Jump to content

Schimbare Cablu Inchidere Capota

m14radu
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Am un polo classic din 1998.

Cablul care actioneaza inchizatoarea de la capota din fata s-a deteriorat. Mai exact acel invelis prin care culiseaza acea sarma litata, a pleznit pe o portinue de 3 cm si nu mai opune nici o rezistenta.

Intrebarea mea este cum se schimba acest cablu.

Stiu ca pe el exista niste garnituri care impiedica intrarea apei in masina.

Care este ordinea operatiilor, si cat de anevoioasa este aceasta operatie ?

Am nevoie cat mai repede de un sfat, deoarce la sfarsitul saptamanii sunt programat la RAR, si va dati seama ca nu ma pot duce acolo si spune ca nu pot deschide capota.. :icon_thumright:

MErci.

Radu.

Modificat de m14radu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La tine pur si simplu tragi de miezul cablului dinspre masina pana iese tot. Cumperi un cablu de frana de mana pentru roata spate de bicicleta :icon_cool: ( ala e litat si nu otelit) , dupa care il impingi in camasa pana iese in zona motorului. Apoi il prinzi de parghia din zona motorului care deschde capota si gata.

BAfta!

Link către comentariu

Publicat (modificat)

ideea este buna, numai ca la mine camasa este deteriorata ( e facuta armonica pe vreo 3 cm )si acele limitatoare de plastic de la maneta respectiv de la inchizatoare nu mai au nici un rol. cu alte cuvinte miezul nu mai culiseaza in camasa.

camasa trebuie schimbata neaparat, si asta implica din pacate tot cablul.

Modificat de m14radu
Link către comentariu

Pai camasa gasesti din aceeasi sursa. Nu ? :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!