Jump to content

Blacky Sau Mai Bine Zis Negresa Familiei

sm33

Postare recomandată

Saptamana trecuta am adus din Germania un VW Golf 1,9 TDI- 131 CP Tiptronic.

Sa incep sa o laud:

- limuzina, 5 usi , culoare neagra, an fab 2003, 101000 km ( verificati la VW), climatronic, navigatie , scaune incalzite, spalator faruri, proiectoare, BC si cam atat. O sa revin si cu poze in cateva zile, pana atunci numai bine si drumuri bune.

Link către comentariu

Omul a spus, "O sa revin si cu poze in cateva zile", nu in cateva minute :D :D

Link către comentariu
  • 3 months later...

Scuze dar cateva zile s-au transformat in cateva luni, intre timp au mai aparut unele imbunatatiri navi NFD, DVD, interfata multimedia, tempomat, distributie noua, cheie tip briceag de la Sicalosu, covoare din cauciuc OEM, si multe alte maruntisuri care sunt pe drum (plafoniera w8, folie geamuri, aparatori noroi fata si spate, etc)

Si acum si poze:

PS era sa uit: 1 carlig de remorcare OEM, carkit cu bluetooth

2 intre timp masina a devenit masin sotiei, eu o plimb la service cand e cazul si la peco

Link către comentariu

Sorin ce de ai facut la masina... si te bateai cu pumnu in piept ca nu ii faci nimic :( poate doar folie :P...

clar trebuie si niste proiectoare ceva...

Link către comentariu

Poate ne spui si noua cat mai costa un golfulete asa de dotat si de puternic

A si sa nu uit sa o conduci cu placere :D

Link către comentariu

@auras

Nu pot sa-ti spun exact cat valoreaza dar sa fac un calcul : 9500 masina, 200 drumul, 100 cartea de identitate, 1700 taxa de prima inmatriculare, 200 distributia, 105 uleiul de cutie automata,40 uleiul de motor, 400 jantele, 200 carkitul, 150 volanul de piele, carligul l-am luat gratis, 30 euro presurile, 180 interfata multimedia, 150 DVD-ul, sa le adun......... mai bine nu ca nu mai bag bani dupa aceea. Azi am comandat plafoniera w8, filtrul de ulei pentru cutia de viteze tiptronic ( am varianta la care trebuie demontata cutia de viteze sa schimbi filtrul :D ), etc. Adevarul ca a cam scapat situatia de sub control dar nu-mi pare rau. Problema e ca negresa mai are un fratior tot golf 4 care asteapta si el atentii. Multumesc pentru urari si aprecieri. Sa avem drumuri bune!

Link către comentariu

Sorin ce atentii ii mai dai la cel albastru ca... ai luat tot ce ai putut de pe el :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Foarte buna masina ai gasit. Chiar daca a fost putin mai scumpa, parerea mea este c-a meritat din plin. Vad ca te tii si tu de modificari, nu te lasi deloc :D

Link către comentariu

@ inginerul : :screwy: O fi deformatie de inginer? Intradevar imi place sa arate bine si cu piese originale. Si masina ta arata super, ti-as fi comandat si eu un manson de piele dar la tiptronic........ :lol: Daca vi la intalnirea de la Olanesti o sa le admiram live.Pretul nu conteaza cand e vorba de masina sotiei nu?

Link către comentariu

felicitari pt masinutza :offtopic:

multi km si putine drumuri la service! :offtopic:

Link către comentariu
felicitari pt masinutza :tomato:

multi km si putine drumuri la service! :mad:

Multumesc. Iar cu derumurile la service le fac zilnic ca acolo lucrez :P

Link către comentariu

Azi am montat plafoniera de W8. Arata super :icon_thumright: Scuze de calitatea fotografiei.

post-8258-1192466719_thumb.jpg

Link către comentariu

si eu sunt tentat sa montez o astfel de plafoniera,dar nu stiu dc merita,pe tine cat te-a costat plafoniera?

Link către comentariu

230 RON . Acum ma intreb daca a meritat sau nu. E adevarat ca da bine dar nu stiu cata utilitate are. Oricum e frumoasa plafoniera. PS Ma bucur ca se mai uita cineva si la negresa mea :Driver:Nu stiu ce am facut ca vad ca s-au mutat pozele!!! :) :)

post-8258-1191959227_thumb.jpg

post-8258-1191959259_thumb.jpg

post-8258-1191959279_thumb.jpg

post-8258-1191959296_thumb.jpg

post-8258-1191959314_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!