Jump to content

Aditivi Ulei Si Nu Numai

Vizitator
 Share

Postare recomandată

O intrebare cred ca destul de frecventa- au aditivi vreun efect, se simte cu adevarat vreo diferenta la consum, la putere , la presiune ulei, la mers motor per ansamblu ; ati folosit recent astfel de aditivi , ce marca, ce pret si mai ales ce efect. Poate sa recomande cineva un aditiv cu adevarat bun la ceva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai dreptate, intrebarea este destul de frecventa, s-a discutat la greu pe forum despre acest subiect. Foloseste cu incredere functia Search.

De altfel, tinand cont ca esti nou pe forum, iti recomand sa citesti Regulamentul. O sa vezi ca acolo se specifica faptul ca daca ai vreo nelamurire, mai intai folosesti functia Search pentru a gasi tot ce s-a discutat pe forum despre subiectul respectiv si abia apoi, daca tot nu iti este clar, deschizi un nou topic.

Link către comentariu

Cu cea mai mare placere as folosi functia search ... daca ar si functiona , si nu ar da erori

Nu am intotdeauna timpul sa ma gandesc la motivele pt care nu merge (firewall sau mai stiu eu ce pb de soft, retea sau fire roase de sobolani)

Imi cer scuze dar mai intelegeti si voi ca nu cred ca sunt singurul care se plange de astfel de probleme care pana la urma sunt inevitabile.

Modificat de knox
Link către comentariu

Inca o data imi cer scuze , nu vreau sa supar pe nimeni dar chiar nu imi merge search-ul :lol:

Link către comentariu

OK, OK, te iertam! :lol: Sa nu zici tu ca nu te iubim noi pe tine :)

Dar, pe viitor, retine varianta cu Search-ul, iar pentru subiectul actual vezi link-ul pus la dispozitie cu generozitate de colegul codres.

Bafta!

Link către comentariu

• 2 weeks later...
cristianionut

La golf 4 primul lucru cind cumperi masina te avertizeaza ca pierzi garantia daca folosesti aditivi.In manual se interzice cu desavirsire folosirea aditivilor la motor.

Asa ca atentie!!Fara experimente...... :beerchug:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!