Jump to content

0-100 Km/h

Mariuz
 Share

Postare recomandată

Un articol interesant am gasit pe AutoF1.ro:

"0-100 km/h

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

asa o fi daca se poate sa merga sa concureze si in fomula 1,eu cred ca e asa unpic de reclama nu prea cred sincer

Link către comentariu

Si mie parca imi e cam greu sa cred. Daca e asa, acea masina nu mai are decat caroseria de Fabia, in rest e complet schimbata.

Ganditi-va ca pentru a avea o asemenea putere si cuplu, trebuie modificat cam tot prin motor. De asemenea, pentru a suporta asa ceva mai trebuie schimbate si sistemul de evacuare, sistemul de franare, arcurile si amortizoarele + poate si ceva elemente la partea de bucse, planetare (nu sunt sigur, ca nu ma pricep chiar asa bine). Oricum, daca tragem linie, ce a mai ramas din vechea Fabia? Caroseria si, eventual, emblema.

Link către comentariu

• Administrator

:D tare asta... nici macar caroseria nu este de Fabia, ne-mai-vorbin de sasiu care a trebuit sa fie tot schimbat pentru a suporta cuplul ala... cred ca raman doar emblema si faruri/stopuri...

Link către comentariu

Oricum e super ce au putut sa scoata din masinuta... :D

Link către comentariu

reclama ptr fabia 2007,

Link către comentariu

Pana la urma e o fabie. Credeti ca focus WRC are vro legatura cu focus 2 de la dealer pe care il putem cumpara noi?

Parerea mea ca doar caroseria arata la fel.

Link către comentariu

impresionante performante dar dat fiind faptul ca este om masina de curse cred ca eu ca sunt rezonabile, oricum felicitari celor care au facuto poate dezvolta si piese pt modelele de strada

Link către comentariu

Un film video cu aceasta masinuta :

Link către comentariu

Banuiesc ca puteau pune orice caroserie pe sasiu' respectiv.. marketingul a facut ca acesta sa fie fabia.. oricum in afara de nume nu are absolut nici o legatura cu masina respectiva "de strada"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!