Jump to content

Pachet Dynamic I

cata_76_isy
 Share

Postare recomandată

Bagi mana in foc ca exista Skoda Octavia 2 care are volan cu 3 spite cu comenzi pe el?

mai vedem dupa ce vine si iti dau si ceva poze.poate bem si o bere si daca are si daca n'are! :Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Hm, ma faci sa fiu partas la chinul asteptarii tale :D Am sa incep sa numar si eu zilele :D

Oricum ai de dat un camion de bere daca primesti un volan de Skoda cu 3 spite si comenzi pe el, pentru ca am impresia ca vei fi primul si singurul din Europa :) (poate in China/India monteaza astia volanul in 3 spite de la Jetta, asa ca nu zic "din lume" :()

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

Hm, ma faci sa fiu partas la chinul asteptarii tale :P Am sa incep sa numar si eu zilele :POricum ai de dat un camion de bere daca primesti un volan de Skoda cu 3 spite si comenzi pe el, pentru ca am impresia ca vei fi primul si singurul din Europa ;) (poate in China/India monteaza astia volanul in 3 spite de la Jetta, asa ca nu zic "din lume" ;))
pentru ca nu crezi ca jetta are montat subiectul cu pricina iti promit luni poze(adevarat ca astea cica sunt asamblate prin mexic sau brazilia)pe 25 dealerul zice ca ar trebui sa apara in vama si maxim 10 sa o am.si ma jur ca daca are te caut sa dai o bere ca sa platesti privitul :icon_thumright:asta e bordul de jetta cu volan in trei spite fara comenzi.vecinul nu e acasa ca sa'l pozez si pe al lui dar luni le ai.dupa cum vezi volanul ca design e identic ca cel de pe O2 pachet dynamic I

post-15439-1192307282_thumb.jpg

Link către comentariu

WHAT??

Pai noi vorbim aici de Jetta sau de O2???? Oamenii de pe acest thread vorbesc despre lipsa volanului cu 3 spite si comenzi de pe O2. Tu vorbesti de Jetta?? Jetta are volan cu 3 spite si comenzi, iar O2 nu are. Daca intelegi bine, daca nu nu, deja chestiunea devine plictisitoare...

Eu credeam ca astepti un O2 cu volan cu 3 spite, dar se pare ca tu astepti un Jetta ... sau nu? whatever...

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

uite si comenzi,dar tot iti trimit poza facuta de minee vorba de O2 pachet dynamic 1 volan trei spite in piele multifunctional.esti singurul care spui ca nu exista iar ceilalti inclusiv dealerul nu pot sa te contrazica pt ca nu au avut cereri pt asa ceva dar nici nu te aproba.toata lumea spune ca fiind in grupul VAG este imposibil sa nu fie si la O2.VOM VEDEA

post-15439-1192307808_thumb.jpg

Link către comentariu

Volanul in 3 spite de la Skoda este cam asa

post-74-1192308158_thumb.jpg

Deci tu pana la urma ce masina si ce volan astepti? :P

eu am ales pachetul dinamic (scaune sport , tapiteria dynamic si volan in 3 spite).atentie pt cei care vor volanul in 3 spite si comenzi pe volan.NU EXISTA volan in 3 spite cu comenzi pe el.eu am bifat si comenzile, care sunt f utile si merita banii, dar volanul este cu 4 spite.

Deci nu sunt numai eu "nebunul" ;)

PS : Iata si scaunele de la pachetul dynamic O2, sa inteleaga toata lumea despre ce vorbim :P

post-74-1192308522_thumb.jpg

Si pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte

Volan RS

post-74-1192309134_thumb.jpg

Scaune RS

post-74-1192309154_thumb.jpg

Daca un moderator e amabil, poate pune cele 2 poze (volan 3 spite si scaune pachet dinamic) in primul post, sa stie lumea ce comanda ;)

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

Eu am pachetul Dynamic pe masina, am comandat volanul multifunctional cu comenzi pentru radio+telefon si surpriza: e in 4 spite !

Aceeasi chestie intrebam si eu acum 6 luni.

NU exista pe O2 volan in 3 spite multifunctional.

Link către comentariu

pune si tu o poza te rog frumos sa vad cum arata asta cu patru spite si comenzi.acum asta e.m'au facut! :salut:

Link către comentariu

hai merci'!mi'a mai trecut si oftica.nu arata el prea sport dar nici rau.si mi'a trecut si cu noul lancer diesel care culmea are motorul de 2000 tdi de la VAG si am reusit sa ma si dau cu ea si in afara de look-ul exterior si o gramada de gadget-uri care arata bestial per total e un mare boulsheet vs pret si tehnologie noua.tinuta de drum pt un lancer ........fasssss.mai buna,mult mai buna generatia anteriora.

Link către comentariu

Ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune fata de volanul in 4 spite :icon_thumleft: O sa iti placa, e fain. Asta in caz ca nu iti vine unu in 3 spite, fara butoane, si de diferenta de bani primesti ceva odorizante si guma Orbit :hainoroc:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

so......... a venit masina aiai sa vedem ce volan are?

Link către comentariu

Inca nu! dar in maxim 10 zile aflam si eu ai voi cum e cu volanul.m-am consolat cu ideea.promit foto

Link către comentariu

• 2 weeks later...

GATAAAAAAA!a sosit si am ridicat'o.azi 16.11.pt RVACARU :frigbaitata: prietene dreptatea e de partea ta.pachetul dynamic este. volanul are comenzi............dar are 4(patru) spite.e frumusel si asa.dar am satisfactia ca dealerul a sunat la porche si s'a facut o adaugire la configurator pe site: volan multifunctional imbracat in piele pt pachet dynamic IN PATRU SPITE.ca sa nu mai fie confuzii si la alti cumparatori.Scuze pt calitatea foto!le-am facut cu telefonul........Am facut si vreo 44 de km cu ea instantaneu.Iat-o si cum arata.

post-15439-1195229779_thumb.jpg

post-15439-1195229878_thumb.jpg

post-15439-1195229949_thumb.jpg

post-15439-1195230058_thumb.jpg

post-15439-1195230181_thumb.jpg

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si fara incidente :)

Link către comentariu

gabie sa stii ca acum o luna au specificat ca e volan multifunctional cu 4 spite pt pachet dinamic, acum 2 luni nu specificau.Oricum esti un fericit bafta in continuare si sa o stapinesti sanatos.

Link către comentariu

Merci all!Bafta si voua si fara incidente!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

RVACARU unde esti ca uite te cauta MOS NICOLAE sa-ti dea un cadou ca ai avut dreptate.Cu pachetul dynamic si volanul. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!