Jump to content

Octavia Ii Elegance - 1.6 Mpi 102cp

alex rusu

Postare recomandată

La multi ani! :)) sa traiasca mare si frumoasa fara sa imbatraneasca!

astazi este ziua masinii mele! face si ea un an si au inceput sa-i dea dintisorii!

nu stiu ce cadou sa-i iau!

la multi ani si fara incidente! sa avem grija unul de celalalt! :wub: :D :D

Link către comentariu
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alex rusu

31

• rvacaru

4

• Serban F

4

• Georgik

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

La multi km! :)) pai, ai putea sa-i faci cadou niste arcuri sport, daca tot vrei s-o lasi mai jos :wub:

Link către comentariu
  • 1 month later...

:( :( :( :lol: mi-au luat garajul! unde mai doarme masina mea acum?cu ce se mai inveleste?

Link către comentariu

pai s-au apucat iar de operatiunea "fara garaje in sector 2" asa ca ne-au anuntat sa le ridicam sau ni le vor darma ei(cei de la primarie)!eu am reusit sa-l vand! daca vroiam sa-l mut ma costa enorm si unde sa-l mut?unii vecini nu au reusit la-l vanda sau sa-l ia si au intrat cu escavatorul in el! acum sa vedem ca se lauda ca fac parcare in locul garajelor care arata mai rau ca dupa bombardament!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

o poza facuta de fratemiu din alta masina cand mergeam la nunta unui prieten!

si in parcare de la stanga la dreapta: masina mirelui,a cumnatului mirelui si a mea!

post-12851-1191337672_thumb.jpg

post-12851-1191337835_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
in weekendul care tocmai a trecut am renuntat la suportii de numere (numere lipite cu banda dubluadeziva)

Alex, desi banuiesc raspunsul, cand ai dat jos suportii de numere, nu erau gauri in tabla la portbagaj? Si ma intreb cum erau date: mai finut, fara bavuri si, eventual, vopsite sau mitocaneste, ca tot nu se vede cand rugineste tabla!?

Link către comentariu

LA consum cum sta tinand cont ca ai jante pe 17 si cauciucuri de 225? :offtopic:

Link către comentariu
Alex, desi banuiesc raspunsul, cand ai dat jos suportii de numere, nu erau gauri in tabla la portbagaj? Si ma intreb cum erau date: mai finut, fara bavuri si, eventual, vopsite sau mitocaneste, ca tot nu se vede cand rugineste tabla!?

Gaurile de la suportii de numere sunt date din fabrica dinainte de a vopsi masina! :(

si in ele sunt bagate niste doape de plastic in care se baga holsurubul! intr-un cuvant ... este treaba buna!

Link către comentariu

motorul este ok! consumul este cam mare dar nu am de ce sa ma vait! putin cam mik pt. greutatea masinii!

Link către comentariu
  • 7 months later...
Tudor fan Golf

salut! nimic nou in legatura cu masina ta?

Desi lucrez la concurenta de unde as putea sa-mi iau o masina cel putin la fel de performanta si de bine finisata, daca nu chiar peste, inclin totusi spre Octavia pentru ca intr-un final pot scapa mai usor de ea si la un pret care sa nu ma faca sa-mi para rau pt investitia initiala. Masina ta este superba, jantele fac peste 50% din aspect. Zi-mi te rog cum te descurci in depasiri? Avand in vedere ca ai jante de 17, deci si mai grele si mai late si la doar 102 cai si 150 de NM... Cum e cu 4 oameni si bagaje? Si cam ce consum ai la drum lung?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Super look-ul! Daca mi-as fii luat octavia ca a ta ar fi aratat. Mi se pare cea mai buna culoare si cele mai frumoase jante.

Din pacate, cred ca motorul este cam slabut!

Numai bine!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

gata! m-am suparat,cand ma intorc din concediu merg sa-i pun folie 3M aceeasi nuanta pe toate geamurile,daca tot nu am bani sa-mi iau pasat CC.

Link către comentariu

Nu iti pot da PM, zice ca "nu exista membru cu acest nume"...

Cum e poza? :lol:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos,imi plac mult de tot jantele..ai idee daca se gasesc si aftermarket si la ce pret? Mersi!

Link către comentariu

nu merge sa iti raspund la pm scrie ca nu existi vezi cum faci sa rezolvi asta si iti explic cum e cu triplele :icon_thumright:

sau ca sa nu existe si altii sunt facute aici http://www.carfashion.ro/

este foliata cu o folie speciala , gasesti contact acolo si daca vrei sa te ajut cu ceva rezolvam cred ca 500 de mii lei ia sau 700 cu tot cu manopera de montat si demontat

Link către comentariu
Nu iti pot da PM, zice ca "nu exista membru cu acest nume"...

Cum e poza? :))

poza e supper! multumesc mult si sunt tare curios cum ai facut-o!

Sa o stapanesti sanatos,imi plac mult de tot jantele..ai idee daca se gasesc si aftermarket si la ce pret? Mersi!

jantele se gasesc de cumparat si sunt undeva pe la 800 ron bucata

Link către comentariu

la multi ani! astazi se implinesc 2 ani de cand am luat-o!

cadou am sa-i fac dupa concediu foloe 3M pe toate geamurile si un set de numere (pana acum le aveam despartite,acum le voi apropia exagerat de mult)!

la multi ani si sa fii mereu frumoasa si sanatoasa!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!