Jump to content

Rola Intinzator Curea Distributie

entu
 Share

Postare recomandată

Am un Seat Ibiza 2003, 1.2 12V. Sunt din Lugoj si din nefericire nu gasesc rola intinzatoare potrivita pentru masina. Am comandat rola dupa caracteristicile masinii si mi-au adus de doua ori aceeasi rola care nu corespunde cu a mea. Rog daca cineva a mai avut aceeasi problema sa ma lamureasca si pe mine. Cei de la magazinul de piese auto au zis ca e prea noua masina cu toate ca rola a venit pe comanda speciala plus ca le-am dat si codul de pe rola mea si tot degeaba. Si as mai avea o problema legata de bara stabilizatoare. Daca poate cineva sa-mi dea si mie cineva codul de la bara fara sa fiu nevoit s-o mai dau jos.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai ai distributie pe lant colegu'

E vorba cumva de rola intinzatoare de la cureaua de alternator?

Sunt doua feluri de bare stabilizatoare, de 18mmm (marcat cu alb) si de 19mm (marcat cu galben). Da-mi eventual seria de sasiu si-ti zic.

Modificat de hyper
Link către comentariu

DA, e vorba de rola intinzatoare de la cureaua de alternator.

Seria de sasiu cred ca asta e: VSSZZZ6LZ3R037718

Tipul motorului : AZQ

Link către comentariu

6Q0 411 305 AA e codul barei stabilizatoare. E din acela de 18mm, marcat cu alb. (Da, e cu doi de A codul.)

03E 903 133 A e codul intinzatorului de la cureaua de alternator. Poate i-ai zapacit pe aia cu distributia si de aia ti-au adus altceva.

Eventual comanda-le de la Volksparts, colegul nostru de forum volksman te poate ajuta cu asta pe aria de vanzari.

Bafta!

Modificat de hyper
Link către comentariu

Multumesc mult pentru raspuns o sa iau legatura cu volksman ca sa aflu detalii. Inca odata multumesc :P

Link către comentariu

Mi-au adus rola cu codul respectiv pe care lai dat si tu. Am facut niste poze la rola venita care nu e corespunzatoare.

Daca ma poate ajuta cineva cu aceasta problema, m-as bucura tare mult deoarece nu mai stiu ce sa fac.

(Volksman nu mai e de gasit.)

post-13174-1180894007_thumb.jpg

post-13174-1180894019_thumb.jpg

post-13174-1180894038_thumb.jpg

post-13174-1180894047_thumb.jpg

post-13174-1180894056_thumb.jpg

post-13174-1180894069_thumb.jpg

Link către comentariu

de ce nu te duci tu la o reprezentanta seat sa rezolvi problema?

daca e vorba de preturi sa nu crezi ca e mare diferenta intre service-uri, asta daca nu faci tu reparatia

Link către comentariu

• 11 months later...
de ce nu te duci tu la o reprezentanta seat sa rezolvi problema?

daca e vorba de preturi sa nu crezi ca e mare diferenta intre service-uri, asta daca nu faci tu reparatia

Salut, sunt un proaspat posesor al unui seat ibiza si un proaspat posesor al unui autoturism in acelasi timp si habar nu am ce este aia o bara stabilizatoare. Problema ar fi urmatoarea: am dus-o la un service si mi-au spus ca am probleme la bara stabilizatoare, intrebarea ar fi daca este ceva esential in angrenajul unei masini sau mai poate astepta schimbarea inca 2-3 luni, caci pe luna asta mi-am propus sa schimb alte lucruri la ea, si o alta intrebare ar fi daca este scumpa inlocuirea ei?

Link către comentariu

Din cate stiu, bara stabilizatoare cu tot cu bucse costa undeva la 350-400 RON, doar piesa, fara monopera. In functie de service, manopera poate costa 100-200-300 Ron. Masina ta nu e in garantie? Din cate stiu, 1.2 70 cp s-a introdus din toamna 2006, deci teoretic ar trebui sa mai ai garantie.

Ca sa te documentezi, presupunand ca stii engleza, iti recomand articolul urmator:

http://en.wikipedia.org/wiki/Anti_roll_bar

In incheiere, iti spun ca esti off-topic, aici se discuta despre rola intinzatoare de la cureaua de distributie. Citeste regulamentul cu atentie si incearca sa-l respecti.

