Jump to content

Octavia Ii Elegance - 1.6 Mpi 102cp

alex rusu

Postare recomandată

salut! sunt posesorul unei O2 Elegance model 2007 din luna iulie 2006

culoare: Negru Magic Perlat

motor: 1.6 MPI 102CP

jante: 7Jx17 PEGASUS

sasiu: sport

cauciucuri: Bridgestone Potenza 225/45/17

lista de dotari optionale comandate:

Fara inscriptionare motorizare

Covorase

Maxi -DOT

Alarma cu controlul habitaclului,sirena cu acumulator si telecomanda penru inchiderea centralizata

Jante aliaj usor 7Jx17 PEGASUS - 4 buc ,sasiu sport

a treia tetiera spate

inafara faptului ca erea loc de un motor mai mare si alte optionale mai fitzoase, cum ar fi xenon,navigatie cu DVD si piele, sunt super multumit de ea! :)

voi reveni cu mai multe poze!

post-12851-1179380224_thumb.jpg

post-12851-1179380241_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alex rusu

31

• rvacaru

4

• Serban F

4

• Georgik

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

cum adica ?? e model 2007 achizitionat in 2006?? poate e modelu 2006 :)

Sa o stapanesti sanatos..si poate ne impartasesti si noua pareri pro si contra

si mai am o intrebare..la motoru tau 102 CP MPI ai 2 tevi de evacuare sau doar 1?

Modificat de Shellshock
Link către comentariu

arata super masina ..... jantele minunate ...sa o stapanesti sanatos .... ai pus folie ??? sau ionizat??? kt a costat ....????;):) ;)

Link către comentariu

am o singura teava de evacuare si din luna mai 2006 a inceput sa se fabrice modelul de O2 cu imbunatatiri (2007) ,ca un exemplu modelul Elegance nu mai vine cu CD player ci cu MP3 ! am fost printre primii cu model 2007. la fel scrie si in talon: model 2007 :)

Link către comentariu

10x

Da am pus folie! Este pusa de mine! am avut SuperDarkBlack pe toate geamurile laterale,dar dupa 4 zile am renuntat la lateralele fata din motive de vizibilitatre (noaptea nu vedeam nimik) dar mai erea si tars,a de politie! luneta nu am pus-o pt. ca nu am mai avut timp in acea zi si in alta zi mi-a fost lene!

faza e ca in wee-ul care a trecut am dat-o jos si pe cea de pe spate si am pus pe toate geamurile cea mai deschisa folie si se vede super! asta-mi doream de prima data.

si mi-am procurat si autorizatie la pret se 160 ron

poze cu noua folie - maine! :rolleyes:

Link către comentariu

da politia nu tea oprit ?... o ai trecuta in carte?

..sau daca e mai deschisa nu zice nimeni nimik? oricum arata super!!! bv tie

autorizatia de unde ..?? k vreua si yo sa imi pun da mie fric da politie .... ca la dacia lu tata ia luat certificatu ..si de asta

Link către comentariu

daca ai folie deschisa ai sanse sa te opreasca sau nu ! depinde

daca te vede cu geamurile intunecate te opreste sigur! asa ca cel mai bine e sa ai autorizatie si te doare undeva.

pe spate poti sa pui cat vrei tu de intunecata!

nu o am trecuta in carte

nu m-a oprit politia

si daca vrei autorizatie vb.

maine am sa pun pozele cu folia deschisa!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

salut

sa o stapanesti sanatos

am si eu o intrebare: nu e cam puturoasa pentru ... adica mi-se pare mic motorul ...

Link către comentariu

Deci pt geamurile din spate nu iti tre autorizatie?

puturoase sunt cele cu motor de 80CP 102 e ok,parerea mea.

cel mai bun motor pe benzina (consum/performanta)mi se pare 1.6 FSI 115CP

best regards ;)

Link către comentariu

culoare: Negru Magic Perlat

motor: 1.6 MPI 102CP

jante: 7Jx17 PEGASUS

sasiu: sport

cauciucuri: Bridgestone Potenza 225/45/17

lista de dotari optionale comandate:

Fara inscriptionare motorizare

Covorase

Maxi -DOT

Alarma cu controlul habitaclului,sirena cu acumulator si telecomanda penru inchiderea centralizata

Jante aliaj usor 7Jx17 PEGASUS - 4 buc ,sasiu sport

a treia tetiera spate

inafara faptului ca erea loc de un motor mai mare si alte optionale mai fitzoase, cum ar fi xenon,navigatie cu DVD si piele, sunt super multumit de ea! :)

voi reveni cu mai multe poze!

"am si eu o intrebare: nu e cam puturoasa pentru ... adica mi-se pare mic motorul ... "

nu este puturoasa dar nici nu exceleaza! este ok! probabil cele cu motorul de 1.4 sunt mai lente din cauza caroseriei foarte grea! :D

eu sunt multumit de ea cu toate ca nu este de liniutze :lol:

post-12851-1179417390_thumb.jpg

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da frumoasa masina

mie unu imi place mult octavia.

dar raportul cp greutate mi-se pare foarte nesatisfacator chiar si pentru o mica masina de oras

oricum era doar o curiozitate ... nu asta conteaza daca tie iti place si esti multumit asta e cel mai important!

