Jump to content

Bmw Sau Vw?

copoi
 Share

Postare recomandată

haios.......un intreg thread pe aceasta masina......cu siguranta pretul este prea mic ptr orice fel de instalare , combinatie sau ce s-a mai vehiculat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gHapciu

9

• constantinu

5

• soila

5

• nistor@QMT

4

sau poate 7000 l-a costat ciubucul la vama si politie ca sa bage si inmatriculeze o masina furata :)

Link către comentariu

salut oameni..is nou pe forumu asta si nu ma lasa sa deschid nici un topic pe aici si nu stiu de ce...dar vad ca ma lasa sa postez...deci am un vw passat combi din 2001 alb, inscris pe romania.....masina nu are computer de bord, nu are clima ci doar AC, si cam atata. geamuri electrice fatza si reglajul oglinzilor. destul de putzine dotari zic eu. masina are spre 270 de mi de km dar merge bine....probleme ce le are ar fi un soc atunci cand las ambreaju mai dintr-o data si nu stiude unde ar fi problema. a si mai are parbrizul crapat si stergatorul spate nu merge.... am gasit un bmw 320d din 1999 cu numere rosii si care are ca dotari clima, geamuri fatza, scaune sport si de piele si incalzite, comenzi pe volan si pilot automat si computer de bord.... ce probleme are masina e ca are scaunul soferului ros si comenziile un pic sterse de pe volan plus ca are zgarieturi pe masina si bucsiile pe fatza is cam duse ca bate la gropi masina.... in mare areata bine dar is de facut chestii pe la ea si pe la motor adika debitmetru ar fi ca parca nu se infige asa bine....oglinziile merg destul de aiurea ca e ceva la motoras si o oglinda este crapata.. ce alte hibe??? cam tremura la relantii si credc ca is tampoanele la motor.... km aere undeva la 190 de mi de km dar dupa cum arata nu stiu daca sunt reeali...oare merita dupa parerea dumneavoastra un schimb la schimb...masina pe masina?????? a mea nu are mai nimic pe ea dar eu zic ca starea ei este un pic mai buna decat cea a bmw-ului....dar bmw u are dotari mai muklte dar nu e inscris si e putin mai neingrijit...astept un sfat si sper ca nu e problema ca am postat aici...seara faina

Link către comentariu

Mai multe detalii despre masini te rog. Motorizarea passatului? Cam cat te-ar duce inscrierea la bmw?

Link către comentariu

Eu nu m-as uita nici sa ma bati la o masina asa veche si cu atat de multe probleme. Mai bine iei o masina dintr-o clasa mai joasa dar mai noua si fara probleme.

Link către comentariu

Mai multe detalii despre masini te rog. Motorizarea passatului? Cam cat te-ar duce inscrierea la bmw?

pai pasatul este 1.9 tdi cu pompe duze sau cum se scrie si are 101 cai putere.....bmw u este de 136 de cai......inscrierea este intre 700 si 750 de euro....iar ca probleme am zis...tampoanele si zgaroetrui pe afara si senzoru de temperatura si uzura volanului si unui scaun...a si articulatiile fatza ca se simt batai....in rest e ok masina...nu stiu ce este pe dedesupt si ce nu dar la motor arata bine...nu se vad urme de ulei si turbina nu suna ciudat...de tras trage bine dar parca nu se infige asa bine ca si pasatul.....dar ca dotari e peste pasatul meu care nu are nici macar computer de bord....oare la pasat se poate computer daca nu are in bord ecranel de ala mic si albastru???? sau klima se poate pune daca nu are ??? ce imi place la bmw este ca are dotari multe pe cand a mea e foarte slabutza la capitolu asta.....a mea ce probleme are is placutele de frana pe fatza ca sunat a fier pe fier si cam atata...nu vibreaza tare motorul, un pic dar nu se simte asa tare ca la bmw vibratia inmasina....recent am inlocuit pompa de vacuum ca nu prindea frana adika nu avea servo, era moarta si parc merge si turbo mai bine un pic.....si ma dispera socul ala cand las ambreajul un pic mai trare......deci al;te p-areri?????

