Jump to content

Spate Polo Shanved?

fast_racer_sonik
 Share

Postare recomandată

fast_racer_sonik

Salut, cine stie cum as putea sa scap :D de sigla cu "Polo" si cea cu "1.2"

Ma refer la felul in care sunt prinse. ???

Sunt lipite sau sunt bagate in tabla cumva??? daca le dau jos o sa trebuiasca o mica retusare in locul de unde au fost scoase?:)

Mersi

Modificat de fast_racer_sonik
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In primul rand ai postat gresit. O problema cu sigla de model si motor nu se refera exclusiv la Polo 9N si 9N3. N-ai observat ca si Golf-ul, Passat-ul chiar si alte marci (Audi, Seat, Skoda) au aceste sigle lipite pe spate? E o problema generala de autoturisme.

Posibil sa se fi si discutat deja. Pe scurt : se incalzeste zona cu un foen si cu apa calda / solvent slab se conving literele sa se desprinda fara a forta sau a zgaria vopseaua. Daca este bine realizata operatiunea nu trebuie sa fie necesar vreun retus.

Link către comentariu

Salut,

Se pare ca nu te-a luminat nimeni :D pana acum si vrei sa scapi neaparat de 1.2 :) . Din cate am citit eu pe aici sunt lipite si cu un feon cu aer cald (bine ar fi sa fie profi) scapi usor de inscriptionari. Vopseaua nu pateste nimic, pentru ca temperatura pe care o folosesti tu e mai mica decat cea la care a fost uscata in cuptor. Au mai fost discutii despre asa ceva pe forum, dar nu ma pune sa caut...

Concluzia: din pacate sub capota raman tot 64Cp si operatiunea iti reuseste usor cu ceva rabdare.

Succes!

Ups! se pare ca Andrei a postat inaintea mea!

Modificat de bridefo
Link către comentariu

fast_racer_sonik

andREI unde trebuia sa postez? Normal ca au toate masinile iesite de pe usa fabrici siglele respectiv("mersi pt supraestimare" :) ) dar eu intrebam la acest model pt ca de asta am eu...scuze ca nu am postat bine dar am cautat pe forum de mi-au iesit ochii si n-am gasit nimic despre asa ceva :beer:

Mersi pt sfat la amandoi :beer:

Modificat de fast_racer_sonik
Link către comentariu

Hai sa lamurim omu: eu am dat jos siglele cu "polo" si "tdi" cu un spray tar-remover.Pulverizezi,astepti un pic,apoi cu unghia tragi si se dezlipesc.

Link către comentariu

• Administrator
andREI unde trebuia sa postez? Normal ca au toate masinile iesite de pe usa fabrici siglele respectiv("mersi pt supraestimare" :D ) dar eu intrebam la acest model pt ca de asta am eu...scuze ca nu am postat bine dar am cautat pe forum de mi-au iesit ochii si n-am gasit nimic despre asa ceva :D

Mersi pt sfat la amandoi :D

Nu toate masinile au inscriptionare pe spate din fabrica. Exista la aproape toti producatorii de autoturisme optiunea ca masina sa nu aiba aplicate inscriptiile (cilindree sau model), iar in general aceasta optiune este oferita gratuit.

Link către comentariu

Nu toate masinile au inscriptionare pe spate din fabrica. Exista la aproape toti producatorii de autoturisme optiunea ca masina sa nu aiba aplicate inscriptiile (cilindree sau model), iar in general aceasta optiune este oferita gratuit.

exista aceasta optiune dar degeaba. cand a venit masina scria pe spate polo 1.4 si l-am intrebat pe **** ala de vanzator de ce a venit asa si s-a uitat pe comanda care a fost plasata in romania si comanda care a ajuns in nemtzia (fara model si cilindree). cum sa scapi de ele? cu o cartela de telefon, de credit, de care vrea mushchiu tau! nu spray, nu solutii nu foen...nu nimic, bagi un colt al cartelei dupa litera si presto! se deslipeste litera fara nici un chin si fara nici o urma

incearca sa nu mai folosesti un limbaj de mirc. Michael_9N

Link către comentariu

O alta solutie ar fi sa le scoti un fir de ata dentara. Problema ramane totusi dupa aceea cand va trebui sa dezlipesti adezivul, ca acela nu iese odata cu litera.

Link către comentariu

andREI unde trebuia sa postez? Normal ca au toate masinile iesite de pe usa fabrici siglele respectiv("mersi pt supraestimare" :offtopic: ) dar eu intrebam la acest model pt ca de asta am eu...scuze ca nu am postat bine dar am cautat pe forum de mi-au iesit ochii si n-am gasit nimic despre asa ceva :vaidecapulmeu:

Mersi pt sfat la amandoi :blink:

Ideea nu e sa fac observatie de dragul observatiei, la alti membri. Ideea este sa avem informatiile cat mai centralizate astfel incat daca un alt om cu Audi A4 vrea sa isi scoata siglele sa poata gasi aceste informatii de pe acest topic cu usurinta. Daca el ar face ca tine ar posta in aria Audi > A4 si ar intreba de la zero cum se face desi raspunsul exista deja aici in aria Polo... Daca ele ar sta la Probleme Generale cum consider ca acest topic este atunci ar cauta direct acolo si l-ar gasi si nu ar mai crea INCA un topic samd.

Asta era ideea.

Link către comentariu

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=14933

Eu le-am incalzit cu uscatorul de par si le-am dezlipit cu guta de pescuit subtire; ce ramanea pe caroserie incalzeam din nou si se lua cu degetul. Nu am folosit nici o substanta, doar apa ca sa spal. Nu am polisat. Nu a ramas nici o zgarietura.

Link către comentariu

Salut, cine stie cum as putea sa scap :lol: de sigla cu "Polo" si cea cu "1.2"

Ma refer la felul in care sunt prinse. ???

Sunt lipite sau sunt bagate in tabla cumva??? daca le dau jos o sa trebuiasca o mica retusare in locul de unde au fost scoase?:icon_thumright:

Mersi

salut! hotaraste-te si tu unde postezi... ori aici... ori acolo unde e vorba de covorashe si cutiutze... ma mir ca n-ai postat si pe la anvelope sau pe la mecanica pe undeva :D glumesc... eu nu am incercat pe masina mea asa ceva.. pentru ca nu ma deranjeaza ce scrie pe spate.. dar am incercat la altele.. si asa cum ti-am explicat aici http://vwforum.ro/index.php?showtopic=28416 sau cum ti-au explicat baietii mai sus, merge fara nici un stres!

bafta! :D

Link către comentariu

fast_racer_sonik

Se ia si asa doar cu o cartela? ... hm inseamna ca e lipita foarte prost daca e asa usor s-o dai jos...mersi de sfaturi si de critici :)) GTZ*-ule nu am primit acolo nici un raspuns si de asta am facut topicul nou...scuze inc-o data da' chiar n-am gasit pe forum..e cam intortocheat pt mine :)

Link către comentariu

eu cu o cartela am dat jos si modelul si cilindreea intr-un minut si fara urme.... si sunt lipite destul de bine...

Link către comentariu

ca sa vezi cat de bine sau cat de prost sunt lipite, o varianta ar fi sa incerci asa, pur si simplu... adica fara sa mai incalzesti nimic! o sa vezi ca nu e kiar asa usor :( dar nu te-as sfatui :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!