Jump to content

Led-uri Interior A4

Alecu'
 Share

Postare recomandată

Am o mica problema...leduri-le de la gurile prin care intra aerul in masina nu se aprind...am verificat sigurantele dar se pare ca totul e ok....sa fie ars vreun led?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-au stins toate odata sau pe rand? Cam greu sa se arda LED-urile acolo. (asta daca nu sunt becuri)

Link către comentariu

S-au stins toate odata sau pe rand? Cam greu sa se arda LED-urile acolo. (asta daca nu sunt becuri)

Asa am luat-o de la neamt...si am observat recent ca de fapt ar trebui sa se aprinda si led-urile...sau bec-urile astea...nu stiu ce-s...se pare ca sunt puse in serie...ca nu se aprinde la nici o gura de aer...

Eu sunt dintr-un oras mai micutz si nu prea oameni care sa se priceapa...

Oare sa ma duc la reprezentanta in Iasi? Oare nu ma jupoaie de bani?

Link către comentariu

Razvan Gavan
Asa am luat-o de la neamt...si am observat recent ca de fapt ar trebui sa se aprinda si led-urile...sau bec-urile astea...nu stiu ce-s...se pare ca sunt puse in serie...ca nu se aprinde la nici o gura de aer...

Eu sunt dintr-un oras mai micutz si nu prea oameni care sa se priceapa...

Oare sa ma duc la reprezentanta in Iasi? Oare nu ma jupoaie de bani?

Daca nu te pricepi mai bine te duci la un electrician, nu la reprezentanta. Se poate sa ai un led ars si de la asta sa nu mearga nici restul...la fel de bine se pot praji fire sau sigurante....ai putea incerca un test de continuitate intre tabloul de sigurante si led....

Link către comentariu

Acolo ai sigur Becuri. Modelul e acela folosit la becurile din bordul de Dacei. Sunt din sticla fara fasung si au 1,2W.

P.S.: Daca erau leduri sigur se ardeau mai greu. :lol:

Link către comentariu

hmm n-am idee despre ce leduri vorbesti, asa ca e posibil sa fie arse si la mine :soothe[1]: mai ales ca stiu sigur ca cel de la scrumiera e ars...

Link către comentariu

posibil sa fie arse toate,scoate grilele si vezi daca vine curent acolo

Link către comentariu

vezi ca la primele modele de A4 B6 nu erau leduri acolo(eu nu am). Deci e posibil ca nici tu sa nu ai!

Link către comentariu

vezi ca la primele modele de A4 B6 nu erau leduri acolo(eu nu am). Deci e posibil ca nici tu sa nu ai!

oare???am eu la b5 si nu cred ca era vreo optiune speciala

Link către comentariu

Nici eu si nici alexrosiu nu am avut rotitele luminate. Alex le-a luat din germania parca!

Link către comentariu

la masina mea am schimbat led-urile din blocul intrerupatorului de lumini si te pot asigura ca este dotata cu leduri.acestea sint de 3 mm. in diametru,de culoare rosie bineinteles,sint alimentate la 12v printr-o rezistenta de 1kiloohm fata de masa,ti-as recomanda sa cauti leduri cit mai asemanatoare cu originalele intrucit nu toate dau aceeasi intensitate luminoasa.

Link către comentariu

Nici eu si nici alexrosiu nu am avut rotitele luminate. Alex le-a luat din germania parca!

Mai...am fost la cineva acu' vreo doua zile...mi-a desfacut grila de pe stanga...si era un fir albastru acolo...nu stiu daca era led sau bec...am sa desfac toate grilele si sa vad daca primesc curent la firul ala...

Acuma nu stiu...daca spuneti ca e led...cum pot sa-mi dau seama daca e ars?(la un bec stiu cum pot sa-mi dau seama...:)...

Led din asta gasesc pe orice drum sau trebuie sa ma duc intr-un loc anume?

Cum remediez problema am sa va anunt care a fost...:)...

Thanks all pt. sfaturi...

Link către comentariu

cu siguranta acolo ai becuri de 1,2 W cum spunea si MAniacuV6 ..

sau o alta varianta ar fi sa nu ai de fel ! la passaturile B5 de la sf lui 2003 nu mai apar acele luminite la gurile de ventilatie

adica nu se mai aprind , posibil sa fie si la Audi la fel

ledurile le poti verifica daca sunt arse sau nu cu un aparat de masura pus pe " dioda"

bafta

Modificat de Red
Link către comentariu

EU am spus ca sunt becuri dar defapt sunt LED-uri de 3mm un model diferit de ce am vazut in comert.

Ledurile sunt bune insa nu vine curent. Care stie unde se leaga instalatia electrica a acestor leduri la instalatia de iluminare a masinii ?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

citind topicul am desfacut si eu grilele de aer si ... surpriza! fir albastru, rezistenta

Link către comentariu

Din cite stiu eu, este optiune suplimentara sa se aprinda ledurile alea, se numeste pachetul de lumini interioare, si mai cuprinde si lumina ambientala (2 leduri) de la plafoniera fata, becurile rosii care se aprind cind deschizi vreo usa (altfel ai acolo doar catadioptrii), luminile de jos din usi, luminile de la minerele interioare de deschidere a usilor si cam atit.

Daca nu ai toate astea, inseamna ca nu le poti face sa se aprinda, probabil gurile de ventilatie nu se fabrica fara led, dar nu sint legate in blocul de lumini.

Link către comentariu

daca nu se aprind poti face o legatura la intrerupatorul de pozitie.

Link către comentariu

revin cu informatii...

am scos grila din partea dreapta (sofer), am dat jos capacul de la panoul de sigurante si am vazut o mufa cu 2 pini din care nu pleca nici un fir... cred ca similar este si la celelalte grile... si cred ca se leaga undeva la comutatorul pentru pozitii... o sa incerc si va comunic rezultatele

apropo, stie cineva codurile la cabluri?

Link către comentariu

Eu unul am fost la un service si mi s-a spus ca trebuie tot bordul dat jos pentru a putea gasi problema...asa ca m-am lasat pagubas...daca reusesti sa faci legatura asta la comutatorul de pozitie anunta-ne si pe noi cum ai facut...:)

Link către comentariu

PENTRU PMRAZVAN:Alimentarea led-urilor(toate)se face in paralel cu lumina de pozitie dar comanda pleaca tot din comutatorul (intrerupatorul) de lumini.

Link către comentariu

multumesc pentru informatie. duoa amiaza incerc sa fac legaturile

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Spuneti-mi si mie va rog, cum se scoate grila din centru, caci acolo am becurile arse.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

la fel ca cele de pe laterale....tragi de ea ;)

Link către comentariu

Salutare

Scuzati ca sar in schema si eu care nu am audi, dar la passat am avut o problema similara. Am fost la un electrician si mi-a depistat problema la blocul de lumini(de unde dai drumul la faruri). A zis ca poate sa imi rezolve problema daca face legatura pe un alt contact, dar am preferat sa nu incarc un contact cu un consum mai mare si am schimbat blocul de lumini si totul a fost ok. Alecu' incearca sa iei un bloc de lumini de la cineva cu o masina ca a ta si sa vezi daca nu cumva se rezolva problema, mai ales ca nu merg toate.

Multa bafta!

Link către comentariu

• 1 year later...

A facut cineva pana la urma sa mearga ledurile de interior? Daca da, sa puna un raspuns.

Apreciez anticipat,

Rares

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!