Link către comentariu

Zici bine Ice_2k, dar el are passatul deja. Nu stiu ce sa iti zic, parerea mea personala e sa nu faci schimbul. Gandeste-te ca vei mai baga inca 700 eur sa o inscrii, plus alte reparatii... Motorul daca tremura la bmw, poate avea mai multe cauze, deci nu stii cati bani vei mai arunca pe el... Banii pe care ii dai in plus i-as da ca diferenta pentru un golf de prin 2002-2003 dar mai bine intretinut. Inca o data, parerea mea, nu dati dupa mine :(

Link către comentariu

La cate probleme are bmw-ul ala nici sa nu te gandesti la un schimb, parerea mea...si ai sa vezi ca daca de la inceput ai remarcat hibele alea, de fapt masina are mult mai multe ascunse poate de care o sa-ti dai seama mai tarziu si poate vei regreta alegerea...masina ta deja o cunosti si stii care ii sunt defectele si ce este ok, pe cand in bmw-ul ala s-ar putea sa bagi mii bune de euro...so succes, oricum alegerea iti apartine :D

Link către comentariu

La cate probleme are bmw-ul ala nici sa nu te gandesti la un schimb, parerea mea...si ai sa vezi ca daca de la inceput ai remarcat hibele alea, de fapt masina are mult mai multe ascunse poate de care o sa-ti dai seama mai tarziu si poate vei regreta alegerea...masina ta deja o cunosti si stii care ii sunt defectele si ce este ok, pe cand in bmw-ul ala s-ar putea sa bagi mii bune de euro...so succes, oricum alegerea iti apartine :))

hmmmm.......nu stiu ce sa zic.........cam la ce bani ar merge a mea? asa aproximativ...ar merge 7000 euro????sau mai putin?

Link către comentariu

hmmmm.......nu stiu ce sa zic.........cam la ce bani ar merge a mea? asa aproximativ...ar merge 7000 euro????sau mai putin?

Sincer depinde de cat de bine e intretinuta interior/exterior, dar cred ca undeva in jurul a 7000-7800 euro. Asta este parerea mea..

Link către comentariu

Sincer depinde de cat de bine e intretinuta interior/exterior, dar cred ca undeva in jurul a 7000-7800 euro. Asta este parerea mea..

pai e ok si la interior si la exterior...nu are nimic sters sau julkit.....iar la exterior nu are zgarieturi.....cam pe acolo sa mearga???? orcum acuma nu se cumpara nimic...asa ca....vad eu ce fac.......orcum multumesc de pareri....

Link către comentariu

Daca motorul de la BMW se simte mai slab decat cel de pe Passat, stai departe de el. Ori turbina ori injectoare/pompa de inalta cu probleme... ceea ce se traduce in sume cu 4 cifre in euro.

Masini din 2001-2002 cu 7000 de euro... mult mai greu de vandut. A trecut vremea aia.

In particular, Passat alb, break, dotari putine, 270.000km... daca primesti pe ea 5500 euro da-o fara sa stai pe ganduri.

Link către comentariu

• 2 months later...

chestiile cu bubele constau in functie de noroc.eu nu prea am ***** in stiti voi ce: am luat golf v nou,si numai probleme sa nu mai continui cum se comporta cei de la porsche/midocar(pt ei masina nu are nimic).a mea are probleme cu cutia,ambreiaj,smuceste,ei nu stiu ce sa ii faca.si masian e in garantie,si din pacate pt ei mai are un an si jumate de garantie(sau pt mine).AM dat mai la vw.de sunt curios daca o sa se faca ceva pana la urma.Desi traim in romania si dupa cum spunea colegul nostru cu bmw-ul seria 1 ne ocupa tot timpul.Solutia noastra e sa trecem granita si sa ne facem reviziile si reparatiile in alte tari,ca austria nui asa departe frate si nici ungaria pana la urma.La noi e imposibil ,se mai fura o piesa,mai dispare un electromotor,apare unu un pic rodat.Ce daca platim o avere pe masini,inseamna ca avem bani si nu ne deranjeaza sa mai platim cateva zeci de milioane .ces cateva mii de euro pt noi? :icon_thumright:

Link către comentariu

• 8 months later...

http://www.autobild.de/artikel/passat-w8-g...asse_34838.html

BMW 540I vs VW Passat W8 vs Mercedes E 430 vs Lexus GS 430

Cine zice ca passat' nu are loc.....sa se abtina :tomato: :censur:

:vwrullz: :

Modificat de radduu
Link către comentariu

masini foarte bune bavarezele,insa mult prea sensibile pt drumurile/carburantii din romania

Link către comentariu

confirm. Dupa nici 2 ani, am 30% functionale amortizoarele pe faza, si deja zgomote multe apar cand trec peste opritoarele alea.

Dar compenseaza celelalte :icon_cool:

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Bmw E90 320d steptronic,82000km din care vreo 25.000km facuti afara (3 ani de Romania) in care am schimbat 2 becuri la pozitii si acum trebuie sa schimb un senzor de prezenta din scaunul dreapta.Nu troncane si inca nu am probleme cu telescoapele desi vara are roti pe 18'.Mentionez ca,am schimbat gumele runflatcu unele normale inca din prima zi de cand am avut masina.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

aia e, ai schimbat runflat-urile. Eu nu. De aici mi se trage. Tre sa imi iau roata de rezerva mica si sa fac si eu acelasi lucru. Cum ai facut? Da-mi pe PM.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!