Jump to content

Inchiderea Centralizata Vwb4

tianu
 Share

Postare recomandată

dar la un passat din 96 b4 unde este situat modulul de la inchiderea centralizata

am si eu aceeasi problema doar ca eu am telecomanda separata de cheie si inainte imi mergea inchiderea din ea iar acum nu mai merge decat din cheie

si nu stiu ce sa fac datimi o idee o schema cu inchiderea de la passat b4

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pompa si modului de la inchidere ii in portbagaj (la combi ii langa roata de rezerva, iar la berlina ii pareta stanga), iar modului de la telecomanda ar trebui sa il gasesti in spatele tabloului de sigurante daca o fost muntat ulterior, iar daca ii originala tot acolo o sa gasesti modulul impreuna cu modulul de la alarma.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

e lucrul dracului sa lipesti alea la loc si la mine sau intrerupt si am desfacut dar te chinui de mori sa dai afara

si apoi sa vezi ce greu pui inapoi preferabil dute la cineva care stie si cu rabdare multa

Link către comentariu

Salutare. Am si eu probleme la inchiderea/deschiderea din telecomanda. Din cheie functioneaza. Modulul e separat de cheie. Atasez poza. Bateria e schimbata la modulul de telecomanda.

Reprogramarea telecomenzii descrisa mai sus in acest post functioneaza si la modelul asta de telecomanda?

A... era sa uit... Atunci cand functiona inchiderea - deschidera din telecomanda, operatiunea inchidere/deschidere o faceam numai din butonul cu II roman. La ce foloseste celalalt buton cu I roman stie careva?

Sa aveti cu totii o zi buna.

post-27633-0-22279200-1311866305_thumb.j

Modificat de pompi
Link către comentariu

butonul cu I roman actioneaza alta funcitie a modulului sau cine o programat telecomanda nu o facuto cu I sa inchizi si cu II da deschizi sai invers.

Link către comentariu

Procedura de reprogramare a telecomenzii descrisa mai sus in acest post functioneaza si la modelul meu. Am reusit reprogramarea urmand pasii descrisi: bagat cheie in usa, in 5 secunde deschis din cheie de 3 ori, scos cheie, apasat butonul I 5 secunde, apasat butonul II de 3 ori, eliberare buton I. Acum functioneaza iarasi inchiderea/deschiderea din telecomanda.

PS: Va multumesc pentru posturi. Daca nu incercam ramaneam mult si bine cu problema sau poate ajungeam la cheltuiala prin achizitionarea altui modul de alarma. Si cand te gandesti ca am stat mai bine de 6 luni cu problema asta.

O zi buna tuturor.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut, am si eu o problema cu inchiderea vacuumatica, si anume timpul de reactie al pompei, mai detaliat: mecanismele actioneaza foarte bine , chiar repede, dar pompa continua sa zumzaie pana cand modulul de comanda intrerupe spre evitarea supraincalzirii motorasului pompei. Aproximativ 35-40 secunde. La carte scrie : sistem neetans, mecanisme blocate! Am desfacut doua usi; stanga fata si dreapta spate, usi cu care am avut probleme, dar, pe care le-am remediat, cred eu. Ceva idei? Solutii? Multam anticipat!!!

Link către comentariu

Si eu am aceeasi problema doar la sistemul care incuie portbagajul.

Inca nu am actionat asupra problemei dar in weekend ma apuc de ea.

Eu cred ca e pompa de vacuum si ma gandesc sa o schimb cu una SH.

Vad ca e o problema des intalnita asa ca voi face si un D.I.Y.

Cu respect!

