Jump to content

My Car Golf....vw Golf

WAL

Postare recomandată

super masina, culoarea este frumoasa iar combinatia gri albastru arata f bine. o folie ar schimba aspectul.sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

:vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Pune te rog o poza cu dvd-ul ca vreau sa-mi iau si eu unul si ma intereseaza si pretul si eventual niste pareri despre el

Masina e frumoasa si culoarea la fel

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

dvd-ul l-am dat jos dp masina(avand o problema la el, nu era nou), i-am pus un mp3 player si o statie cu subwoofer, stergatoarele i le-am skimbat cu unele siliconice. farurile le-am skimbat cu unele cu lupa, oricum sunt ft multumit de masina mea, cu sau fara modificari, pretul masinii a fost de 6400Euro, eu fiind primul proprietar dupa firma de leasing.

Link către comentariu

Foarte foarte bun pretul la care ai luat masina

Pune te rog o poza cu capacele de la oglinzi si zi-ne si pretul. P.s. mi se pare mie sau tu ai o oglinda neagra si una albastra?

Oricum masina arata bine si culoarea e de efect

Modificat de Auras
Link către comentariu
Foarte foarte bun pretul la care ai luat masina

Pune te rog o poza cu capacele de la oglinzi si zi-ne si pretul. P.s. mi se pare mie sau tu ai o oglinda neagra si una albastra?

Oricum masina arata bine si culoarea e de efect

capacele la oglinzi mi-au fost ciordite:( iar motivul pt care le-am pus , in afara de efect era si chestia ca , capacul oglinzii din dreapta era negru (nevopsit in culoarea masinii) urmeaza sa-l vopsesc si sa mai fac unele mici retusuri!

Modificat de WAL
Link către comentariu

dupa parerea mea capacele de oglinzi cromate sunt taranisme iar pe albastru nu dau nici cum....asta e parerea mea :( :(

Link către comentariu
dupa parerea mea capacele de oglinzi cromate sunt taranisme iar pe albastru nu dau nici cum....asta e parerea mea :) :P

sa stii ca ai intr-un fel dreptate, m-am convins ca nu era ceva "deosebit" kiar strica oarecum aspectul masinii fiind stock, eram in dubii si am vrut ceva sa aduca a S3, insa acele capace sunt crom si din alt material nu din plastic si nichel ca la astea care se gasesc in comert!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!