Jump to content

Verzisoara :)

catala2k

Postare recomandată

azi la 134.500 km, masina a primit un schimb de ulei (castrol magnatec diesel w10-40) + filtre (ulei, aer si polen) si i-am luat si o emblema noua pt portbagaj, dar nu am montat-o inca.

costuri, inclusiv manopera: 285 lei + 14 lei emblema :P

Link către comentariu

POT SA ITI UREZ DOAR: LA MAI MARE! ( Km sau ALTA MASINA :D )

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Observ ca esti foarte silitor si ii faci reviziile din 10 in 10 mii de kilometri (bravo ! nu te zgarci, ca nu merita). Cine a imbracat volanul in piele? Arata fain.

Se simte vreo diferenta notabila in materie de dinamica atunci cand pui Power-boxul pe verzisoara ? Merita 150 EUR ?

Link către comentariu

frumoasa masina... la cat mai multi km.

un indiciu despre omul care a prestat asa frumusete de volan?

Link către comentariu

cum ziceam mai de mult, volanul e imbracat de un coforumist de pe celalalt forum, aici cred ca e colegul "hussi".

cu power boxul... hmmm... se simte diferenta, dar momentan e dat jos pt ca tremura cateodata la relanti; bani nu am dat pe el, asa am luat-o

Link către comentariu
  • 2 months later...

Cam multe piese schimbate pina acum (135000km) cred ca ii dai talpa , nu gluma. Noroc la vinzare. Apropo..... ce vrei sa cumperi in locul ei?

Link către comentariu

Masina am cumparat-o deja, e cea din avatar, un ford fiesta ST.

Piesele le-am schimbat ca am vrut, amortizoare, discuri, placute, saboti, bucse, stricati erau doar rulmentii ... io o am doar de la 104.000 km, si le-am schimbat ca sa fiu eu cu inima impacata cand plec la drum, ca macar am masina aranjata. Nu stiam ca o sa-mi iau alata. Oricum cine o sa o ia o sa bage doar motorina in ea pana la distributie - 160.000 km.

De unde ai tras concluzia cu "Talpa", chiar nu-i dau, nu e genu de masina in care sa "dai", doar 90 cp... sa fim seriosi, de obicei chiar merg linistit, max. 130 pe autostrada, chiar ma incanta cand merg constant cu 90-100 km/h si consuma doar 3,8%. Pt mers tare o am pe cea din avatar, si nici aia nu poate mai mult de 210 km/h.

Link către comentariu
  • 7 months later...

dar nu trebuia sa fie Climatronic in loc de AC?? Eu unu asa stiam k au in 2001.

Link către comentariu

stii powerbox-ul pe pe senzorul de temperatura sau este legat la senzorul maf?

am aceeasi motorizare si ma bate gandul la u powerbox mai ales pt drumurile din afara bucurestiului, cand intradevar diferenta se simte...

deci chair m-ai facut curios de nu se poate. urmeaza sa fac un drum de pasti in afara bucurestiului si tare as mai dori sa traga mult mai bine....

Modificat de rares v
Link către comentariu

habar n-am, sunt niste cabluri trase dintr-o parte in alta si undeva pe mijloc are o mufa unde se introduce powerbox-ul.

cred ca am 1 an de cand nu il mai am montat pe masina... se simtea plusul de putere, dar cateodata incepea sa joace relantiul din cauza lui.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Azi am mers pt ultima data cu ea, o tura de cartier, inainte sa o predau noului proprietar.

Dupa 147.000 km, din care aprox. 45.000 km in proprietatea noastra, timp 3 ani si jumatate "verzisoara" ne-a plimbat prin multe locuri frumoase.

Sper ca si noul proprietar sa aibe grija de ea, cum am avut noi si sa se bucure de ea.

Concluzia: chiar daca a fost sh si am mai bagat ceva banuti in piese, a fost si e o masina excelenta.

Topicul se poate inchide.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!