Link către comentariu

salut,

daca am pierdut telecomanda de la inchiderea centralizata se mai poate face ceva? O alta telecomanda?? passat 1.9 1Z TDI

Link către comentariu

daca ii originala se rezolva cu un drum la reprezntanta,

daca nu ii originala ci un modul atasat inchidera centralizata atunci verifica daca are buton de invatare noi telecomenzi, atunci poti sa iti cumperi alta telecomanda si sa o inveti la modul, daca nu are buton atunci trebuie sa iti schimbi modulul de inchidere centralizata

Link către comentariu

asa am luat-o din germania. sa vad la reprezentanta. mersi DjMc

Link către comentariu

salut,am inchidere centralizata cu actionare de la usa.

cam de o saptamana am observat ca, la rezervor iese cuiul,adica dupa ce deschid portierele ,la rezervor se inchide inapoi,iar la alimentare trebuie sa inchid - deschid inchiderea centralizata.ce e de facut?

Link către comentariu

in portbagaj in partea dreapta ai jucaria care inchide usita de la rezervor. ceva inpiedica functionarea corecta a ei. aarunca un ochi sa veizi ce ii.

Link către comentariu

are ceva legatura cu montari - demontari de telescop?ca, acolo am pe partea dreapta am demontat plasticul de vreo trei ori pana ce miai trimis poza (telescop),mersi incaodata pt.asta.jucaria aia nu e ,ce e jos langa roata de rezerva?

Link către comentariu

aia ii pompa centrala care face presiune de aer. in partea dreapta ii doar un receptor care iti scoate tija ce iti blocheaza usita de la rezervor

Link către comentariu

ai acces la receptoru ala si prin buzunaru din partea dreapta din portbagaj....daca scoti buretele ala.....sau incearca sa il tii tu apasat cand vrea sa til scoata afara

Link către comentariu

da am burete in buzunarul din dreapta, sub ala ar trebui sa fie?

Link către comentariu

da...montat pe un stalp de fier....o sa vezi...la mine ii alb si intra un furtun pe care impinge sau trage pompa de langa roata de rezerva..bft

Link către comentariu

mersi de ajutor ,lam gasit si dupa cum lai descris cu buretele ,pe ala lam scos mai inafara sa nu mai forteze tija (sa nu-l inpinga in fata )in pozitia deschisa a inchiderii centralizate.functioneaza ,mersi mersi

Link către comentariu

salut

am luat un modul de inchidere thunder si l-am montat dar am problema cu deschiderea. eu am pe ea un modul de inchidere cu telecomanda, asa am luat-o, dar s-a stricat telecomanda si de aia am schimbat modulul. bun, nu am intalnit pe nimeni cu problema asta, la vechiul modul ca sa deschid masina trebuia sa apas de 2 ori butonul la intervale scurte deci releul de deschidere trebuia sa dea 2 impulsuri ca sa se deschida. Modulul care l-am luat da numai 1 impuls si gata si mie imi trebuie 2, cum sa faca asta?? si cand deschid masina cu cheia trebuie sa invart cheia de 2 ori spre dreapta ca sa se deschida. imi poate spune cineva cum pot rezolva problema??? mersi

Link către comentariu

• 1 month later...

Salt, care sunt firele la care se leaga centrala pentru inchidera centralalizata stiu ca sunt su bord dar nu stiu care :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

ce vrei sa legi ... ???

alarma sau doar modul de telecomanda ....

ca in functie de cea ce vrei sa legi mai ai de facut si alte legaturi sa iti functioneze corect ....

scriemi pe pm si te ajut sa o legi

Link către comentariu

Salut, modulu pentru inchidere de la distanta :icon_confused:

Link către comentariu

Eu am un sistem viper 5002 montat pe maşină, şi de exemplu eu am în opţiunile de configurare a sistemului posibilitatea să îl setez ca să bage 2 impulsuri pe sistemul de închidere centralizată pt descuiere uşi.. verifică şi tu dacă ai ceva genu ăsta

Link către comentariu

Salut, nu am asa ceva, pe mine doar atat ma intreseaza care sunt firele la care trebuie legat modulul sa imi inchida si sa deschida usile :icon_confused:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!