Jump to content

Intra apa in masina

b5mircea
 Share

Postare recomandată

Asa am patit si eu la un BMW seria 3 cand mi a fost montate folie pe mașina asupra o plasa din ușa cand a demontat si cand ploua apa care intra in portiera intra in mașina in loc sa se scurta pe gaura din portiera.... Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ha? :blink:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da ,nu stiu daca mai am poza...dar sap viitoare ma duc cu cc la fol si si o sa fac o poza ca sa intelegi...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Modificat de Badx
Link către comentariu

Pai decat limbajul asta prescurtat, mai bine poze.

Link către comentariu

Poate inveti sa scrii si revii cu un post lizibil.

Pana atunci ai un POST STERS.

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu

Va rog dati-mi o idee, pe unde ar putea sa intre apa in masina, in partea soferului sus stanga de coloana de directie. Am verificat cablul de la capota iar garnitura este la locul ei, scurgerile nu sunt infundate, pe la ecu este uscat, asa ca pe unde ar mai putea intra apa in masina cand ploua ca eu nu mai am nici o idee.

Link către comentariu

Pe la parbriz de exemplu, daca a fost schimbat si nu e etans cordonul de silicon. Sunt multe locuri, trebuie verificat...

Link către comentariu

parbrizul este cel de cand e masina nu a fost schimbat, pe la usi am verificat, deja nu mai stiu

Link către comentariu

Va rog dati-mi o idee, pe unde ar putea sa intre apa in masina, in partea soferului sus stanga de coloana de directie. Am verificat cablul de la capota iar garnitura este la locul ei, scurgerile nu sunt infundate, pe la ecu este uscat, asa ca pe unde ar mai putea intra apa in masina cand ploua ca eu nu mai am nici o idee.

pe langa garnitura de sub cutia ECU. Desfa cutia, scoate ECU, scoate partea de jos a cutiei, curata bine si inlocuieste garnitura sau baga silicon pe acolo.

Link către comentariu

L-am desfacut intradevar numa partea de sus dar mocheta aia era uscata, poate o sal desfac tot si sa curat acolo si o sa pun o tona de silicon, oricum maine ma duc in service sa verificam , poate totusi o sa descoperim

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Se pare ca am scapat deocamdata de apa prin masina,mai exact de mocheta umeda,problema la mine se pare ca nu era de la ECU(bne ca nu l-am desfacut) intra pe sub usa cumva si eu nu observam.dupa ploaia de ieri se pare ca e uscata,ramane de vazut ce si cum pe viitor,as mai avea o usa de siliconat ca sa stau linistit :Driver:

numai bine tuturor si multumesc de informatii sunteti de mare ajutor tot timpu:)drumuri bune :salut:

Link către comentariu

intra exact prin usa nu pe sub ea.

Link către comentariu

Se pare ca am scapat deocamdata de apa prin masina,mai exact de mocheta umeda,problema la mine se pare ca nu era de la ECU(bne ca nu l-am desfacut) intra pe sub usa cumva si eu nu observam.dupa ploaia de ieri se pare ca e uscata,ramane de vazut ce si cum pe viitor,as mai avea o usa de siliconat ca sa stau linistit :Driver:

numai bine tuturor si multumesc de informatii sunteti de mare ajutor tot timpu:)drumuri bune :salut:

daca intra pe la ECU, e uda mocheta, incepand de sus.

daca intra pe la usa, vei vedea urme albe, pe cheder si prag interior....

... da, stai linistit... ca doar ai modulul confort acolo... si cand o sa te lase, sa vezi bucurie.... remediaza problema, ridica mocheta si verifica cablajul de la modulul confort si confortul.

Link către comentariu

Deci prima oara cand am observat umeda mocheta am facut treaba cu scurgerile de sub baterie,dupa am curatat in spate la ECU de frunze ca era lac si acolo,si dupa am ridicat mocheta dar nu era apa acolo doar putin ud si  si modulul de confort nu l-am desfacut ca parea totu ca nou pe acolo,zici ca masina numai ce a iesit din fabrica.la alti am vazut ca scot litri de apa din masina,nu doresc la nimeni chestia.sper sa numai am probleme.om trai si om vedea.

numai bine si multumesc de sfaturi.

Link către comentariu

si mie imi intra apa in masina pe partea pasagerului jos la picioare si in spatele pasagerului . am ridicat capota si am turnat apa in compartimentul unde este bateria si totul pare ok. toata apa a curs sub masina . nu am inteles exact cum e cu dopul de sub usa dar eu nu il mai am acolo . cred ca asa trebuie sa fie :) ...

Alte variante ?

Link către comentariu

Ce dop de sub usa? Unde ai vazut ca s-a vorbit despre asta?

