Jump to content

Service Ok

Razvan Gavan
 Share

Postare recomandată

Razvan Gavan

Cine poate recomanda un service specializat in polish parbrize sau geamuri in general? Daca nu exista asa ceva aveti idee de unde se pot cumpara materiale pentru curatat sau polishat geamuri?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca la A.G.E.R Service, Calea Serban Voda nr.231A - este un service specializat pe tot ce tine geamuri auto

PS: daca te duci spune si tu cum a fost si ce ai facut, si pe mine ma bate un gand sa fac un polish la parbriz

bafta

Link către comentariu

Salut,

si eu am fost multumit de cei de la Ager ( Cutitul de Argint ). Am vrut initial sa schimb parbrizul fiindca aveam o crapatura destul de mare. Insa cand am ajuns la ei mi-au zis ca ies mai ieftin cu o reparatie. L-au facut asa de bine incat dupa 4 ore cand m-am intors am crezut ca l-au schimbat. Acum zici ca parbrizul e nou.

Reparatia m-a dus 80 RON iar parbrizul nou era 260 RON. Eu zic ca a meritat.

Link către comentariu

Specializati in polish si reparatii parbrize/geamuri sunt si cei de la Expert Detailing. Aveti detalii in aria de servicii si beneficiati si de discount ca membrii VW Forum (parca 15%)

Link către comentariu

Razvan Gavan

Super! Multumesc mult....eu am probleme la faruri....sunt foarte pline de punctulete mici gen ciobituri...

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Cine poate recomanda un service specializat in polish parbrize sau geamuri in general? Daca nu exista asa ceva aveti idee de unde se pot cumpara materiale pentru curatat sau polishat geamuri?

Eu am fost la AGER sa imi schimb parbrizul (era pe CASCO :D)... aveau multe pe stoc ceea ce e important pt ca la dragutzii de la Midocar ar fi trebuit sa imi fac mai intai comanda (si trebuia sa ma duc pana acolo... n-a mers la telefon...) si sa astept cine stie cat.

Au fost super Ok in cateva ore mi-au dat masina acasa

Link către comentariu

Confirm ptr. AGER Service. In cateva ore aveam parbrizul schimbat fara nici un fel de probleme.

Link către comentariu

• 4 weeks later...
Razvan Gavan

Multumesc mult pentru sfaturi. Am apelat la AGER si am rezolvat. Super baieti.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Felicitari, acum da-ne si tu niste detalii, cum te-au rezolvat?,

mai exact, ce problema ai avut la parbriz si cum s-a rezolvat, cat a costat lucrarea,...hai da si tu un feedback

la care AGER ai fost, ca am inteles ca sunt mai multe

:)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Baietii sunt super adevarati, parerea mea. Am schimbat geamul dreapta in aproximativ 2 ore. Pret 200 Ron. Parbrizul vreau sa-l schimb pentru ca am primit o pietricica de la minunatul oras in care traim. M-am interesat la ei si comercializeaza 3 tipuri de parbrize - cu parasolar gri, verde sau albastru. Preturile pleaca de la 500 ron cu tot cu manopera pana la 570ron cel cu parasolar albastru.

Pot face si polishare de parbrize care scot doar zgarieturile de stergatoare. Dar la faruri nu mi-au promis nimic. O sa vedem cand ma duc si pentru parbriz sa vad ce pot face pentru farurile mele care au mici punctulete de la drumurile patriei.

Razvan

Link către comentariu

• 1 month later...

Razvan, s-a rezolvat ceva cu farurile? Ca si eu am aceiasi problema ca la tine. Unul este nou si celalalt e mai vechi si pe cel vechi se observa tot felul de urme.

Link către comentariu

• 3 months later...

S-a rezolvat la modul ca am schimbat sticla...unde e prezentata masina mea ai acolo poze cu halul in care se facusera alea vechi....la polish nu a iesit nimic si nu am avut alta solutie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!