Link către comentariu

Touareg-ul pentru film e ceva special... Cum au mai spus cativa, excelent pentru Romania :angry:

Touareg-ul cu botul de Cayenne e ceva... gretos. Nu inteleg de ce ai vrea sa-ti transformi masina intr-una din cele mai urate masini facute vreodata (ma refer la Cayenne). De fapt, nu inteleg de ce ti-ai transforma masina in ceva ce nu e. E cam acelasi lucru cu sutele de BMW-uri M5 din Romania, care au un singur lucru in comun cu adevaratul M5, si anume sigla. Mare pacat de munca depusa, pare facuta destul de bine lucrarea. :)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Cred ca merge si asta la unicat.

Roti pe '26 si alte modificari!

post-15613-1276578075_thumb.jpg

post-15613-1276578080_thumb.jpg

post-15613-1276578088_thumb.jpg

Link către comentariu

este pentru filmul "Repo Men"

Link către comentariu

• 4 weeks later...
Mihai.Nechifor

Acum 10 min am terminat de vazut "Repo men"...nasol filmul, masina criminala: sunet deosebit al evacuarii, body kitul super

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!