Jump to content

Ce Sa Aleg? Vw Polo Sau Seat Ibiza?

Sherkan
 Share

Postare recomandată

Salut.

Sunt intr-o dilema si am nevoie de ajutor. Nu stiu ce sa aleg intre VW Polo Attractive , cu motor de 1.4 benzina, 80CP sau Seat Ibiza de 1.4 benzina, 85CP. Daca cineva are una din aceste masini, sau a condus aceste masini, i-as fi recunoscator pentru informatii. Si daca mi-ati putea recomanda si un dealer serios de la care sa iau masina, as aprecia.

Multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

parerea mea e ca ibiza-u e mai frumos si destul de fiabil.

Link către comentariu

Eu mi-as lua noua Fabia , cu motorul de 1.4 !

Probabil costa ceva in plus , dar e model nou !

Link către comentariu

• Administrator

Eu as alege Polo fara sa ezit.

Motive sunt mai multe dar in principal ar fi interiorul mult mai frumos la polo (dupa parerea mea) si valoarea la revanzare dupa ceva timp.

Link către comentariu

sunt un pic subiectiv dar......polo pt calitatea superioara a plasticelor de bord si de ce nu pt valoarea la revanzare(si ca design e cel mai reusit dintre cele 3 :fabia,ibiza,polo) in 2 ani nu am avut nici o problema

ibita arata ceva mai bine un pic la exterior are bara de protectie fara bandouri

e adevarat ca fabia noua beneficiaza de cea mai noua platforma dar arata mult mai urat dupa mine .asa poti sa astepti pana in 2008 cand apare si noul polo

ca dealeri oricine in afara de pbn

Link către comentariu

Incearca noua Fabia :) Cat priveste Polo-ul si valoarea lui la revanzare ... sunt destul de rezervat. Mie personal dintre toate cele 3, Polo mi se pare cea mai nereusita ca si design :D .Calitatea materialelor interioare este similara la toate cele 3 modele, iar ca si design interior Fabia mi se pare cea mai reusita. Apoi Ibiza.Si apoi Polo.

Link către comentariu

Ca sa fiu si eu subiectiv, ca toti ceilalti care au postat inaintea mea, as zice sa alegi Ibiza. E cea mai bine dotata dintre cele 3, designul exterior e deosebit, iar la interior nu cred ca e cu nimic mai prejos decat Polo.

Ca si Polo Attractive, Ibiza Fever are la baza tot varianta cea mai slaba de echipare, Reference, peste care s-au pus ceva optionale. Cateva din ele nu le gasesti la Polo in echiparea Attractive. E o masina la fel de fiabila ca si Polo si Fabia, am vazut Ibiza la peste 100.000 km fara nici o problema.

Noul Polo e posibil sa fie altceva, din cate am inteles se lanseaza in primavara anului urmator, deocamdata platesti in plus ca scrie VW pe capota.

Ti-as recomanda un test-drive cu toate 3, si vei alege sigur una din ele.

Link către comentariu

Eu ti-as recomanda Polo, deoarece este mult mai spatios in interior si vine destul de bine echipat in versiunea Attractive.

Iar ca dealer Midocar, eu am lucrat cu ei si sunt foarte multumit.

Link către comentariu

Ibiza are acelasi motor cu cel de pe fabia si polo.Eu am dat comanda de o Ibiza de 1.4 si 85 de cai.Primul lucru ce m-a atras la aceasta masina au fost formele ei.Mi se pare e mai bine finisata la exterior.Polo mi se pare ca un diamant neslefuit.Arata prea taiat dintr-o bucata.In fine,eu cred ca e mai draguta ca aspect ibiza.Iar ca fiabilitate,E BETON! :vaidecapulmeu: In plus,la polo platesti nu stiu cate procente firma.

Modificat de devil's-son
Link către comentariu

Mintea spune Polo, inima spune Ibiza.

Link către comentariu

Alege ibiza e mult mai frumoasa la design, directia se simte mai sportiv, iar motoarele sunt identice cu polo.

Link către comentariu

Si eu as lua tot Ibiza.Ca si design Ibiza e mult peste polo.Ca interior mi se pare ok chiar foarte bine plus ca se misca foarte foarte bine(eu am mers cu 1.4 TDI).Daca te gandesti la revanzare la Polo cred ca vei pierde mult deoarece va aparea noul model!

Link către comentariu

Desi gusturile nu se discuta... as lua Ibiza, clar, doar pt design. Mie unul mi se pare ce mai reusita la design, atat interior, cat si exterior. Despre fiabilitate, nu are rost sa le diferentiem. Sunt toate 3 masini foarte fiabile.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!