Jump to content

Si Eu...

Victor_P

Postare recomandată

Salutare,

Am intrat si eu de curand in clubul posesorilor de audi s3 si vazand deja cate sunt voi incerca sa nu va plictisesc cu prea multe informatii despre masina, pe care deja le stiti probabil.

Este alba si seamana foarte mult ca si configuratie cu masina lui Roby, de fapt cred ca este identica.

Am luat-o acum fix o saptamana si am facut pana acum 1500km. Pana in 1000km am condus moderat, cu sprint-uri ocazionale pana la 4500turatii. Dupa ce-am depasit 1000 am sarit pragul la 5,000 si ocazional 5,500. Nu stiu daca am facut bine sau nu, cert e ca am auzit pana acum 15 pareri diferite despre rodaj, toate de la "oameni avizati" si am ales o varianta de mijloc.

Oricum, cine-mi spune ca a condus moderat in rodaj nu-l cred, chiar nici pe Nadir care sustine ca lua diazepam pt ca-l manca talpa :offtopic:

In rest, sunt extrem de incantat, dat fiind ca fosta masina a fost un megane diesel 80cp.

Pe curand

V

Link către comentariu
  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Victor_P

24

• Bogdan_wrc

5

• Vlad MHL

4

• nadir@boosted.ro

4

Bine ai venit, s-o stapanesti sanatos si fara incidente. :offtopic:

Link către comentariu

buna alegere!!!!!! sa o stapanesti sanatos si sa o conduci cu mare placere. :offtopic:

si pune poze cu ea sa vedem bijuteria.bafta

Modificat de ygor
Link către comentariu

Ati umplut forumu' cu S3-urile voastre :offtopic:

Link către comentariu

@andrei mi-ai luat vorba din gura(sau mai exact de pe tastatura :ceuameni: ).

Altu cu S3 alb.O sa tampesc cu voi :offtopic: .Am mai scris ca e o culoare care-i vine cel mai bine.Iti urez rodaj placut

uitasem sa te rog sa pui poze(exterior /interior),ca mor dupa A3,mai ales alb

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

la mine pe post este o poza cu 3 s3`uri albe unu din ele este al lui victor :offtopic:

sa ilstapanesti sanatos cocos :ceuameni: si ai grija de ea!

Link către comentariu

mama mama...de la 80cp la 265cp cam mare pasul s-o stapanesti sanatos leaga-ti un fier de picior ca e periculoasa masina daca nu esti obisnuit cu puterea...drive safe!

Link către comentariu
la mine pe post este o poza cu 3 s3`uri albe unu din ele este al lui victor ;)

sa ilstapanesti sanatos cocos ;) si ai grija de ea!

Le-am admirat,sunt superbe.Sa le conduceti cu placere cu totii si fara incidente :Driver:

Link către comentariu

Felicitari ptr masina! Oricum foarte tare numele topicului....am murit de ras cand am citit. Ce pot sa zic...da-i blana ca asa-i place la masina ca doar de asta e S :D si grija mare la gabori....

Link către comentariu

multumesc tuturor pt urari...

poze cu masina nu prea am facut, o sa incerc weekend-ul asta, dar sa-mi gasesc aparatul foto mai intai...

astazi e prima zi cand am lasat masina acasa si m-am dus la servici cu metroul, problema este ca de o saptamana de cand am luat-o nu ma mai pot concentra la birou, ies din 5 in 5 minute pe balcon la tigara sa vad ce face masina, si de 3,4 ori in timpul programului tot o mai scot sa-i fac o tura prin zona...

zgb>> incerc sa am, este foarte mare trecerea (suspensii, putere, directie) si iti da o falsa senzatie de siguranta...

Link către comentariu

clar...S3 astea sunt un adverat succes :( bravo!

Link către comentariu

stiu ce zici victor dar sa ai grija ca fuge extrem de rau fata de 80 de cai si nu-ti dai seama cand ajungi la 200 :icon_thumright: si pe curbe la inceput pana inveti cu 4x4 stai cu ESP ON :scratch:

Link către comentariu

oricum si cu esp scos masina are limite f mari, in situatii extreme se cupleaza singur asa ca trebuie sa fii extrem de nebun sa ii faci ceva

sa o stapanesti sanatos Victor,

gasca asta devine fratia S3-ului dupa ce vad eu aici

Link către comentariu

Am vazut masina pe Viilor- SUPERBA

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km!

Link către comentariu

Multumesc iar pt urari,

Am o singura poza cu masina pe care am facut-o weekend-ul trecut pe defileul Jiului, in drum spre Caransebes.

Maine seara plec la mare, in Vama, si sper sa vina un prieten cu un aparat foto sa fac cateva poze sa le atasez.

post-13469-1181811379_thumb.jpg

Link către comentariu

cred ca A2, A1 si catre caransebes e pista de roadj a S3urilor. parca si Vlad si Nadir au fost pe acolo...

Link către comentariu

da, am nimerit intalmplator pe acelasi traseu,

am mers undeva la Poiana Marului, langa Caransebes, in mijlocul muntilor, o zona superba care nu este prea frecventata de turisti... mai mult e misto drumul pt rodaj pt ca ai parte si de autostrada, si de drum national intins, serpentine...

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

foarte frumos :D

sa te bucuri cat mai mult de ea

si fa si tu mai multe poze :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Asa cum ar fi trebuit de la inceput voi atasa acum niste poze cu masina, in parte pt ca m-am hotarat sa o vand (AICI).

Masina m-a uimit si ma uimeste tot timpul cat de rapida este, si de stabila. Este foarte frumos si usor de condus. Din pacate eu nu ma pot bucura de ea, pentru ca nu am timp, si nu am unde.

Voila si pozele...

img0936xa6.th.jpg img1027xw5.th.jpg img1046gy9.th.jpg img1018jm3.th.jpg

img1024hh6.th.jpg img0967ku1.th.jpg img0954ku9.th.jpg img1131bt4.th.jpg

img1140vv6.th.jpg img0994jb7.th.jpg img0985lp7.th.jpg img1137ez1.th.jpg

Link către comentariu

:rolleyes: ? Ce ai cu masina de vrei sa scapi de ea? E superba, bafta la vanzare!

Link către comentariu

masina e extraordinara, de fiecare data cand ma sui la volan am un sentiment f. placut, dar din pacate nu prea face sens sa o pastrez, pentru ca nu am cand sa merg cu ea in regim sportiv, cum ii place ei...

cel mai mult merg de acasa la servici si inapoi, in weekend sigur am treaba si sunt cu prietena, iar ei nu-i place viteza... si deci momentan o folosesc ca un pensionar... e pacat...

merci pt urare

Modificat de Victor_P
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!