Jump to content

Inchiderea Centralizata Vwb4

tianu
 Share

Postare recomandată

ma poate ajuta cineva cu o schema detaliata a inchiderii centralizate, mai exact unde se afla centrala pentru inchidere ce relee sa caut pe sub bord sau sigurante si ce fire se cupleaza in usa si la capac rezervor ca la mine toate firele sint decuplate si nu stiu care la ce duce.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inchiderea este vacumatic,pompa de vacum se afla in portbagaj,in partea stinga sub covor.

Siguranta este 21,iar in usa intra 6 fire,3 la cheie,3 la pompa de actionare.

La rezervor merge numai furtun de vacum.

Daca nu te descurci,un PM si incerc sa te ajut si cu scheme.

Bafta.

Link către comentariu

• 1 month later...

am gasit pompa din pacate motorasul era topit, o sa incerc sa gasesc ceva pe la dezmembrari. mltumesc pentru ajutor si scuze pentru raspunsul intarziat.

Link către comentariu

• 4 months later...

salutare.

am si eu probleme cu inchiderea centralizata la un b4. Se deschide si inchide cand vrea ea.nu ma intelegeti gresit dar nu merge tot timpul. cand vreau s-o deschid sau inchid nu vrea tot timpul. Ce poate fi? Ma poate ajuta cineva.Va Multumesc.

Link către comentariu

• 11 months later...

mi-am montat o alarma PILOT functioneaza perfect DAR nu am reusit sa folosesc alarma sa inchida si geamurile (electrice) din telecomanda ARE CINEVA VREO IDEE ....multumesc

Link către comentariu

din cate stiu eu de la masina mea , vw passat GT b4 (1995), inchiderea centralizata este actionata de o pompa vacumatica, care introduce aer pe niste furtunase , cam asa actioneaza inchiderea, ar trebui sa verifici.

Link către comentariu

Alarma pe care ai montat-o are interfata pentru modulul de geamuri electrice?

Incearca tot la cei care au efectuat montajul

Link către comentariu

alarma eu am montat-o dar nu am avut timp sa studiez problema asta. Multumesc pt raspunsuri dar sunteti pe langa si va mai dati si cu parerea.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am si eu o problema.Am cumparat de curand un passat variant din 94 si se deschide doar un singur geam electric.Care credeti ca ar fi problema?Poate fi scump de reparat la service?

Link către comentariu

da mai multe detalii si poate te pot ajuta sa ti-o repari singur daca te pricepi putin.macaraua costa in jur de 400 ron iar butonul cateva zeci de lei.

Link către comentariu

[nu mi se deschide decat geamul din fatza-dreapta....celelalte 3 nici nu se misca deloc.Oare sa fie stricate motorashele?Am mai auzi ca e posibil sa fi prins lamelele de la butoane un fel de rugina si din cauza asta sa nu mai faca contact.Se poate si asta?Ce crezi?

Link către comentariu

demontezi manerul st fata scoti cupla de la buton si faci un sunt intre plotul la care vine firul alb-rosu si maro sau rosu-alb (asta dupa schema pe care o am eu) dar in prealabil masori daca ai 12 v pe alb-rosu cu contactul pus. Daca geamul se misca inseamna ca sun de vina butoanele si le poti curata prin demontare sau sa le schimbi cu altele noi daca nu pui la loc butonul si mergi la service ca mai departe trebuie sa demontezi macaraua si sa verifici motorasul si e o operatie mai complicata

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare!

As dori sa-mi montez o inchidere centralizata prin telecomanda.

In acest moment, am inchidere centralizata prin cheie (portierele si hayonul se dechid cand bag cheia in yala si deschid una din usile din fata). Insa sunt momente cand celealte usi nu se deschid, trebuie sa repet operatiunea inchidere-deschidere ca sa am acces si la usa din spate. Ce nu functionaeza bine?

Pentru inchiderea centralizata prin telecomanda se pastreaza aceleasi mecanisme la incuietori?

Ce marca de telecomanda imi recomandati?

Link către comentariu

inchiderea centralizata este comandata de o pompa din porbagaj prin niste furtune care ajung la un mecanism receptor care deblocheaza sau blocheaza incuietoarea verifica etanseitatea furtuneleor si mecanismele (le ungi cu un spray ).in legatura cu alarma eu mi-am pus.. pillot ..ieftina si buna merge de un an jumate fara probleme dar poti pune si mai scumpa ...nu trebuie sa faci modificari decat sa conectezi alarma la instalatia electrica a masini

Link către comentariu

Ce fel de spary sa folosesc?

