Jump to content

Luminile La Cas Si Clima

calinlenghel
 Share

Postare recomandată

calinlenghel

Buna

Am si eu o problema la Ibiza mea.

Dupa ce opresc masina si scot cheia din contact se aprind luminile la butoanele de la casetofon si clima si ecranul ala de la cas si clima. Uneori se sting si apoi iar se aprind.

Ce-i de facut?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

faci un test cu un aparat de diagnoza , si sigur iti v-a arata unde e problema , s-ar putea sa fie un scurt pe circuit !

bafta !

Link către comentariu

calinlenghel
faci un test cu un aparat de diagnoza , si sigur iti v-a arata unde e problema , s-ar putea sa fie un scurt pe circuit !

bafta !

Crede-ma ca am facut. Chiar la service Seat. Dar dupa cum am observat nu prea avem oameni competenti sa si citeasca ce scrie acolo. Stii ce m-i s-a zis: "Ca nu se poate face nimic. Asa moare". De aia sunt disperat. daca nici la service nu ti-o repara, unde sa mai incerc. Imi stau peste noapte aprinse becurile, o sa-mi descarce bateria, sau mai rau sa nu se arda ecranul.

Link către comentariu

De unde esti? La locatie n-ai completat nimic. La ce service Seat ai fost?

Link către comentariu

calinlenghel
De unde esti? La locatie n-ai completat nimic. La ce service Seat ai fost?

Da intr-adevar am uitat sa completez. scuze

Sunt din Baia Mare. Am fost la service Seat din Baia Mare, Letady.

Unde sa mai incerc?

Link către comentariu

Daca vrei sa faci o plimbare pana la Cluj:

TOPCAR

Adresa: Calea Turzii 223, Cluj-Napoca

Mail: service.seat@topcar-seat.ro

Telefon: 0264 403 313

Fax: 0264 403 290

Oricum, daca asa s-au purtat cu tine, cei de la Baia Mare sunt niste nesimtiti... adica banii tai nu sunt buni pentru ei. Ar trebui sa faci un topic pentru ei la aria de serviceuri si sa relatezi acolo ce s-a intamplat.

Link către comentariu

calinlenghel
Daca vrei sa faci o plimbare pana la Cluj:

TOPCAR

Adresa: Calea Turzii 223, Cluj-Napoca

Mail: service.seat@topcar-seat.ro

Telefon: 0264 403 313

Fax: 0264 403 290

Oricum, daca asa s-au purtat cu tine, cei de la Baia Mare sunt niste nesimtiti... adica banii tai nu sunt buni pentru ei. Ar trebui sa faci un topic pentru ei la aria de serviceuri si sa relatezi acolo ce s-a intamplat.

Ok. Mersi

Da oare n-as putea incerca la service la Volswagen. poate aia is mai de treaba. ca doar Seat apartine de VW, nu?

Link către comentariu

Poti incerca la orice service, ideea e sa se si priceapa la electrica, la tine e mai complicat, nu e de schimbat o bucata de tabla.

Link către comentariu

Service-ul Seat din Cj e impreuna cu service-ul Skoda si se numeste Compexit si este localizat la adressa scrisa de CristiN, si ti-l recomand cu toata incredeare. Dc ajungi acolo o sa gasesti oameni foarte competenti si de treaba. De cate ori am fost acolo am fost tratat cu respect si mult profesionalism. RECOMAND

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!