Jump to content

Rezervor Mk1


Vizitator
 Share

Postare recomandată

Care stiti daca se poate da jos rezervorul de mk1 jos fara a desprinde puntea... ca al meu curge.Am observat ca pe partea dreapta a masinii daca acelerez mai tare sau iau o curba mai stransa imi curge banzina(cam multa).Daca nu ma insel , exact in partea dreapta a masinii vine returul de la benzina si ma gandesc ca s-a desprins furtunul sau s-a fisurat si as dori sa-l dau jos sa vad. Asta toamna cand l-am montat masina era culcata pe o parte si avea puntea desprinsa si tin minte ca m-am chinuit ceva dar era si pozitia cam incomoda. Ati incercat careva sa-l dati jos si ati reusit cu puntea montata ca sa stiu daca imi fac timp sa ma apuc cu o pereche de cricuri sau caut un elevator.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

poti sa il dai jos si fara sa desfaci puntea...dar cu ceva migala....si multi nervi....cat depre furtune.....poti sa le schimbi si fara sa dai jos rezervorul ,eu am reusit sa le schimb si fara sa dau rezervorul jos.... :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

inainte salta masina pe 2 cricuri,partea dreapta si bagate sub el casa vezi de unde curge.poate sa fie atat de la furtun cat si de la rezervor.

eu d eexemplu alaltaieri am daruit 1o kile de diesel soselelor, din cauza ca nu am obs ca sa fisurat turul. Si cand ma gandesc ca totul a fost o munca de 10 minute ca sa repar,si am pierdut vro 4oo de mii de lei motorin. :D

Modificat de puZz
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu sharky cum ai reusit sa-l dai jos fara sa desfaci puntea,ca am incercat de mi-au iesit ochi la un service....in fine...am dat jos rezervorul si am rezolvat-o pb (am desfacut si puntea).

Deci, problema era de la un furtunas care iesise si de ficare data cand benzina se agita acolo, iesea pe gaura respectiva.

Acum vreau si eu sa ma lamureasca cineva:-din rezervor pleaca , pe langa turul si returul la motor inca 3 furtune (2 mai mici si unul mai mare), care nu se duc spre compartimentul motor ci se duc la ca capacul rezervorului (la gura de alimentare).Care e rolul lor ?... ca nu vreau sa fac presupuneri si apoi sa aflu ca m-am inselat.

In rest sanatate tuturor

PS: Am plecat la service cu gandul ca mai am 2-3L de benzina in rezervor....si ce credeti? AVEAM VREO 25L ...se pare ca masina nu a consumat asa de mult pe cat credeam (indicatorul nu mai arata nimik decat cand alimentez pt vreo 2 min si nici atunci bine) si benzina s-a tot adunat.Hehe.......prinde bine oricum

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sunt furtune de aerisire! :Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mda...aerisire ... dar fiecare ce face legat de aerisire....care e care ca poate sunt puse invers. sau nu conteaza...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

unul este pt supraplin iar celelate pt aerisire...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mda...acu' am inteles...

@sharky -cum ai reusit nene sa dai rezervorul jos cu puntea pusa ca asta chiar nu am reusit

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

dupa cum am spus...cu foarte multi nervi....cu masina ridicata de spate......

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!