Jump to content

Seat Ibiza 1.2 12v 2006

individual

Postare recomandată

Tocmai m-am apucat azi sa demontez la Ibiza sa ii fac anumite modificari... vreau sa termin tot ce am in plan pt ea intr-o singrura saptamana... fac tot posibilul sa reusesc...

V-a suferi modificari atata la interior cat si la exterior.

O sa revin cu ceva poze mai tarziu... cu masina demontata...

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• individual

24

• Cristian

9

• TIBI_84

3

• cozmozs

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

mamaaaaaa.... intr-o saptamana?eu zic sa nu te grabesti si sa faci totul pe-ndelete.asteptam poze cu rezultatu(cu toate ca bine ar fi sa o pozezi inainte,before & after)

succes :offtopic:

Link către comentariu

Ne bucuram ca vrei sa-ti modifici masina si ne tii si pe noi la curent cu asta, dar in primul rand invata sa scrii corect si coerent. In al doilea rand nu ne zici ce modificari ai de gand sa-i faci?

Link către comentariu
Ne bucuram ca vrei sa-ti modifici masina si ne tii si pe noi la curent cu asta, dar in primul rand invata sa scrii corect si coerent. In al doilea rand nu ne zici ce modificari ai de gand sa-i faci?

Daca am scris in graba... si am gresit ortografia la un cuvant... nu cred ca moare nimeni asa ca lasa remarcile astea... ca toti gresim... auzi INVATA... :D esti penibil dl. Profesor

Ce sa spun am inceput demontatul... pentru inceput cu consola centrala... si cu cele 2 ornamenete de la schimbatorul de viteze care vreau sa le dau un aluminium look... Intre timp daca tot am demontat am dat o fuga pana la Seat si am achizitionat si un suport de pahare daca tot am inceput munca.

La exterior am niste pleoape de la JE Design. M-am hotarat ca farurile sa fie cu angel eyes. Capacele de oglinzi vreau sa le vopsesc in negru (black magic) pt ca zic ca o sa dea bine deoarece vreau sa pun si folie pe geamuri. Vreau de asemenea sa ii fac plafonul negru.

In mare cam atatea imi vin in minte...

Poze cum arata masina acum :D

dsc01987ht8.th.jpg dsc01986dx6.th.jpg dsc01985ta2.th.jpg dsc01988am9.th.jpg dsc01989fy3.th.jpg dsc01990ci5.th.jpg dsc01991cy2.th.jpg dsc01992rx9.th.jpg dsc01993yz6.th.jpg

Modificat de individual
Link către comentariu

E bine ca ai planuri mari cu masina, totusi ar trebui sa te simti mai putin ofensat de ce a zis colegul acolo, in fond ai scris gresit nu?

Mie nu mi se pare ok ca te grabesti sa termini intr-o saptamana...mai bine aloci mai mult timp dar ai garantia ca iese totul foarte bine.Stii doar ca graba strica treaba :D Succes si sa iasa cat mai bine.

Link către comentariu

Succes la modificari si nu o lua personal, toti gresim. Ti-am atras doar atentia sa fii mai atent.

Chiar sunt curios cum o sa pui angel eyes, e foarte greu sa desfaci farurile, sunt Valeo.

Link către comentariu

Pai am zis o saptamana pt. ca am toate piesele deja achizitionate. Acum sa vedem da nu o sa reusesc sigur pt ca cu plafonul a cam picat nu se prea poate saptamana asta.

Link către comentariu

"auzi INVATA... esti penibil dl. Profesor"

Daca ai de gand sa ne intelegem bine, incearca sa fi mai precaut in limbaj. Pe buna dreptate ti s-a facut o observatie, iar tu nu trebuia sa reactionezi asa. Asta denota un comportament de adolescent, sictirit de scoala, care crede ca tot ce zboara se mananca, care le stie pe toate.

Acum, iti urez spor la treaba, ne bucuram ca vrei sa impartasesti cu noi modificarea masinii tale. Succes :(

Link către comentariu

Am montat suportul de pahare... cea mai simpla operatiune. Timp instalare cateva secunde :icon_thumright:

dsc01998vj9.th.jpg dsc01999xx6.th.jpg dsc02000op7.th.jpg dsc02001bi7.th.jpg

Link către comentariu

Mai vin cu un update mi-am adus aminte ca am o plafoniera de vw... si m-am gandit ca da mult mai bine decat cu cea de Seat. Asa ca m-am apucat de treaba si in 10 min am si montat-o... Am pastrat gemuletul de la plafoniera de Seat pt ca era mai inchis la culoare. Poate mai tarziu o sa pun una de W8 da avand un buget mai limitat merge si asa :P

dsc02012bt4.th.jpg dsc02011ke2.th.jpg dsc02010go3.th.jpg dsc02009tp5.th.jpg dsc02008jx0.th.jpg

Link către comentariu

Dupa cum am spus ca vreau sa termint intr-o saptamana cred ca reusesc... tocmai am instalat toate elementele de interior si farurile cu angel eyes... maine o sa le pun si pleoapele.

Poze cu farurile... maine o sa adaug mai multe:

dsc02039hj2.th.jpg

dsc02041yc3.th.jpg

Modificat de individual
Link către comentariu

Ce tip de far ai? E cumva Valeo? Daca da, cat de greu a fost sa le desfaci?

Imi poti spune si de unde ai cumparat inelele pentru angel eyes si cat te-au costat?

Vad ca becul de pozitie nu se mai aprinde... asa ai vrut tu?

Link către comentariu

Sincer nu stiu ce tip da cred ca veleo sunt :D imi e lene sa mai cobor acuma la masina. iti spun maine cand ii montez pleoapele.

De durat a durat ceva vreo 4 ore 5 de munca pt amandoua. Pretul a fost de 450 ron pt ele... si da becul de pozitie nu am vrut sa se mai aprinda pt ca nu mai avea rost dadea cam aiurea cu el aprins.

Link către comentariu

450 ron doar inelele... cred ca o sa incerc si eu operatiunea. A fost greu de taiat siliconul ala?

Link către comentariu

O poza mai de ansamblu asa... da ala a fost pretul. a fost greau, iti dai seama ca fost ceva volum de munca pt ele.

post-11759-1181936933_thumb.jpg

Modificat de individual
Link către comentariu

Arata foarte bine, felicitari. Cred ca e prima ibiza cu angel eyes de pe forum.

Plafoniera de w8 nu te intereseaza? Eu as vrea sa montez una.

Imi poti zice si de unde ai luat inelele pentru angel eyes?

Link către comentariu

pai momentan... nu dc ai ceva la pret bun ? Am montat cea de bora sau ai nevoie de ajutor pt cea de w8 ca te pot ajuta stiu sa pun si dinalea... inelele le-am luat de la un prieten... mi le-a adus.

Link către comentariu

Plafoniera o sa-mi pun, cred ca stiu si singur, dar daca vrei tu sa ma ajuti nu refuz ajutorul, de obicei ii ajut si eu pe altii. Da-mi si mie un nr de telefon al prietenului tau, sa-l intreb daca imi poate aduce si mie un set de inele.

Link către comentariu

Exista do it yourself chiar pe forum... pentru montat plafoniera.

Ce modificari mai ai pe lista?

Link către comentariu

Stiu de cel de pe forum ca asa am montat la fosta masina... la ibiza e un pic diferit....

Plafonul negru... urmatorul pas. o sa vin maine cu poze si o sa se vada ce am mai facut...

Link către comentariu

Care ma ajuta si pe mine cu un tutorial "cum sa demontez antena de pa plafon"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!