S-a tot explicat pe unde curge apa. Ai placa zincata ce tine macaraua. Aia are o garnitura. Care nu-si mai face treaba.

Trebuie doar citit, ca sunt numai 12 pagini in urma....

Link către comentariu

Salutare baieti..si eu am probleme cu apa in masina.Venind spre casa din deplasare,m-a prins o ploaie mare zilele trecute intrand in Bacau..canalizarile nu mai faceau fata,iar apa a ajuns pana mai sus de prag.La un moment dat am simtit apa la picioare.Am pus mana pe podea iar mocheta era plina cu apa.Ajungand in garaj la mine acasa,am descoperit si in spatele soferului pe podea o balta mare..Am procedat la scoaterea apei cu un burete mare si un prosop de plaja.Apasand pe mocheta se auzea cum baltea apa subt ea..Am inceput sa scot mocheta si era plin de apa dedesubtul ei.Toate bune si frumoase..am scos apa si am lasat sa se usuce..crezand ca mi-a intrat apa din cauza ca am mers prin inundatie.Aseara a fost o maaare mare furtuna,lasand masina afara peste noapte,azi dimineatza cand am deschis usa din spatele soferului,am gasit apa,la fel ca tura trecuta,c.c.a 10 litrii . . .Am urmarit posturile voastre,si am siliconat portiera din spate,garnitura cea zincata care tine motorasul de macara,dand jos plasticul.Problema mea care este?E posibil sa intre mai intre apa si prin alta parte?mentionand ca apa subt baterie nu e sau dupa cum am mai vazut,pe la garnitura filtrului de polen (nu are cum pe acolo pt ca logic ar fi sa fie ud si pe partea pasagerului...ceea ce nu este ud in partea dreapta a masinii deloc)..Acum astept sa ploua ..chiar o las afara in seara asta..ca dupa cum vad pe cer..vine potopul iar :)) Daca se rezolva ceva cu siliconatul portierei..revin cu post nou...daca nu...help!! Multumesc!!

Link către comentariu

Si la usa din fata trebuie siliconat,defapt mai bine ar fi sa pui silicon la toate usile si scapi de o grija.poate sa intre si pe la carca ECU,dar asa multa nu cred ca e cazul.

numai bine si sper sa rezolvi problema.

Link către comentariu

nu intra pe acolo...ca ar fi trebuit sa intre din fata in spate...nu?? la mine intra din spate...si se prelinge usor spre fata ,

Link către comentariu

Poate nu ai facut treaba buna cu siliconatul in spate,si la mine a fost problema in spate la usa dupa ce am fost la spalatorie cand sa aspir masina era apa in spate la sofer,am aspirato si a doua zi siliconata usa spate,intra foarte multa,parca era furtun.intra pe sub usa si trece apa peste cheder.cel mai bine tu intri in masina si pui pe cineva sa toarne apa pe usa,cu un furtun ar fi ideal,dar merge si cu galeata si in felul asta vezi pe unde curge,eu asa am facut.

Link către comentariu

poi azi am siliconat...si inca las sa se usuce siliconul...dupa aia am sa torn apa sa vad care e treaba...sau daca ploua e mai bine :) ..

aaaa inca ceva...am umblat zilele trecute la manerul care actioneaza capota ca mi s-a rupt,ori iesit, din mecanismul de deschidere..am auzti ca si pe acolo  poate intra apa...asa e??

Modificat de unyc
Link către comentariu

Usile au in partea de jos, in zona orizontala de sub usa, gauri de scurgere a apei. In timp, din cauza de praf astea se infunda.

Si acum va intreb, in primul si in primul rind, ati verificat cu o sirma daca sint libere, le-ati desfundat daca nu erau ?1 sint cite doua gauri pe fiecare usa daca nu ma insel.

Link către comentariu

mda...deci am gasit pe unde imi intra apa in masina...dupa cum am mai zis...am tras de cablul care actioneaza mecanismul de deschidere a capotei..iar acel buson de cauciuc care izoleaza a iesit afara si pe acolo imi intra apa in masina...problema sta in felul urmator..cum pot pune inapoi busonul tinand cont ca a mea capota nu se mai poate deschide??? se poate cumva daca dau protectia de la roata stanga fata???ca am dat jos plasticul de sub volan jos...si din pacate nu pot ajunge sa imping acel buson sa se etanseze bine..din caza tablourilor de sigurante...si a firelor..multumesc!

Link către comentariu

mai bine cauti cumva sa deschizi capota ca e nasoala treaba....

Link către comentariu

aveti ideea din ce cauza am bancheta din spate uda de fiecare data cand
ploua afara ? este uda pe partea stanga (in spatele soferului) si tot pe
aceeasi parte am si jumatate din spatar ud...

Link către comentariu

Spatarul e de la scaunul soferului sau de la bancheta?

Masina e sedan?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!