Jump to content

Golf Gt - Primii Pasi Prin Iasi

istef

Postare recomandată

M-am gandit si eu sa deschid un topic in care sa va prezint masinuta mea.

Este vorba despre un VW Golf 5 GT:

- culoare: black magic pearl effect;

- motor: 1.4L, 170CP / 125kw la 6000 rpm;

- 4 portiere, cutie DSG, faruri xenon, RCD 500 cu MP3 si CD-changer;

Am pus aici un film cu livrarea masinii pe 8.martie.2007.

Pun acum si cateva poze, dar voi reveni si cu altele pe parcurs:

img5669yd7.th.jpg img5668st7.th.jpg img5671gy7.th.jpg gt017adm1.th.jpg gt015aks7.th.jpg

img5709ck8.th.jpg img5711xj2.th.jpg img5714ra9.th.jpg img5713ss8.th.jpg img5689pu9.th.jpg img5692aj2.th.jpg

Link către comentariu

foarte frumoasa masina, am avut ocazia sa o admir chiar la prima intalnire la care ai venit cu ea. cred ca multi au avut surprize neplacute de la o masina cu motor de 1,4 :Driver: .

era si timpul sa faci un jurnal al Gt-ul doar este singurul de prin zona moldovei din cate am inteles.

cat mai multi km fara probleme :icon_thumright:

Link către comentariu

e absolut superba. chiar ma intrebam cand o sa o prezinti comunitatii.

mi se pare masina ideala. motor mic, taxe mici... benzina, o multime de avantaje. daca stau bine si ma gandesc fiecare masina in parte e un lung sir de compromisuri. unele exceleaza prin confort, altele prin performanta. din punctul meu de vedere in gt ai cate putin din fiecare.

motorul de 1.4 tsi e destul de necunoscut si nu se stie nimic despre fabilitatea lui, deci din punctul asta de vedere esti un curajos.

combinatia cu dsg mi se pare iarasi o chestie super misto iar padelele din spatele volanului sunt de-a dreptul un deliciu.

e o masina super, culoarea o avantajeaza si ... vreau si eu:D

felicitari Stefan pentru alegerea facuta! sper sa nu ai niciodata probleme cu ea si sa te bucuri de fiecare clipa de condus la volanul masinii tale.

Link către comentariu

Cred ca cuvintele(scuzati cacofonia :icon_thumright: ) nu isi mai au rost.La ora actuala mi se pare cea mai buna investitie pe care poti sa o faci intr-o masina VAG care iti ofera tot ceea ce iti trebuie gandita foarte bine tinand cont de cheltuielile pe care le implica o masina la noi in tara.In rest tin din tot sufletul sa mentionez ca am avut onoarea sa fac un test drive cu ea..binenteles ca pasager,a fost ceva bestial...fara exagerari singura masina care m-a impresionat din toate puncetele de vedere care ar putea fi puse in calcul cand iti iei o masina.

Intr-un cuvant superbaaaaaaa!!!

Ii doresc proprietarului :Driver: o relatie sincera si fara probleme cu bijuteria si cate mai multe orgasme...pardon :blink: senzatii si amintiri de neuitat!!!

Link către comentariu

Frumoasa alegere. Acum sper ca stii ca vrem si poze pe zi, si filmulete cu DSG-ul in actiune :icon_thumright: Sa o stapanesti sanatos & sa nu ai nici un incident cu ea.

PS. Care e faza cu indicatorul Boost de pe bord? Ai anumite interdictii in legatura cu el?

Modificat de DemenTZial
Link către comentariu
liviuxp2000

Serifuleee....o chestie nu-mi place la masina ta...banuiesti care...nu?

UNDE-I STICKERUL CU VWFORUM ? :icon_thumright:

Link către comentariu
Indicatorul de boost specifica presiunea in turbina si compresor. Nu are nici o contraindicatie. Singura recomandare este sa nu-l lipesti de partea din dreapta (maxim) pe motorul rece. :vaidecapulmeu:

Este in torpedou. Vine imediat pe masina.

Felicitari !!! Frumoasa masina :D

Link către comentariu

deci ... no comment .. super masinutza ...ai grija de ea si de tine :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

f.f. frumoasa. mi-a lasat o impresie buna la Cheia. inca o data merci pt tura. bravo. sa o stap sanatos.

Link către comentariu
PS. Care e faza cu indicatorul Boost de pe bord? Ai anumite interdictii in legatura cu el?

Indicatorul de boost specifica presiunea in turbina si compresor. Nu are nici o contraindicatie. Singura recomandare este sa nu-l lipesti de partea din dreapta (maxim) pe motorul rece. :vaidecapulmeu:

UNDE-I STICKERUL CU VWFORUM ? :D

Este in torpedou. Vine imediat pe masina.

Link către comentariu

O excursie cu masinuta la Salonul de tuning Bucuresti cu intoarcere prin Busteni (imediat dupa ce a iesit din rodaj).

img5840gp8.th.jpg img5841kl6.th.jpg img5831fe0.th.jpg

Link către comentariu

Daca o aveai galbena formati tricolorul :beerchug: A fost doar o intamplare sau cele 3 Golf-uri se stiu intre ele? Oricum prea tare combinatia de grila - masina. Totul negru.

Link către comentariu

Am fost intr-o mini coloana de 4 Golfuri in excursie. Ne cunosteam. Numai ca Youngul portocaliu s-a oprit in Brasov.

Link către comentariu

:cheers: putin OT dar vazand masina ta alaturi de young nu am putut sa nu observ fusta spate care la tine nu e vopsita, la young este avand pachetul individual...nu te bate gandul sa o vopsesti? Eu tare as vrea sa o vopsesc pe a mea. Stii cumva care e procedeul pt vopsirea fustei? Cum se aplica vopseaua, cam care ar fi pretul?Merci!

Link către comentariu

Intr-adevar, fusta nu e vopsita la mine, dar fiindca masina este neagra, fusta nu face nota discordanta cu masina. Eu chiar ma bucur ca nu e vopsita, deoarece acea fusta e foarte predispusa la zgarieturi, lovituri etc, si ar sari vopseaua foarte repede de pe ea. Fusta se poate vopsi la orice service mai de calitate (ca sa nu sara vopseaua dupa o luna), dar de preturi n-am idee.

Link către comentariu

Eu am vopsit aia. A costat in jur de 3mil, daca tin bine minte. La Elcargid Buzau.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masinile de genul asta imi plac:serioase,practice,puternice.

GT-ul se incadreaza in aceasta categorie.

Iti urez 1234567890 km fara incidente :)

Link către comentariu

Superba,sa ai parte de ea.Am o intrebare,daca masina are cd-ul din bord cu mp3 magazia citeste mp3?

Link către comentariu

Multumesc mult de urari.

Referitor la magazia de cd-uri am optat pentru optionalul RCD 500 + MP3 care are magazia de cd-uri inclusa in aparat, adica in bord. Evident, aparatul citeste mp3-uri de pe orice cd care este bagat in unitate (maxim 6 cd-uri).

Link către comentariu
  • 2 years later...

Frumoasa masina! mai pune si tu poze noi cu masina, cum se prezinta dupa 3ani?

Link către comentariu

:icon_thumleft: pai adevaru e ca s-a dat pe acolo si i-a placut dupa cat de entuziasmat era.

daca tu ca un frate mai mare si mai cunoscatot nu te-ai dat cu el, m-am dus eu :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!