Zilele trecute eram intr-un magazin cu piese si vorbeam cu un vanzator despre mecanismul de deschidere a usilor. El imi zicea ca sunt niste motoroase la incuietori si e posibil sa fie "obosite". Aceste mecanisme sunt conectate la furtunase?

Pompa de care vorbeai este situata in porbagaj in lacasul din dreapta (cel de langa locul cu unde este roata de rezerva)?

Link către comentariu

Vinzatorul nu stie ce vorbeste, nu ai motorase la usi :) . Intradevar compresorul este linga roata de rezerva.

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut,

Am si eu o mare problema la un B4 din 95 achizitionat de vro jumatate de an.

De doua zile imi arde siguranta de pe inchiderea centralizata si asa nu intru in masina decat cu cheie, dar asta nu ar fi o problema dar pe langa inchidere nu imi functioneaza nici plafoniera, bricheta si ceasul din bord. Siguranta este de 10A si se arde aproximativ in 6 ore de la schimbare :) .

Daca are cineva idee cum pot verifica de unde provine defectiunea rog a ma lumina si pe mine.

Multumiri anticipat celor care posteaza.

Link către comentariu

eu zic sa te duci la un electrician,caci daca tie iti arde siguranta este pentru ca ai tensiune prea mare<mai mare de 10A>cat are ea,sau cel mai probabil ai vreun scurt pe instalatie!

vezi ce zice si daca ai nevoie de ceva din instalatie contacteaz-ma ca am eu o instalatie completa!

Link către comentariu

Am mers la electrician si a scos modulul de la telecomanda. Iar acu am inchidere centralizata cu cheie dar nu se mai arde siguranta..

Daca are cineva idee unde se monteaza sistemul de inchidere centralizata, in eventualitatea in care o pot schimba sau un modul de telecomanda TESOR.

Daca are cineva o schema electrica as fi recunoscator pentru ca ma bate gandul sa imi bag manuta prin fire si tare as vrea sa stiu ce rol are fiecare.

Mii de multumiri BDG~R

Link către comentariu

Stie cineva ce rol au cele 4 fire ce intra in motorasul vacumatic din portiera????,cele de pe maner stiu ca au rol de actionare inchis deschis....

Modificat de sabinescu
Link către comentariu

• 3 weeks later...

siguranta se arde pt ca creste curentul , curentul creste pt ca unul din elementele de executie consuma prea mult , mi-ar trebui date mai multe date sa pot da un diagnostic dar si asa cred ca motorul pompei de vacum are ceva probleme (ruginit mizerie etc) poti vedea ceva ajutator aici ....http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=48159

Link către comentariu

• 1 month later...

Am si eu un Passat din 95 care are inchidere centralizata pe cheie dar nu functioneaza telecomanda de pe cheie. Ce poate fi oare defect si cum se poate repara? Pe cheie cind apas butonul de deschis sau inchis se aprinde un led intermitent. Asa trebuie sau ar trebui sa se aprinda continuu. Bateriile le-am pus noi la telecomanda.Multumesc anticipat.

Link către comentariu

• 7 months later...

Salut! Am un passat 1.9 tdi din '96 care are ceva prb la instalatia electrica. Se intampla tot felul de lucruri ciudate ca intr-un film de groaza....Mai exact: cand e in marsarier nu pot opri motorul ( pot scoate cheia din contact, insa motorul nu se opreste), lampile ptr marsarier nu functioneaza, cand apas frana se sting pozitiile de la numar, cand deschid portbagajul se aprinde stopul pe frana de la luneta, luminile de ceata nu functioneaza. Butonul ptr AC e schimbat (mutat mai sus..in rand cu dezaburirea ptr luneta). Any idea???? Multumesc anticipat.

Link către comentariu

wow...astea chiar ca sunt lucruri paranormale....eu ma gandesc ca ala de la care ai cumparat masina a vrut sa-ti faca o surpriza frumoasa inainte si sa-ti incerce cunostiintele de electrician auto....nu am eu prea multa experienta is asa ceva dar oricum ceea ce patesti u cu ea cred ca le intrece pe toate....mai ales faza cu opritu motorului:| hai ca atuncea cand calci frana sa se stinga pozitile de la numar as intelege-o...ca am mai vazut pe loganuri toate combinatiile posibile cand e calcata frana....dar pribleme ca si ale tale nici unde.....nu-ti doresc decat o rezolvare cat mai rapida a problemei si pt asta cauta un electrician priceput sa-ti verifice cablajele...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

imi poate recomanda cineva un service ptr problema mea??...in Iasi..multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!