Jump to content

Sonda Lambda La Polo 6n2

tim
 Share

Postare recomandată

Salut si bine v-am gasit! Sunt un utilizator nou al forumului si chiar imi place ce gasesc aici. Felicitari tuturor! Am si eu o mica problema cu masina: am cumparat de curand un POLO 6N2 din 2001,1400 cmc, 75 CP si la testul de gaze mi s-a spus ca acestea sunt cam mari. Am facut la un prieten diagnosticarea cu VAG-COM si mi-a aparut ca ar fi o eroare la sonda lambda. Am sters eroarea din memoria calculatorului masinii si la o noua diagnosticare sonda lambda functiona. In ziua urmatoare, dupa vreo 20 km parcursi, am facut o noua diagnosticare si mi-a aparut iar o eroare la sonda lambda. Din nou am sters erorea din memorie, iar sona iar a inceput sa functioneze. Saptamana viitoare am sa-i mai fac o dignosticare sa vedem daca mai functioneaza sonda. Vreau sa va intre care credeti ca este cauza? sonda, dupa stergerea erorii, functioneaza. Sunt din Cluj si nu stiu unde sa ma duc. Am inteles ca cei de la Autoworld nu sunt chiar cei mai buni experti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vezi ca s-a discutat de nenumarate ori subiectul asta, te rog foloseste SEARCH cu incredere, s-a discutat mai ales la "Motoare pe benzina" este o eroare comuna.

Bafta.

Link către comentariu

• 1 month later...

Eeeeee....am auzit ca sonda lambda face probleme la mai multe modele inclusiv la sora Fabia. Eu am fost intr-un service de pe margine soselei (aleatoriu) si mi-au schimbat-o cu aproximativ 2 milioane. Acum nu mai apare eroarea in computerul de bord iar mototrul functioneaza normal.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!