Jump to content

Verzisoara :)

catala2k

Postare recomandată

In primul rand vreau sa va zic "Salut si bine v-am gasit !!!" :icon_thumright: si felicitari pt acest forum pe care-l citesc de cand am luat masina.

Acum sa va prezint masina:

Skoda Octavia 1.9tdi 90cp Elegance din 2001:

- culoare verde (ficus, cred) nemetalizat

- aprox 122.000 km (cand am luat-o anu trecut prin aprilie avea aprox. 104.000 km)

- 4 geamuri electrice

- oglinzi exterioare incalzite cu reglaj electric

- proiectoare

- jante aliaz

- a/c manual

- power-box aladin 115cp +

- muzica: radio/mp3 pioneer + 8 boxe standard + statie & subwoofer infinity

- video: ex-parasolar cu tv, pe care l-am dat jos acu' doua zile de nervi ca nu mai statea ridicat

- alarma ungo

Bani cheltuiti cu masina pana in prezent:

- 300 lei revizie 114.000 km

- 96 lei releu semnalizare (nu mai mergea cum trebuie semnalizarea si solutia am gasit-o pe forum)

- aprox 5000 lei in motorina, spalat si odorizant auto

Mai tre' sa o duc in service, sa schimb bara si sa vopsesc capota, din cauza unei soferite care a uitat masina fara frana de mana trasa iar aceasta s-a proptit in skodita.

Sanatate si cati mai multi km cu masina fara evenimente!!!

ps: a doua masina nu o mai prezint,ca nu-si are rostul aici...

post-13112-1180207361_thumb.jpg

post-13112-1180207374_thumb.jpg

post-13112-1180207380_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina si fiabila de asemenea.iti doresc cat mai multi km fara incidente si sa te bucuri din plin de ea!

Drive safe!!!

Link către comentariu

sa aiba viata lunga!! pe autostrada insa nu ai voie sa opresti...

Link către comentariu

Culoarea cmasini este Verde Petrol.

Ce e cu power-boxu ala Aladin?

Link către comentariu

cu PowerBox se simte cum masina accelereaza mai bine in a 4-a si in a 5-a si consumul e un pic mai mic. Testarea am facut-o cu un drum pana la Balotesti (cu el dezactivat, il scot din mufa) si inapoi (cu el mufat). Asa am luat masina, cu el gata instalat.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Azi mi-am imbracat volanul in piele... arata super acum. Poze am sa pun peste cateva zile (asta daca nu uit), pt ca trebuie sa se usuce complet pielea ca sa se intainda la maxim pe volan. Lucrarea a fost facuta de un co-forumist din partea cealalta, eu sunt multumit, fiind deja la a doua lucrare la el, dupa ce mi-am imbracat volanul la Logan.

Link către comentariu

:icon_cheesygrin: , super masinuta, inainte sa cumpar Golful, gasisem una identica din 2002, dar nu a fost sa fie a mea.Mi-a placut foarte mult culoarea....sa o stapanesti sanatos, multi km.

Link către comentariu
  • 2 months later...

azi i-am facut revizia de 125.000km (am avut 123.500), ocazie cu care am schimbat toate filtrele, uleiul (castrol magnatec 10w40), amortizoare fata, flanse amortizoare, toate bucsele de p'acolo si rulmentii, ca uruia unul din ei. Acum merge super, abia astept sa plec in concediu duminica noaptea / luni dimineata.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

revin cu o poza din concediu (austira 10-18 sept 07), facuta pe grossglockner hochalpenstrasse undeva pe la 2.400 m

post-13112-1191571314_thumb.jpg

Link către comentariu

10w40 - iernile nu mai sunt grele cum erau inainte... asta am bagat in ea si la primul schimb si asta avea si cand am luat-o de la fostul proprietar.

mai multe poze o sa-i fac cand prind un w/e liber.

ce e ala "vamaiot", presupun ca e de bine ?!?

Link către comentariu

ADica ai fost in vama veche. Daca intrebi inseamna ca nu ai calcat pe acolo prea des :rolleyes:

Link către comentariu

adevarat... in vama am fost o singura data si asta cand am facut poza :lol:

intre timp, azi, a beneficiat de schimbarea sabotilor, rulmentilor spate (uruia unu) si al discurilor de frana cu placute aferente.

merge super bine acum :lol: yupy yey, probabil ca v-a urma un tratament de intinerire (detailing interior-exterior)

pana data "aviatoare" va mai arat cateva poze cu verzisoara din concediu

post-13112-1191697919_thumb.jpg

post-13112-1191697929_thumb.jpg

post-13112-1191697941_thumb.jpg

post-13112-1191697952_thumb.jpg

Link către comentariu

azi am facut itp-ul. L-a trecut cu brio :), oricum ma asteptam sa fie asa, avand in vedere ca a avut parte de piese noi in ultima perioada.

Link către comentariu

eleganta !

nu sti cum se numesc jantele ???

de doua zile am si eu octy I (2OO2) si am ramas surprins cum trage la cei 9O de cai :)

sa o conduci sanatos !

Link către comentariu

merci,

habra n-am cum se numesc jantele, asa a venit cu ele.

motorul e super ok, saptamana asta am mers fara chip pt ca nu stiam cand ma duc la itp, si in a 2-a si a 3-a rupe asfaltul.

drum bun, fara gropi si carburant cat mai ieftin!

Link către comentariu

chiar ca nu sunt gropi aici (Spain)

momentan sint aici cu ea , de aici am si luat-o :(

inca ceva de 10 euro , bag 10 litri si motorina e mai ieftina :P

Link către comentariu
  • 1 month later...

verzisoara se apropie cu pasi repezi de 130.000 km, din pacat nu am ajuns cu ea la cosmetica, dar dupa ce iese din iarna cred ca ar merita un polish exterior si un tratament interior pt intinerire :D.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Azi era sa o patesc, un destept cu un tucson a schimbat banda in fata mea brusc, fara sa se asigure si era sa intru in el. Pe piatra cubica de pe Aviatorilor, acoperita cu mazga, nic abs-ul nu a mai facut fata asa, ca a trbuit sa eliberez franele si sa trag de volan dreapta. Noroc ca am avut loc sa-l evit pe chior.

Mai era si un accident destul de nasol intre un matiz si un 307. Rezista matizu la socuri, nu degeaba are 3* euroncap.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

nu am gasit topicu de sarbatori, asa ca am sa va urez aici

SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI!!!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!