Jump to content

Masinuta Din Afara

madmaxtata
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor.

As vrea sa aduc si eu o masinuta din-afara, un golfulet 2. Dar am inteles ca pe langa taxa care trebuie platita la noi(scump al dracului) costa mult sa faci si actele de vanzare-cumparare. stie cineva care este valoarea acestora si cum se poate aduce un golfulet din afara si cam ce costuri implica acest fapt, fara al inscrie in tara.(vedem cum ne ocumpam si de acest lucru dupa).

va multumesc pt ajutor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Drum dus-intors+acte+cost cautare+cazare= circa 1200 Euro.

Link către comentariu

1200 de Euro daca te duci cu "lux". Daca mai strangi din dinti, poti sa iesi si mai ieftin.

Poti sa pleci 2 insi, cu o masina, diesel, in care sa ai incredere ca nu te lasa pe acolo.

100 E motorina dus

200 E motorina intors (2 masini)

cam 200 E actele si asigurarea pt masina de acolo

vreo 100 E mancare si alte maruntisuri

De dormit, e cald afara, dormi in masina, ca nu esti de puf, sau iei cortu' .

Link către comentariu

mah da luati si voi autocarul !!!, ce naiba merge-ti cu 2 masini ??? , e 60 euro pana in germania de persoana iar daca stai sa manci de 100 euro inseamna ca stai mai mult de o saptamana , mancarea e foarte moka pe acolo ..benzina bagi la intrare in austia ca e ieftina si ajungi cu ea pana in ro , deci mai mult de 400 euro eu unu nu keltuiam ca sa aduc o masina si asta sa intamplat de multe ori dar asta la masini de pupa 2000 , la un Golf 2 nu cred ca merita adus , mai bine il iei de aici cu 500 euro si te-ai scapat de bataie de cap ...

Link către comentariu

Pai cu masina te costa 200 E (motorina), cu autocaru' 120 E 2 pers. Si scuza-ma, e cu totul alta poveste cand ai masina ta, sa poti sa te plimbi sa cauti, si sa nu depinzi de autobuze, trenuri si alte mijloace de transport in comun, care is al naiba de scumpe. plus ca daca ramai blocat pe undeva, tre' sa iei taxiu (o galagie de bani), plus ca tre sa si dormi undeva (cazare), ca doar nu dormi in boscheti :icon_thumright:. Mancarea e ieftina, da io ma gandeam ca in banii aia mai iei si chestii sa aduci acasa (o ciocolata, o cafea...).

Mai e un aspect, cumperi de acolo o masina de 15-20 de ani pe care nu o stii. Daca doamne fereste te lasa pe undeva, sa zicem pe autostrada in Ungaria. Atuncea pe unde mai scoti camasa?

Pt un G2 intr-adevar nu merita stresu sa il aduci, decat daca schimba hotii astia legea, sa poti sa il si inmatriculezi omeneste.

Link către comentariu

Nush unde ati gasit voi cu autocaru 60 de euro..eu plec in august in DE si nu am gasit nimic sub 100 dus. M-am decis pana la urma sa plec cu masina, mergand 4, iesim mai ieftin decat daca am plati toti 4 autocarul si putem sa oprim unde vrem, cand vrem, sa mergem cum vrem etc.

Link către comentariu

is microbuze...si variante..cu x cu masina care are drum...s.a.m.d.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!