Jump to content

Incepe O Noua Era A Pasiunii :d

cipos

Postare recomandată

cum spunea o "vedete" din Spania.... este o masina cu un motor v6 2,5 155 cp, cutie de viteze multitronic(o superbitate in bucuresti :icon_thumright: ), navi, sound bose, full electric, clima bidirectionala, xenon, proiectoare... si cam atat cred, acuma pozele :

post-3905-1179815292_thumb.jpg

post-3905-1179815360_thumb.jpg

post-3905-1179815490_thumb.jpg

post-3905-1179815499_thumb.jpg

post-3905-1179815540_thumb.jpg

post-3905-1179815547_thumb.jpg

Modificat de cipos
Link către comentariu
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cipos

10

• Ken

2

• mr_x4you

2

• kelu

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

very nice, s-o stapanesti sanatos :icon_thumright:

Link către comentariu

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos! :icon_thumright:

Link către comentariu

noua achizitie?????????? Sa o stapanesti sanatos :icon_thumright: , ai vandut passatul?

Modificat de shadow
Link către comentariu

super tare frate - cum spunea cineva din Romania. Felicitari si la cati mai multi km sub emblema AUDI.

cum spunea o "vedete" din Spania.... este o masina cu un motor v6 2,5 155 cp, cutie de viteze multitronic(o superbitate in bucuresti :icon_thumright: ), navi, sound bose, full electric, clima bidirectionala, xenon, proiectoare... si cam atat cred, acuma pozele :
Link către comentariu

super tare masina... dar, mai detalii despre consum, pret, an, si alte chestii

Link către comentariu

ce detalii sa mai dea...cred ca deja e la garaj ii face cip :vaidecapulmeu: si dupa ca in reclama aia dl.cipos suntem in drive test de 3 zile :icon_thumright:

Link către comentariu

ai postat de 14 minute si deja "23 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)" ... cum ti am mai zis deja: super tare!

:icon_thumright:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

pai... detalii.... km 118 000, an 2002, masina este f intretinuta, pretul a fost 12 400, dar in anumite conditii :vaidecapulmeu:, consum de bucuresti 11-12 mers cuminte , 13-14 fugarita, extern mers cuminte(120) 7-8, minim 140 8,5l

passatul inca nu lam dat dar il puteti vedea prin bucuresti ca mere sorioara mea cu el :icon_thumright:

p.s multumesc tuturor pt cuvintele de lauda

Modificat de cipos
Link către comentariu

intradevar arata bine masina...dar acum nu o trada si pune poza in avatar cu ea :icon_thumright:

Link către comentariu

super... s-o stapanesti sanatos, Cipriane! :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa masina doctore,s-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.

Link către comentariu

bravo cipos !!

dar in asta parca e pacat sa bagi toate sculele din Passat :icon_thumright:

Link către comentariu
liviuxp2000

Inca nu te-ai bagat in turbina nenea ciprian...sau....? :icon_thumright:

S-o porti si sa te poarte sanatos cat mai multi km pe ruta piatra-buc!

Link către comentariu

schimba si semnaturile cipos. Felicitari si astept o tura cu balena :P

Link către comentariu

Chiar ma gandeam...ai venit cu ea la intalnire...si nu ai pus nici un cuvant pe forum la "Masina mea". Acu ti-ai reparat "greseala". Masina este senzatie si te simti foarte "in largul tau" in interior. Foarte tare frate...sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente...atat la masina...cat si la proprietar :P

Ken, i-a facut chip chiar INAINTE sa o cumpere :P :P :P

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos. asta merita un casco, e pacat de ea sa te stearga unul in parcare.

sunt curios daca ai luat-o din tara, poate de la cineva cunoscut tie, sau e adusa de afara, pare intretinuta. iti recomand oricum un tratament cu ceara (nu polish).

felicitari.

Link către comentariu

Frumos stapanul inelelelor :o si mai ales pretul.... e uluitor - chiar cu acele conditii. S-o stapanesti sanatos !! :o

Link către comentariu

...sa o stapanesti sanatos Cipos si motorul de 2, 5 TDI, mi se pare foarte corect...:o

..d-abia astept sa o vad..

Link către comentariu

Si din partea mea toate urarile de bine.Am vazut-o la intilnirea de joi si arata super.

PS:Vezi ,daca nu vindeai magazia de CD-uri acum deja puteai sa-i faci un upgrade la ce are pus pe ea "standard" :o

Link către comentariu

de cand visez si eu la o asa masina.mai ales motorul ala cum se aude :)

superba ce sa mai spun, mai pune niste poze cu interiorul sa vedem ce are si inauntru.

sa o conduci sanatos si fara evenimente neplacute!!! :)

Link către comentariu

masina este luata din tara, toate reviziile au fost facute cu o sap inainte de a o lua(placute, discuri, filtre, ulei) distributia schimbata de fostul propietar, care e si el membru aici pe forum

p.s multumesc again pt cuvintele de lauda

Link către comentariu

Cum i-am spus si lui la intalnire. Tot automata e adeverata. Da da.. E multitronic si e speciala. Dar tot automata e :)

So stapanesti sanatos si ai grija de ea fara prea multe forje :screwy:

Link către comentariu

Cipos tradezi Cartelul daaa ??? Bineee ! :P :P Acum serios, e superb Audita asta sa-l stapanesti sanatos ! :) :screwy:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!