Link către comentariu

• 9 months later...

Salutare.

Si eu am avut probleme cu intinzatorul,si tot asa mi s-au adus vreo 2-3 tipuri de intinzatoare ba chiar m-am certat cu cei de magazine.Solutia la mine a fost simpla.Dupa o saptamana de cautari am fost la alt magazin din Constanta si mi s-a spus ca aceea rola de la intinzator are 2 rulmenti .Am cumparat acei rulmenti(pret cca 40ron dar,din pacate numai am codul din amintiri era ceva de genu 52017) si i-am montat in aceea rola cu ajutorul unei prese,pe urma am insurbat surubul(cel cu capat drept de la rola).Tin sa precizez ca la Leon la mine a fost umpic diferit fata de ce poze aveti voi acolo.La intinzatorul original se putea desface acel surub si implicit se putea scoate rola iar la cel neoriginal surubul era "sudat" sa zic si intinzatorul in sine mi s-a parut mai slab calitativ.Acum am injur de 15.000km decand am reparat intinzatorul si merge fara probleme.

Modificat de carceacristian
Link către comentariu

• 1 year later...
Salutare.

Si eu am avut probleme cu intinzatorul,si tot asa mi s-au adus vreo 2-3 tipuri de intinzatoare ba chiar m-am certat cu cei de magazine.Solutia la mine a fost simpla.Dupa o saptamana de cautari am fost la alt magazin din Constanta si mi s-a spus ca aceea rola de la intinzator are 2 rulmenti .Am cumparat acei rulmenti(pret cca 40ron dar,din pacate numai am codul din amintiri era ceva de genu 52017) si i-am montat in aceea rola cu ajutorul unei prese,pe urma am insurbat surubul(cel cu capat drept de la rola).Tin sa precizez ca la Leon la mine a fost umpic diferit fata de ce poze aveti voi acolo.La intinzatorul original se putea desface acel surub si implicit se putea scoate rola iar la cel neoriginal surubul era "sudat" sa zic si intinzatorul in sine mi s-a parut mai slab calitativ.Acum am injur de 15.000km decand am reparat intinzatorul si merge fara probleme.

Modificat de carceacristian
Link către comentariu

• 2 weeks later...

@entu - din ce am cautat ca intinzator pentru masina ta poate fi folosit pe aftermarket marca INA cod : 534 0296 10 Ti-au adus cumva cei de la magazin asa ceva si nu a mers?

Link către comentariu

@entu - din ce am cautat ca intinzator pentru masina ta poate fi folosit pe aftermarket marca INA cod : 534 0296 10 Ti-au adus cumva cei de la magazin asa ceva si nu a mers?

Salut,

Din pacate nu am mai intrat de mult pe site incat sa va spun care a fost rezolvarea. Astfel am fost la reprezentanta in Timisoara, de unde am comandat o alta rola si bineninteles mi-au adus tot aceeasi rola "necorespunzatoare". le-am comunicat ca nu este ce trebuie dar ei insistau ca doar asta exista. atunci le-am spus "am masina aici daca voi reusiti sa puneti rola pe masina e OK" (ca doar epuizasem toate variantele). Se pun baietii demonteaza rola veche si o aduc pe cea noua, surpriza, nu merge. Se duce mecanicul la tipul de la aprovizionare si verifica, verifica....concluzia nu e OK; apoi se duce tipul de la aprovizionare la Boss, ii spune problemam Boss-ul ia cele doua role in mana, se uita, se uita si dupa 2 min ii spune mecanicului "imposibil trebuie sa mearga" si ii da rola mecanicului (tare bosumflat mai era ala). Apoi mecanicul se chinuie vreo 5 min in care injura si tot spuneca ca nu merge si apoi HOPA a intrat rola pe locasul ei. In concluzie rola intinzatoare a suferit un upgrade pe care nu-l cunosteau nici cei de la service si trebuia doar insistat mai mult. Si in prezent rola merge fara probleme.

Legat de intrebarea ta, sincer nu mai stiu codurile dar cred ca sunt cele de pe rola (vezi foto).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!