Jump to content

Golf 5 Young 1,4 L, 80 Cp

UWE

Postare recomandată

incredibil ce citesc..ma-ntreb..loganistii or face comparatii si cu alte compacte? gen alfa 147, focus, sau au "ceva" cu golfu`?

Link către comentariu
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• UWE

14

• Ice_2k

4

• Radu C.

4

• makavely

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu imi vine sa cred ce citesc aici..

Pai daca ati fi citit atenti, ati vedea ca acolo se discuta doar pe performante ala motorului 1.4 de pe logan-75CP si cel de pe golf 1.4-80Cp. Si atat doar, nu e vorba de confort/stabilitate, etc.

Link către comentariu

Adevar graiesti, nici nu stiu ce cauta cuvantul Logan ce e asociat Cu Renault ce e asociat la randul lui cu Franta.

Franta = calitate proasta la bani putini, sa nu mai vb de masini ca acolo chiar stau foarte rau rau de tot.

Decat o masina frantuzeasca mai bine ma duc cu autobuzu ;)

Link către comentariu

Va rog insistent sa renuntati la discutia asta!! Nu ne face cinste o astfel de atitudine. Urmatorul post referitor la Logan/Renault/etc va fi penalizat.

Link către comentariu

Salut

chiar daca imi va fi penalizata interventia, cred ca e necesara, deoarece cred ca s-au facut cam multe valuri pt citeva remarci pt care imi cer scuze !

1. Nu sint interesat de liniute, niciodata nu ma reactionez in sens negativ daca sint depasit indiferent de marca masinii care ma depaseste, am un stil de condus mai mult prudent si chiar daca am masina in 2 usi, pt mine e masina de familie, destinata in primul rind transportului familiei mele in conditii de siguranta, dupa aceea urmaind alti factori cum ar fi confortul, fiabilitatea si imaginea masinii respectiv performantele dinamice ( asta e si ordinea care a primat in alegerea masinii )

2. Am ales Golf, deoarece pt mine pot sa spun ca e o religie, sint indragostit iremediabil GOLF, indiferent de motorizarea ei, ma declar multumit de motorul meu, iar ca sa fiu sincer, asi fi dorit o alta motorizare, dar cum finantele au fost limitate, am preferat un motor mai mic, dar totusi un GOLF !

3. Imi cer scuze fata de posesorii de Logan, nu am nimic cu ei sau cu Loganul in general, fiecare isi cumpara ce-i place si ce poate, nu mi-am scos inscriptionarea cu cilindreea de pe spate de frica Loganistilor :blink: , ci pur si simplu asa a venit masina.

4. Pe la inceputul topicului, mi-am exprimat bucuria ca nu am inscriptionarea cu cilindreea, strict din motive obiective, caci asa cum am mai spus, pina sa-mi iau masina, am mers cu si in, Skoda Octavia 1.4 a unui prieteten care era si este stresat de posesorii de Logan, care odata depasiti, desi pina atunci mergeau cu o viteza inferioara, deveneau brusc sportivi si incercau sa-l depaseasca !!!!!!!!!!! Nu am inteles acesata frustrare, nu doresc sa o inteleg si nici nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, ideea cred ca este ca fiecare sa incercam sa fim mai buni, sa ne respectam intre noi, indiferent de marca masinii, sa ne stapinim masinile sanatosi si fara incidente !

5. Am fost tentat sa-mi fac un cont si pe respectivul forum, pt a publica acest " drept la replica "dar cum nu mi-a placut atmosfera de acolo ( felicitari moderatorilor nostrii pt modul cum intretin acest forum ), il voi publica numai aici, iar pt mine subiectul Golf / Logan este inchis, cu scuzele de rigoare inca o data, daca cineva s-a simtit jignit de remarcile mele !

Link către comentariu

Desi nu obisnuiesc sa pun posturi aiurea, de data asta imi calc pe inima.

Bravo! Asta e diferenta dintre ascest forum, acesta comunitate si altele. Ca de multe alte ori sunt mandru ca fac parte din ea.

PS unul din motivele pt care a 2-a masina a fost tot vw a fost acest forum. sa vedem la urmatoarea :blink:

Link către comentariu

Salut

astazi masinuta a mai primit un accesoriu !!!!!!!!!!!!!! :icon_cool:

post-11277-1186564680_thumb.jpg

post-11277-1186564729_thumb.jpg

Link către comentariu
Salut

astazi masinuta a mai primit un accesoriu !!!!!!!!!!!!!! :icon_cool:

Felicitari pt masinutza. De exact o luna si o zi sunt si eu posesorul unui G5 Young identic cu al tau. Culoarea aia meseriasa se numeste "Orange Cooper Metallic" .

Nu a existat inca vreun om care sa vada masina si sa nu zica ca e f tare culoarea :icon_cool:

Am observat ca esti interesat de "accesorizarea" masinii sa spun asa; nu simti lipsa cotierei? momentan e singurul lucru care-mi lipseste :(

In legatura cu motorizarea, nu-ti fa probleme. Eu am vreo 2400 de km facuti pana acum, si nu mi s-a intamplat niciodata sa am probleme mari intr-o depasire.

Daca mai ai nelamuriri, intrebari sau ai chef de povesti ti-a scris makavely un link catre un topic despre Golf Young :icon_thumright:

Sa o conduci sanatos!!!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ai o culoare foarte atragatoare pe iepurake al tau :P .

Te rog mult, da-mi niste detalii despre produsul aplicat pe etriere; de unde si cu cat ai cumparat-o ? Si eu vreau de mult sa le "vopsesc", insa e o operatiune cam respingatoare.

Multumesc aniticipat !

Sa te bucuri de masina cat mai mult ! Noroc !

Modificat de FLorin D
Link către comentariu
  • 1 year later...

Salut

multumesc pt urari, dar din pacate masina din prezentare e vanduta de cateva luni bune !

Rog un moderator sa inchida topicul, deoarece nu mai este de actualitate !

Cu stima !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!