Link către comentariu

in momentul in care ti-ai pus folie pe laterale spate si luneta,ai nevoie de autorizatie,indiferent de cat % este vizibilitatea prin ea!

pentru laterale fata nu se da autorizatie decat pt. folie foarte deschisa!

am facut poze la masina cu folia pe care o am acum! sper sa va placa!

si mai am urmatoarele poze in care nu-ti dai seama daca exista sau nu folie! :ph34r:

si o poza cu motorul!

Aaa! scuze pt. murdaria de pe ea, faza e ca nu am avut cand s-o spal si este murdara de la solutia de sub folie adika apa cu sampon! :lol:

post-12851-1179419740_thumb.jpg

post-12851-1179419755_thumb.jpg

post-12851-1179419771_thumb.jpg

post-12851-1179419788_thumb.jpg

post-12851-1179420075_thumb.jpg

post-12851-1179420079_thumb.jpg

post-12851-1179420101_thumb.jpg

post-12851-1179420333_thumb.jpg

Link către comentariu

arata ff misto .... felicitari sa ai grija de ea si multi km fara prob . :) :P :8:

Link către comentariu

ma :) ca-ti place! multumesc mult! :lol:

Link către comentariu

ce greutate are?

golful meu are acelasi motor si nu mi se pare prea saltaret...eram curios oare ce senzatie ofera pe o caroserie mai grea

Link către comentariu

Masa proprie 1300 Kg !

Golful tau cat are? si de care este? 4 sau 5!

scuzze! l-am vazut ca este Golf 5 si arata supper! sa te bucuri de el! :D

Link către comentariu

am gasit niste poze cu masina de cand o foliasem pe toata cu folie SUPERDARKBLACK :screwy:

sper sa va placa!

o poza care-mi place mult si una cand ma astepta (masina) sa ies din targ Vitan!

post-12851-1179858378_thumb.jpg

post-12851-1179858393_thumb.jpg

post-12851-1179858570_thumb.jpg

post-12851-1179858579_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator
Publicat (modificat)

sa o stapanesti sanatos! arata f bine cu folia inchisa, din pacate este un pic ilegal ;) (din cate stiu eu maximele sunt 75% spate si luneta si 25% fata)

Politia nu doarme!! :screwy: :) :P

subscriu parerii lui nadir referitor la caluti... si mie mi se par cam putini pt masina iar O2 imi pare, cand ma uit la ea, o masina care are se simte bine cu tractoras sub capota... asa mi se pare mie... m-am dat cu 2.0 FSI si nu m-a dat pe spate nici la propriu, nici la figurat... poate d'aia sunt si relativ putine variante benzina... 4, daca nu ma insel (vorbesc de echiparile normale, exclusiv vRS)... mi se pare cam aiurea ca nu pot alege un motor turbo decat in varf de gama ca echipare (L&K mi se pare mai exclusivista)

tine cont de 1 lucru: atat eu cat si nadir ne-am expus un punct de vedere... nu o lua ca pe o taxare sau ceva de genul asta... uita-te si vei vedea ca eu am un mk4 cu 75 de cai deci stiu ce inseamna :P

inca o data: sa te serveasca bine! ;)

Modificat de dudu
Link către comentariu
sa o stapanesti sanatos! arata f bine cu folia inchisa, din pacate este un pic ilegal ;) (din cate stiu eu maximele sunt 75% spate si luneta si 25% fata)

Politia nu doarme!! :Driver: :D :D

multumesc mult pt.urari! folia inchisa mi-am montat-o in urma cu 2 luni dar dupa 4 zile am renuntat la cea de pe fata ca nu vedeam nimic noaptea!si astfel am ramas cu folie doar pe spate,pana mi-am facut timp sa o dau jos si pe aceasta pt. a monta aceeasi nuanta pe toata masina (mult mai deschisa,ceea ce-mi doream dinainte de a monta folia inchisa)

poze cu actuala folie!

post-12851-1179861976_thumb.jpg

post-12851-1179861987_thumb.jpg

post-12851-1179861996_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

asa imi doresc si eu sa-mi pun... ce grad de transparenta au?

PS: permite-mi un mic sfat... gaseste un avatar cu ceva legat de forumul asta... B)

Link către comentariu

nu stiu ce grad de transparenta are!dar stiu ca este ceea ce-mi place!

Link către comentariu

Frumoasa rau! Cum merge motorul?

Sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

Super culoare. Asta vroiam si eu, dar bugetul +consoarta si apoi frica de zgarieturi, praf si caldura m-au decis pentru rosu. Sa o stapanesti sanatos sute de mii de km fara probleme.

Eu daca gaseam pe stoc cu Maxidot luam una neagra, dar era doar una neagra fara nici o optiune, asa ca am asteptat 9 saptamani si jumatate pentru roscata.

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos.cum ai luat-o? cu banii jos?

Link către comentariu
Frumoasa rau! Cum merge motorul?

Sa te bucuri de ea!

Motorul merge ok! sunt multumit de el mai putin consumul! faza e ca-mi consuma cat i-mi consuma si precedenta ei pe care inca o am si am avuto de noua! o dacie berlina Li

sa o stapanesti sanatos.cum ai luat-o? cu banii jos?

am luat-o in leasing! de ce?

Am reusit sa-i fac niste poze mai de revista! (cred)

inca cateva poze noaptea si din interior

post-12851-1180018741_thumb.jpg

post-12851-1180019048_thumb.jpg

post-12851-1180019083_thumb.jpg

post-12851-1180019153_thumb.jpg

post-12851-1180019158_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!