Jump to content

Negrutza

TeKa

Postare recomandată

Razvan Gavan

Ca o parere generala - incearca sa scapi de tot ce insemna abtibild, si mai ales rosu....incearca sa ai o masina mai clean...Si husele scoate-le...sau cel putin pune-le in culoarea tapiteriei...e chiar aiurea. Nu stiu de ce am impresia ca tinzi spre tuning kitch..nu te supara acum, e doar parerea mea. Farurile FK negre - buna alegere - rezolva si cu cauciucele alea....noi in general cautam sa fie cauciucele cat mai mici si sa nu iasa in evidenta..tu faci exact invers.

In rest ai o motorizare foarte buna si are potential mare masina. S-o conduci cu placere!

Link către comentariu

@ decodat : am sa ma uit si am sa vad :D merci pt informatie

@ razvan gavan : cu cauciucurile am sa rezolv,iar privind dungile...mie-mi plac,inclusiv husele,ca o fi sau nu kitch asta este acum,poate voi renunta odata la ele...dar pt moment,nu! ms

Modificat de TeKa
Link către comentariu

Frumoasa masina,frumoase dotari, numai...ca nu se prea integreaza presurile alea de cauciuc acolo...nu dau bine deloc la interior...parerea mea...Te-as sfatui sa le inlocuiesti cu unele originale de textil, e mai trend :D

In rest km cati mai multi fara probleme :P

Link către comentariu

Imi pare rau,sunt 2 seturi de preshuri,sub ele erau cele originale de la VW :P dar spalasem masina si am uitat sa le dau jos in poza :) sorry :D

Link către comentariu
  • 6 months later...

Mai da si tu vesti despre Negrutza ta. Spune si tu ca ai dat dungile alea jos, oricum super masina ai , pacat ca nu mi-au ajuns banii atunci cand am vb cu tine..... PS masina arata muult mai bine in realitate decat in poze...mai ales cand e proasat spalata:X:X:X:X:

Link către comentariu

Frumos si chiar dotat golful si mai rar 4x4 :) . Daca-l gaseam inainte sa iau passatul sigur il luam. Care e motivul pentru care il vinzi?

Link către comentariu

Ca sfat nu o sa dea bine niciodata litere japoneze pe o masina nemteasca... lasa japonezele cu ce e al lor... ca le sta bine lor.

Link către comentariu

dap,are dreptate beshcu...desi nu stiu daca am fondurile necesare :()

@ TIR: ms pt sfat,totusi n-am sa renuntz la ele,literele alea au valoare sentimentala pt mine,asa ca ;:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!