Jump to content

Consum Skoda Octavia Vrs 2.0 Tfsi

herea_costin
 Share

Postare recomandată

Salutare.

Acesta este primul meu post pe acest forum :D , asa ca bine v-am gasit. Am tot cautat dar nu am gasit nici un topic referitor la consumul inregistrat de voi cu acest motor (2.0 TFSI).

Se pare ca voi fi in cel mai scurt timp posesorul unei Octavia vrs, si de aici si intrebarea mea. Sunt destul de indecis intre benzina si diesel. Sunt benzinar io de fel, asa ca orice discutie referitoare la diesel vs. benzina este de prisos pentru mine.

DECI:

Posesori de 2.0 tfsi !!! CAT VA CONSUMA MAI NENE?

Consumuri inregistrate in orice fel de conditii, mediu, afara, in oras etc.

Astept raspunsurile voastre si bine v-am gasit inca o data.

PS: In ceea ce priveste cosumul declarat de producator, facand o comparatie cu a mea, nu sunt diferente mari dar, nah.... 1,6 mpi - consum mediu 7,2 si 2.0 tfsi - consum mediu 7,8. :D Nu mai inteleg nimik.

Modificat de herea_costin
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu sunt posesor dar cunosc problema foarte bine sa zic asa.

Intre 12-16 in Bucuresti in functie de greutatea piciorului( cu AC sau fara si asta trebuie luat in calcul). Bineinteles poti sari si de 16 daca te dai grav la ea :D

Iar despre consumul dat de producator - te rog, aberatie........... Ala e facut pe o distanta de x, in diferite conditii...si nu va reflecta niciodata consumul real cum e cel din bucuresti sa zicem. Aici faci recoduri de consum.

Cat despre consumul in state civilizate afli Aici direct de la utilizatori.

La noi insa, ii spargem pe astia la consum.

Modificat de godoroja
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!