Jump to content

Sfaturi achizitionare Fabia 1.4 MPI

stefan_ieu
 Share

Postare recomandată

Daca iau fabia hb, evident ca nu o iau pe post de masina de familie. O folosesc 2-3 ani pentru mine+nevasta si daca apare un copil, la iesirile din oras luam solenza socrului meu. Dupa asta o las sotiei si eu ma aleg (sper) cu ceva mai bun :21: .

Cand va fi sa-mi iau o masina pe sufletul meu (octavia ar fi un exemplu) o sa vreau sa o iau pe motorina si dotata. Iar la asa ceva nu vreau sa intru acum pentru ca am altceva de facut cu banii de rata.

Am fost azi dimineata sa vad o fabia sedan 1.4MPI de 2 ani a lui Avia Motors (masina de servici a celui care se ocupa de masinile sh). Avea 40.000km. Si vrea pe ea 8000E. Ce parere aveti?

Si inca ceva : eu cred ca ma aburea. Spunea ca mergea cu ea cu 170 si avea consum la bord de 7.2.. Credeti ca e posibil? Poate la vale....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

....Am fost azi dimineata sa vad o fabia sedan 1.4MPI de 2 ani a lui Avia Motors (masina de servici a celui care se ocupa de masinile sh). Avea 40.000km. Si vrea pe ea 8000E.
Link către comentariu

stefan esti sigur ca masina aia a fost masina de serviciu si nu este o masina care a fost data in leasing la stiu eu ce firma care la finalul contractului a dat-o inapoi pt ca scosese din ea tot ce se poate si nu avea rost sa o mai cumpere ?

sa nu fie cosmetizata de baieti si sa te trezesti ca te lasa cand ti-e lumea mai draga !

Link către comentariu

Sigur e a lor ca are pe ea abtibilduri cu www.car4u.ro si alte de-astea (scris mare pe portiere, etc). Oricum si tipul ala parea destul de infipt cand m-a plimbat cu ea (deocamdata nu am mers eu cu ea) si sunt sigur ca nu a menajat-o. Singura chestie buna ar fi ca fiind de la aviamotors poate a dus-o in service de cate ori se ivea ceva.

Ce ma everveaza e ca tipul e chitit sa scape de ea pe mine. I-am spus clar ca as vrea sa mai vad niste oferte de pe site-ul lui si nu imi mai raspunde la mail-uri.

Ma mira ca imi spune BogMW ca e putin cam scumpa. Pe site-uri de masini nu vad oferte mai jos (ceva asemanator ca dotari/motorizare/caroserie).

Link către comentariu

Stefan, ce nivel de dotare este masina? Classic, Comfort sau Elegance? Si ce doatari suplimentare are. Pentu un Classic e scumpa, pentru Elegance e ok.

Ce motor e? Cel de 60 sau cel de 68CP?

Are carnet de service? Facturi pentru piesele schimbate?

Asculta motorul cand e cald, vezi daca are un tzacanit (de obicei e de la lantul de distributie).

Link către comentariu

1) A fost luata cand era oferta cu Fabia Sedan Star, adica e un fel de Confort cu niste chestii in plus.

2) Carte de service are. Nu stiu de facturi de piese ca nu am intrebat

3) Are curea de distributie ca m-am uitat la motor.

Nu am cum sa verific acum alte chestii din principiu. Dupa cum va spuneam individul nu ma mai contacteaza sperand probabil ca ma voi hotari la asta. Sper ca ma sune saptamana viitoare cand isi va da seama ca face o tampenie. Pana atunci ma mai uit pe autovit.

Link către comentariu

Da... Dupa cum va spuneam, ma enerveaza tipul ala de la Aviamotors la culme. Sunt din ce in ce mai convins ca ma intrept spre un hb htp nou (iar o dau in off-topic dupa ce mi-au facut moderatorii un topic nou - sorry). Ca Logan-ul m-a dezamagit destul de tare azi la drive test. Sa vedem ce mai sare de pe autovit. Btw, exita si pe aici pe undeva oferte de skoda sh si nu le-am gasit eu?

Link către comentariu

Anunturi de second hand gasesti si pe www.bradytrade.ro.

Masina care ti-o ofera de la car4yu a costat (cred) 9000+TVA noua, fara alarma si casetofon, care sint vreo 250Eur minim. Total aprox. 11.000, si ei vor sa o dea la aprox. 75% din pret.

Daca masina e ok, eu cred ca un pret corect ar fi pe la vreo 70% din pretul de nou, deci pe la 7.500-7.700Eur.

Oricum, daca ai vrea sa o iei, sigur mai poti negocia ceva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!