Jump to content

My Car Golf....vw Golf

WAL

Postare recomandată

Acesta este Golful meu IV si sunt mandru cu si de el! Este din 2000, model Generation, motor 1.9 TDI, 90cp, 4usi, ca dotari are : A.C. , ABS, ESP, 4 geamuri el, inchidere centralizata, volan piele reglabil in 3 spite, scaun reglabil pe inaltime, suport pahare, jante 16", radio cass original si cam atat! Primul proprietar eu, dp leasing! :) Inainte am avut un Golf 3 1.8i din 94 si am fost foarte multumit de el, de aceea am ramas si cu VW (VW 4ever). Pe viitor am in plan s-o modific usor!

post-8280-1181636577_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea. Asa arata si a mea initial :), tot model Generation am. Tapiteria mi se pare de mare efect, imi place foarte mult. :)

Link către comentariu

cat mai multi km fara probleme!cam ce modificari ai vrea sa-i adaugi?

P.S. pune mai multe poze(si cu interiorul spre exemplu)

numai bine :)

Link către comentariu

As vrea sa o aduc sa semen cu cea din ultima poza, un kit angel eyes + xenon, triple clare, praguri + spoilere (R32), grila fata fara semn, un ornament de toba (sa nu scoata zgomot prea tare, ca nu-mi place), ornamente nichelate la usi si capace la oglinzi (asta ramane de vazut ca s-ar putea sa nu de-a bine, astept propuneri din partea voastra! ) folii 3M, un cip si restu sa vad cum stau pe plan financiar:D

post-8280-1181645491_thumb.jpg

post-8280-1181645502_thumb.jpg

post-8280-1181645526_thumb.jpg

post-8280-1181645544_thumb.jpg

post-8280-1181645553_thumb.jpg

post-8280-1181645849_thumb.jpg

Link către comentariu

Ar merge jante tip Audi S sau RS, de culoare gri sobolan, macar de 17 :) .De asemenea crom pe oglinzi da, dar sa n-o mai incarci si cu alte linii fara rost(cromate).Arata foarte bine masina.Cat mai multi kilometri fara incidente!

Link către comentariu
Ar merge jante tip Audi S sau RS, de culoare gri sobolan, macar de 17 :) .De asemenea crom pe oglinzi da, dar sa n-o mai incarci si cu alte linii fara rost(cromate).Arata foarte bine masina.Cat mai multi kilometri fara incidente!

Multumesc tuturor pt urari si toate cele, mai astept propuneri de la voi

@liviu - n-o s-o incarc te asigur:P , ca idee merita sa pun capace la oglinzi si la portiere? app marfa rau golfu tau;)

Link către comentariu

Chiar daca l-ai intrebat pe Liviu, o sa-ti spun si eu parera mea, adica sa NU iti pui. Nu sunt "de acolo", parerea mea este ca or sa se vada urat, dar e masina ta si ti-o faci cum vrei tu. Sa scrii si tu cati km ai, ca sunt curios.

PS: Stii ca masina este de fapt '99, dar in talon probabil este 2000 pentru ca este facuta dupa 1 iulie 1999. :huh:

Link către comentariu

Argintiul ala cromat da bine pe oglinzi(am vazut una identica la culoare cu capace pe oglinzi), mai ales daca oglinda dreapta are aceeasi dimensiune precum stanga.Pe portiere nu....cel putin mie nu-mi place, deoarece forma manerelor la vw este diferita de audi, la care da bine, mai ales pe negru, dar la golf, vw in general, nu.

Link către comentariu

scapa de presurile alea metalice! arata oribil in opinia mea presurile alea ieftine! Nu mi-o lua in nume de rau dar nu dau bine deloc pe masina ta, care e foarte faina in rest.

Link către comentariu

Foarte frumos, sa-l stapanesti sanatos. Culoarea este superba, bandouri in culoarea caroseriei....etc.... :ceuameni:

PS Tapiteria nu imi place deloc, parca ar fi Lupo fun, sau ceva, dar ma rog, fiecare cu gusturile lui...

Drive safe! :offtopic:

Link către comentariu

boon ...

km are 180.000

@ de unde Bestie "de acolo"?:offtopic:

@ tapiseria e stock a modelului si mie-mi place foarte mult da bine si e in ton cu, culoarea masinii

da este dp 1iulie 99 si e trecuta 2000:P

ideea cu oglinzile cromate mi-a venit cand am vz un audi s-line care avea culoarea masinii mele...dadea intr-un fel. oglinda dreapta este mai mica!

Modificat de WAL
Link către comentariu

Pana aici totul ok, presurile nu-mi plac. Bafta si poate ne vedem la o intalnire.

Link către comentariu

"de acolo" e o vorba. Mie unul mi se pare ca nu arata chiar bine, dar conteaza daca-ti place TIE, nu noua. In alta ordine de idei, pune si tu o poza cu DVD-ul, spune cat ai dat pe el, si daca are touch screen sau nu :rolleyes:

Modificat de Bestie
Link către comentariu
prima "modificare" i-am luat un dvd cu display de 6.5"

very cool :)

Link către comentariu

presurile sunt dezastru intr-adevar.

au fost puse de fostu proprietar. pozele sunt facute a2a zi dp ce am luat masina ..undeva pe la tara. masina arata bine. putin cam neingrijita in interior, sapt asta-i fac tapiseria(curatat). la cati bani am dat pe ea sunt fffff multumit si de starea estetica, functionabila, tehnica...etc!

Link către comentariu
  • 1 month later...

salut si felicitari pt achizitia dvd-ului.Am citit ceva mai sus de jante pe 17.Te-as sfatui(daca imi permiti) sa te mai gandesti.mai bine iti pui pe 16''.Sincer noi n-avem strazi pt 17'', iti spun din propria experienta(orice denivelare o simti).Dau bine cele 17'' pe o masina,dar... pt ce drumuri avem noi mai santoase ar fi cele pe 16''(daca tot vrei sa le schimbi).

Referitor la capacele de oglinzi,eu zic ca ar da bine(aceeasi culoare are si bogdan_wrc si tot cu capace crom are la oglinzi - dotarea s3-ului).mie imi place cum vine.

Link către comentariu
Ceva noutati Valy?

din pacate si din lipsa de fonduri (momentan :), pt ca m-am ocupat de distributie,filtre, etc , nu am apucat decat sa-i cumpar capace la oglinzi (crom), i-am schimbat presurile:D, i-am pus unele din cauciuc negru fumuriu, urmeaza angel-eyes si sper grila fata si un eleron finutz..

@tibi22 jante am deja pe 16 sunt stock insa

Modificat de WAL
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente rutiere. Bafta in continuare la modificari. Imi plac foarte mult jantele. Sunt deosebite.

Link către comentariu
  • 2 months later...

fff bine arata masina , deosebita culoarea si interiorul !!!ai facut curat inauntru ???:D) :P jante pe viitor la ce te'ai gandit , sa o porti sanatos

Toate cele bune :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!