Jump to content

Seat Ibiza 1.2 12v 2006

individual

Postare recomandată

Am vazut mai demult pe un site din franta procedura......o sa caut poze daca mai sunt....ideea e ca se trage putin plafonu in partea din spate si antena are o piulita mare si un cablu cu o mufa in partea din spate.....odata desfiletata piulita aia antena pur si simplu iese de la sine....daca gasesc poza iti atasez sa vezi.

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• individual

24

• Cristian

9

• TIBI_84

3

• cozmozs

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ar fi super tare daca m-ai ajuta...

Acum un mic update am pus iarsasi pleoapele pt ca prima oara nu au apucat sa stea mult lipite bine ca a inceput ploaia si adio munca mea... sper ca acum sa iasa bine:

dsc02048zx3.th.jpg dsc02045tn4.th.jpg

Am montat si interiorul imi place super mult cum a iesit:

dsc02049iz3.th.jpg dsc02050sj7.th.jpg dsc02051pv6.th.jpg dsc02052uj5.th.jpg dsc02053bd5.th.jpg

Cine este interesat de un schimb ? Vreau sa dau cesetofonul pe unul original pt ca nu prea imi place cum vine asta.

Link către comentariu

incet incet o sa prinda forme si culoare. :study: legat cass eu te sfatuiesc sa-l lasi tot pe asta,te ajuta mai mult daca vrei in viitor sa-ti pui si un sub.

multa bafta la modificat si sa-ti iasa cum vrei tu :angry:

Link către comentariu

Mda... nu sunt genu... sigur nu o sa aiva niciodata nevoie de sub... masina e condusa de o fata nici eu nu am nevoie...

Link către comentariu

Cu ce fel de vopsea ai vopsit elementele din plastic de la interior? Ai folosit cumva primer pentru plastic inainte de a aplica vopseaua?

Link către comentariu

DA. Elementele nu am fost vopsite de mine. Le-am dus la vopsitor, stiu ca au fost vopsite in cuptor. Si dupa cum se vede a iesit ceva profesional. Sunt vopsite cu vopsea nu sprei sau alte prostii.

Link către comentariu

Am inteles, sunt membri care le-au vopsit ei cu sprayul. Cat te-a costat vopsitul pentru ele? Arata foarte bine, desi eu le-as face alta culoare, mai inchisa.

Link către comentariu

am vazut intr-o poza ca ai vopsit capacele de la roti pe negru si ai lasat sigla din centru.

nu merita niste jante de aliaj?

Link către comentariu

Le-am facut la interior cum este la FR. A costat 80 RON cu tot cu pleoape.

Da capacele sunt negre (si cele de la oglinzi au aceeias culoare, black magic) le-am facut asa momentan. O sa urmeze niste jante tot negre...

Link către comentariu
Mda... nu sunt genu... sigur nu o sa aiva niciodata nevoie de sub... masina e condusa de o fata nici eu nu am nevoie...

;) fara suparare,dar uita-te in gramatica la conjugarea verbului "a avea" si forma lui la infinitivul scurt

Link către comentariu

Individual neaparat tre sa vii la intalnirea de joi sau duminica , vreau ffffffoarte mult sa vad masina,mai ales pleoapele si farurile Angel Eyes.Daca sunt Valeo si ai pus angel pe ele.....

"U'r my hero man" ;) :( :D :D

De interiior ce sa mai zic,initial am crezut ca ai luat kitul de consola ,daca ai rezolvat-o asa frumos prin vopsire....esti mare. ;) ;) ;) ;) :lol:

Peace to all.

Link către comentariu

Eu sunt din Valcea. Sa vin de la Vl la Buc cu masina asta :Driver: nu prea imi vine sincer iti spun...

Poze cu pleoapele si angel eyes facute pe zi:

post-11759-1182353523_thumb.jpg post-11759-1182353579_thumb.jpg

O sa revin cu un set de poze pe sambata daca reusesc sa ii fac plafonul negru.

Link către comentariu

Faina masina.

Da-mi un add pe mess la popescu_aaron sa discutam despre ce ti-am zis pe PM daca doresti

Link către comentariu
Am vazut mai demult pe un site din franta procedura......o sa caut poze daca mai sunt....ideea e ca se trage putin plafonu in partea din spate si antena are o piulita mare si un cablu cu o mufa in partea din spate.....odata desfiletata piulita aia antena pur si simplu iese de la sine....daca gasesc poza iti atasez sa vezi.

Sa stii ca astept pozele alea... :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

frumoasa masina :P

sa o stapanesti sanatos si chiar de apreciat munca pe care ai depuso, sper sa nu te opresti aici

bafta

Link către comentariu

Nu am reusit sa fac plafonul negru la masina... din cauza antenei... Va rog site careva cum se da jos ? vreau neaparat sa stiu

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Trebuie sa desprinzi capitonajul de plafon in partea din spate.

Link către comentariu

mersi de sfat... sa vad daca ma bag la operatiune sau daca nu trec direct la vopsit:)

Link către comentariu

Ar fi bine sa scoti antena daca vrei sa faci un lucru bun la masina. Ca sa fie suprafata continua de vopsea si lac, asa ca sa o maschezi, eu zic ca mai bine nu te apuci. Arata prea bine masina ca sa o dai in bara la final, parerea mea :(

Link către comentariu

Foarte misto e cu Angel Eyes .. si intr-adevar niste aliaje negre i-ar spori efectul vizual :( ! Despre vopsit plafonul .. nu stiu ce sa zic, mai bine il lasi asa decat sa lasi fata fara antena :( !

Spor si asteptam alte operatii fotografiate !

Link către comentariu

Va reamintesc ca:

In aria "Masina mea" nu este permisa discutarea problemelor tehnice de nici un fel. Eventualele post-uri de natura tehnica vor fi sterse imediat.

Nu le voi sterge dar va rog sa incetati discutia.

Link către comentariu

multumesc de aprecieri... o sa il fac negru pana la urma. reusesc eu cumva.

Link către comentariu

Ai avut ceva de muncit! Oricum a iesit o treaba calumea! Felicitari!

Multi km fara probleme!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
frumoasa masina :P

sa o stapanesti sanatos si chiar de apreciat munca pe care ai depuso, sper sa nu te opresti aici

bafta

Nadir am si eu loc cu bestia la tine in Club :RO flag:... pe post de mascota probabil :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!