Jump to content

Am Mai Pus Ceva Pe Bora....

danuuu

Postare recomandată

vw bora 1.9 tdi highline.saptaman viitoare ii mai pun o grila radiator(stil plasa)+ un eleron micutz pe spate.sper sa va placa

Modificat de danuuu
Link către comentariu

s-au pus si stickerele!mai trebuie sa vin pe 6,7 mai la tusnad si dupa nu mai scapati de mine!azi am pus si jantele pe 17 dar cred ca revin la cele pe 15!cea mai mica groapa o simt!

Link către comentariu

Baga niste detalii cand pui sita (poate chiar un mic DIY cu poze).

Link către comentariu

jantele dau bine pe masina ta, ai folie si pe fata? politia ce zice, este sau nu legal ?

Link către comentariu

folia e autorizata rar!asa ca inca nimenni nu mi-a zis nimic!nici macar politia!s-au uitat pe geam si au vazut ca am pus actipildurile cu R.A.R si nu m-au mai intrebat de hartii!

Modificat de danuuu
Link către comentariu

unde ti-ai montat foliile?

abtibild se spune... din germana: ABZIEHBILD.. la noi e autocolant

Nu vreau sa fac pe desteptu... dar... asa e corect.. :offtopic:

Link către comentariu

cum zici tu..........!folia am pus-o la o firma in bacau!120 de euro toata masina!folia e LUMAR,garantie 5 ani

Link către comentariu

Acum vine intrebarea mea:la geamurile de pe fata, ai bifat acolo ca sunt autorizate, in autorizatia data de catre firma?Adica in autorizatia data de la firma si care esti obligat sa o prezinti la un control al politiei, ca si geamurile de pe fata sunt conforme legii!

Sper ca m-am exprimat bine , adica sa se inteleaga , ca am posta in viteza de la munca :D

Multumesc

Link către comentariu

Asa, si aceeasi intrebare se pune :P cum ai adeverinta si pt geamurile din fata ca sunt cam la fel de negre ca si cele din spate :P

Link către comentariu

mi s-a dat adeverinta si pt cele din fatza!

si inca ceva:peste cele originale,autorizate RAR,l-am mai rugat pe cel care monta folia sa-mi puna peste ea niste folie din targ!mi se parea ca e cam deschisa cea autorizata RAR.

PANA ACUMA NICI UN FEL DE PROBLEMA!

aia din targ fiind pusa peste cea autorizata oricand o pot da jos!deja am facut experimente din acestea si nu am probleme la dat folia jos!

Link către comentariu
  • 1 year later...
mario zaccaria

Ce autocolante rar ai lipit pe geamuri, pune te rog si o poza ca sunt curios cum arata!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

daca se poate din nou pozele...cel putin la mine nu se deschid nici una

Multumesc anticipat...

Link către comentariu
  • 1 month later...

post-4341-1180595005_thumb.jpgpost-4341-1180595125_thumb.jpgpost-4341-1180595147_thumb.jpgpost-4341-1180595198_thumb.jpgpost-4341-1180595222_thumb.jpgpost-4341-1180595239_thumb.jpg

sper sa va placa...chiar daca m-am grabit cu poze.adica pragurile nu sunt montate pt ca nu stiu ce model sa aleg si inca nu mi-au venit farurile si stopurile.

-bara fata Rieger

-prelungire spate Rieger

-jante 17' MAK

-anvelope TOYO

-pleoapa luneta RIEGER

Link către comentariu

super tare masina

super jante .. nu stii modelul respectiv se gasete si pe 16 " cu 6,5 sau 7 J ?

Sa o stapanesti sanatos , si sa te bucuri de ea

Link către comentariu

din cate am vazut eu pe catalog numai pe 17 si 18 se gaseste.....

astept de la voi sugestii de praguri...please...

Link către comentariu

Arata foarte bine masina. E pe gustul meu.

Iti propun modelul acesta:

00059036_xl.jpg

00059036_02_xl.jpg

Asta il caut si eu.

As schimba si stopurile.

Propun:

970053-gal.jpg

Pe la 180 EURO ti le pot aduce. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!