Jump to content

Probleme Consum Motor Azd

catalin159
 Share

Postare recomandată

Ieri un prieten si-a luat un GOLF IV, 1.6,16V, tip motor AZD din 2001.Eu am acelasi tip dar motor BCB din 2003.Amindoua sunt sport edition, diferenta este ca a mea este in 5 usi si a lui este in 3 usi.

Eu am cam 160.000 km si el 92.000 km.

Problema este destul de ciudata :

* a lui este cam lenesa

* consumul este cam cu 2 litri la el mai mare

Stie cineva cam care ar fi problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai.. care este consumul lui in oras de exemplu?

mie in iasi imi ia 10-11 mers normal, nici sportiv, nici subturat

cat despre faptul ca e lenesa.. nici pe mine nu prea ma multumeste din punctul asta de vedere. nu se remarca intr-adevar printr-o putere deosebita.

totusi simptomele descrise de tine (consum mare + putere scazuta) sunt specifice unei defectiuni a sondei lambda. momentan si eu am aceeasi problema.

fa masinii o scanare cu vag-com, posteaza codurile de eroare si cu siguranta atunci te vom putea ajuta mai mult.

Link către comentariu

:icon_thumright: Si eu am acelasi tip de motor si am in prezent 160 000 Km. Sunt foarte multumit de masina si de modul ei de comportare in trafic.

BTW...zi-i prietenului tau sa puna Careera 100 si o sa se simta considerabil. Cei 105 cai eu cred ca sunt suficienti ptr. cineva care merge 90% in oras cu masina.

Cat despre consum am reusit sa scot si 6%. In oras consuma undeva pe la 9-10l/100km.

Link către comentariu

Nu sunt deosebiri marcante intre cele doua tipuri de motoare si de aceea consumurile difera nesemnificativ. Daca a lui se comporta cum ai descris atunci are ceva probleme.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu cred ca are nimic masina in privinta consumului. Si a mea e tot AZD si in unele zile imi ia in buc 11-12, dar azi de ex am avut 8,3 in 30km de mers prin oras. Depinde de stilul de mers si de cat e de aglomerat( chiar si o singura forja iti schimba consumul cu 0.1 litri). In rest e un motor fara probleme deosebite.

Link către comentariu

Consum marit si putere scazuta se poate traduce si prin injectoare murdare.

Ce benzina foloseste? Banuiesc ca stie ca trebuie sa puna de 98 minim, nu? Motorul AZD scrie in specificatii 95/98.

Link către comentariu

am aceleasi simptome ca si cel despre care vorbesti. Motor AZD. cred ca asta-i motorul , n-ai ce-i face . Si eu am cu el 110000km. Este ok dar parca nu pleaca asa, cum ma asteptam de repede de pe loc. in rest, la depasiri, de exemplu pe DN , ma pot baga fara emotii, niciodata nu m-a dezamagit. Cat despre consum, tot cam acolo se insscrie , 8-9 in oras, 10 11 in oras iarna, 6% afara.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!