Jump to content

Audi A4 Cabrio

iuli00

Postare recomandată

• 2 weeks later...

foarte frumos, atat interiorul, cat si exteriorul. superba masina. grila a iesit foooarte bine.

Link către comentariu

f frumoasa masina per total,insa interiorul e chiar superb!felicitari pt alegere

Link către comentariu

@ Nexi

e sigla s8.asa a venit din germania dar o sa o schimb cu una s4.

Link către comentariu

e super masima mai ales interioru dar nici exterioru nu e prea rau .. :) modifica si spatele .. bara vad ca te-ai gandit .. ceva stopuri nu te tenteaza ..? sa ai parte de ea .. si la cati mai multi km fara probleme

Link către comentariu
@ Nexi

e sigla s8.asa a venit din germania dar o sa o schimb cu una s4.

Eu zic s-o scoti si sa nu mai pui nimic, nu e S4.

Link către comentariu

adica iti ramane urma sau ce? mie mi se pare f aiurea sa iti badge-uiesti masina cu ceva ce nu e, mai ales cand oricine care stie cat de cat isi va da seama. e ca emblema de reno pe dacia. de ce nu incerci mai bine sa pui un badge de ceva care nu exista? De exemplu sa fie doar S. Asta daca vrei neaparat un badge acolo...

Link către comentariu

Buna ziua,

A iesit foarte bine modificarea - are un plus major de look.

Apropo de sigla vorbeste cu cei de la Hofele - e posibil sa aiba sigle custom (cum e la mine cea de RS - care am pus-o in locul celei originale de pe sigla care era de S4).

In rest felicitari pentru masina - arata foarte bine!

Link către comentariu

@ Ice_2k trebuie pus ceva acolo altfel ramane o gaura urata.sigla nu e atasata peste grila verticala cromata ci o intrerupe.@cmgda,si mie imi place ce au facut cei de la hofele.o sa le dau un mail pt o alta sigla pt ca pe aici nu am gasit inca.ai gasit ceva interesant prin ce am pus pe net?mai bag niste concerte zilele astea si un calup de videoclipuri.ai cumva sensation white amsterdam 2007 multimedia?hai la loveparade pe 20 august la berlin. :rolleyes:mi-am luat teapa cu tetierele cu lcd.nu au mai ajuns la mine.aveti grija pe unde trimiteti banii ca pe mine m-au ars de 270 euro.

Link către comentariu

Nu am apucat sa "trag" mai nimic - nu am avut timp - insa cand vin in Bucuresti te "deranjez". mi-ar placea la nebunie sa merg la LoveParade dar ma intorc din Germania undeva pe 15-16 august ca termina nevasta-mea concediul :rolleyes: . Imi pare rau de tetiere - ai mare grija de unde comanzi...

Modificat de CMG
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!