Jump to content

Motorul Azd De La Golf 1.6 Este Euro4 Sau D4?

luk
 Share

Postare recomandată

Am vazut ca unii zic pe forum ca , Golful de 1.6 cu codul motor AZD ar fi EURO4

Intreb asta pentru ca AUS de 1.6 stiu 100% ca e EURO4 , si nu stiu daca si AZD ar fi EURO4 sau D4.

Stiu, ca ar trebuie sa a duc la RAR, sa cer o consultanta, sa platesc o taxa etc. pentru a afla asta, dar poate reusesc sa aflu mai usor daca corespunde normei EURO4 sau nu.

Daca stie cineva sigur il rog sa ma ajute

Mersi mult si astept raspunsul vostru

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am acelasi tip de motor si iti pot confirma ca e Euro 4. :P

P.S. am facut ITP-ul saptamana trecuta...si m-am incadrat in normele EURO 4.

Link către comentariu

sau poti sa incerci cu VIN Decoderul de pe forum ( search)

si da pot comfirma ca are euro 4 caci am fost si eu posesorul unui astfel de motor

bafta !

Link către comentariu

sau poti sa incerci cu VIN Decoderul de pe forum ( search)

si da pot comfirma ca are euro 4 caci am fost si eu posesorul unui astfel de motor

bafta !

Dupa VIN Decoder nu poti stii daca are EURO4 sau NU !!!

Doar dupa codul motor, Brieful ( Cartea masinii ) sau cel mai bine dupa Cartea de Identitate a masini ( Cartea RAR )

Dupa VIN Decoder doar anul, si alti parametrii, dar Norma de poluare n-o poi afla

Link către comentariu

• 1 month later...

motorul AZD pe care il am eu e euro IV

Link către comentariu

si eu am un golf cu motor AZD si are euro 4.

E din 2001

Link către comentariu

Dar D4 ala ce reprezinta? Am un prieten care a cam luat teapa. A adus din DE un Opel(deh, i-am zis sa i-a VW) si in brief scrie D4. A fost la RAR sa o inscrie si surpriza: i-au spus ca D4 poate corespunde la euro2, 3 si 4 si ca masina lui e Euro2. Asadar trebuie sa plateasca o taxa de prima inmatriculare de 3000 de euro.

Acuma intrebarea e se poate sa aibe dreptate cei de la RAR sau au vrut doar sa scape de el?

Link către comentariu

D este o norma echivalenta cu EURO, dar nu exista o echivalenta intre Dx si EUROy. Cum au spus si ei la RAR, D4 poate sa fie si EURO2, 3 sau 4, depinde cum au astia de la RAR motorul in baza de date. In realitate D4 corespunde noxelor cu EURO4, dar cei din Romania sunt mai incuiati la minte.

Link către comentariu

istef ...am pus la "generale" o lamurire pe aceasta tema. E4 NU e = D4 ci sunt niste deosebiri de standard ce fac ca D4 sa fie doar E3

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!