Jump to content

My Polo - Winter Red

SAL
 Share

Postare recomandată

buna

sunt noua pe forum, as avea cateva interbari legate de vw polo atractive 1.4 tdi 70cp

in 2 saptamani vineeeee si tb sa fiu pregatita

culoarea e winter red, cu tapiserie bej, cum se intretine, e pretentioasa... chestii de-astea de look, cu motoru si celelalte va intereb atunci, acu sunt curioasa de aspect

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bine ai venit!

initial si eu am vrut tot bej pe interior dar m-am razgandit... si nu usor. am auzit ca este destul de pretentios si ca o solutie ar fi niste huse de scaun... dar la ce naiba tapiseria bej daca sunt sfatuit sa pun huse pe scaun! :D

parerea mea e ca ar trebui sa ai foaaaaarte mare grija de acea tapiserie pentru ca la urma urmei, da foarte bine si e foarte frumoasa.

PS. fa o selectie oamenilor inainte sa se urce in masina :D

Link către comentariu

foarte fain interiorul! da senzatie de mai multa lumina si curatenie. daca ai grija de ea o sa te bucuri mult timp

Link către comentariu

Sa ai parte de ea. Nu iti zic decat asa : SA NU URCI BORDURI INALTE SA NU DAI IN GROPI ... . "Prietenii siu de ce". :D

Link către comentariu

Maica mea are un Winter Red cu interior bej. Interiorul arata chiar foarte elegant, de la distanta pare piele. S-a uimit mama cand prelua masina, ca nu se gandea ca o sa fie bej peste tot. In afara de partea superioara a bordului, manerele si volanul este bej-bej-bej. Sigur ca e pretentioasa, dar eu zic ca merita. Dupa cum am auzit se poate curata cu solutie de calitate si mult efort. Daca ai bej si veri sa pui huse, noroc sa gasesti ceva husa de calitate intr-o culoare similara. Mama inca cauta un astfel de produs. Oricum husele de pe piata fie sunt foarte scumpe, fie urate de tot.

Eu zic ca orice ar face, oricat de atent esti, tapiteria se murdareste, asa ca mai bine sa nu te stresezi, bucura-te de eleganta ei si aloca o sambata pentru curatat cand nu mai rezisti mizeria.

Link către comentariu

Mie, in ciuda faptului ca sant baiat, imi place foarte mult interiorul deschis la culoare. Sant tare curios sa vad cum se vede, puteti sa punet icareva niste poze ?. Eu am luat un gri pt. ca la Happy nu am avut ce alege.

Link către comentariu

un gri deschis....mie imi place la nebunie si nici nu s-a murdarit pana acum! si + ca fumez in ea zi de zi

post-8603-1181769016_thumb.jpg

Modificat de Bigu
Link către comentariu

saptamana viitoare ridic masina...atunci sa vezi crize...sigur o sa avem papuci de masina, inclusiv juniorul

eu credeam ca numai scaunele sunt bej, nu si pe usi sau pe la volan....

dar e frumoasa foc!!!

Link către comentariu

"Papuci de masina" :) Da lasa ca-i misto mai deschis la culoare. Inspira spatiu si lumina.

Link către comentariu

sa-mi dau si eu cu parerea, poate-i de folos;

am de 3 polo nou, echipare attractive sunsetred tapiterie crem. Suntem 3, adica 2 + copil de 11 ani. Initial ne-am temut ca e sensibila culoarea dar cu putina atentie, se intretine bine. Cum zicea cineva mai sus, grija pe cine iei in masina.

Am pus totusi pe sezutul scaunelor am pus totusi material de culoare similara, asa ca nu se strica aspectul. La intrtinere, folosesc o rola de curatat scame care se curata la randul ei sub jet de apa.

pun si poze, din ziua in care am ridicat-o de la dealer.

inca o poza :P

combinatia visiniu cu crem da mai multa veselie, dar si prestanta, mai ales ca masina e mica.

:P

post-9962-1182455902_thumb.jpg

post-9962-1182456094_thumb.jpg

post-9962-1182456263_thumb.jpg

Link către comentariu

gata, am luat masina de la dealer...E SUPEEEEER

sunt fff incantata, interiorul e fff elegant

cred ca am sa-i pun niste huse de-alea de paie, ma rog, rogojini

oricum pe junior, care are 2 ani, il descalt cand il urc in masina... nu ma tine mult, acum ca e noua, mai tarziu...

ce vroiam sa va mai intreb... motorul a fost capsulat, la mine nu!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!