Jump to content

Inlocuire Faruri A4

dio_by
 Share

Postare recomandată

Stie cineva daca se potrivesc farurile de la A4 facelift model 2000- 2001 la un A4 din 97 ? e vb de farurile acelea clare cu lupa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

SALUT!

Din cate stiu, prinderea este diferita. Pentru modelele din 2000 trebuie sa dai jos bara ca sa schimbi farul..., pentru celelalte nu...

Asa ca eu unul cred ca nu se potrivesc....

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Off topic!

Scuze ca ma bag peste threadul tau, insa poate ma ajutati cu o info: unde gasesc un far de A4 2002 Valeo ?

Multumesc!

Mihai

Link către comentariu

De potrivit se potrivesc insa trebuie sa schimbi foarte multe (capota, aripi fata, bara fata, masca portfar, etc)

Costurile ar duce undeva foarte sus si efectul nu ar fi ceva deosebit.

Link către comentariu

:) mcmihai003, incearca in sectiunea vanzari si cauta topicul lui VOLKSMAN (ceva cu "VOLKSPARTS, magazin piese..."). Din ce stiu la A4 >2001 farurile Xenon si BI-Xenon sunt Valeo la cele cu halogen nu stiu daca mai sunt produse si de altii. Eu am avut farul meu schimbat si costa mai mult de 20 mil (BI-Xenon, dar numai farul fara Xenonul propriuzis si instalatia aferenta - balast).

Link către comentariu

• 16 years later...
Voinea Emi Daniel

Va salut, am un audi a4 b5 cu faruri normale cu bec h7, în ce consta sa fac conversia la xenoane de fabrica ? 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!