Jump to content

Pareri Seat Leon 2 Fr 2.0tdi 170cp

AndreiFR
 Share

Postare recomandată

Mi-am comandat deja masina din semnatura si vreau sa stiu daca am facut alegerea cea mai buna.As dorii mai multe informatii de la posesorii de seat cu privire la consum, fiabilitate etc. M-a deranjat plasticele de pe bord (partea dinspre parpriz) si consola centrala...cum se comporta in timp???Parca am citit pe undeva ...consola centrala este din aluminiu???Sau e plastic...ca la Logan :P Merci mult!!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Publicat (modificat)

Rog moderatorii sa mute aceasta discutie la New Leon / New Toledo / Altea. MI-am dat seama ca am postat gresit....SCUZE!!!

Modificat de AndreiFR
Link către comentariu

Nu te-ai suit in nici un Leon pana acum? :)) Consola este din plastic, asa cum este si la VW, Skoda, Audi, Mercedes, BMW etc. Din pacate nu se ridica calitativ la standarde foarte inalte si a deranjat multa lume prin asta, dar masina recupereaza in alte parti cred eu.

Cat despre performante motor si consum, cred ca gasesti mai multe detalii la colegii Skoda care au acelasi motor pe Octavia 2.

Asteptare usoara!

Link către comentariu

M+am suit....am fct drive+test....n+am stat sa dau bobarnace in consola centrala sa vad daca e din plastic.Am auzit si eu p net ca ar fi din aluminiu.

Link către comentariu

nu e din aluminiu ci dintr-o imitatie ...deci e plastic!pe mina insa nu ma deranjeaza masina merge super! a mea e benzina dar am facut drive si cu diesel si nu ai cum sa fii nemultumit! cel putin nu daca merge pe drumuri ok si daca ii incerci limitele in curbe ai sa visezi ca nu se poate mai bine! plasticul de pe bord mie mi se pare placut la atingere mai ales la variantele de top e moale si arata bine se sterge usor de praf ... plasticul de la consola e ceva mai ciudat si mai casat dar pana la urma te obisnuiesti !

itzi urez asteptatre usoara si sa ai parte de ea!

Link către comentariu

cristiansen

Consumul la mine este de 8 - 8.5 l/100 km mediu. In conditiile in care o alerg destul de mult. O sa te deranjeze suspensia destul de tare pt drumurile patriei noastre. Compenseaza insa restul: putere, look, impresii...

O sa fii multumit. Eu am 15 k km si pana acum singura problema am avut-o cu una din usile din spate (ramane ba deschisa, ba inchisa). Sper sa o rezolv la revizie sapt urmatoare.

Cand vine masina ta?

Link către comentariu

In saptamana 22 se fabrica si ziceau baietzii ca mai dureaza inca 4...5 saptamani pana vine in tara.La inceputul lui iulie,.....cred ..si sper!!Vroiam sa te intreb ....asa la mers normal cam cat ar consuma separat...urban/extraurban.

Cu plasticele de p bornd cum t impaci??Au inceput sa scartaie??

Link către comentariu

Desi par proaste, nu sunt chiar asa proaste, in sensul ca la a mea, dupa 60K KM inca nu scartaie nimic, si am mers tot pe drumurile de KKO ale patriei noastre.

Si eu cand imi alegeam masina, TOLEDO avea singurul minus calitatea bordului, dar acum dupa 2 ani si 60K KM sunt foarte multumit de masina.

Cu motorizarea care o ai tu nu am mers, dar am auzit ca e grava.

Bafta

Link către comentariu

In saptamana 22 se fabrica si ziceau baietzii ca mai dureaza inca 4...5 saptamani pana vine in tara.La inceputul lui iulie,.....cred ..si sper!!

3-4 saptamani, mai degraba. La mine a durat 3 saptamani transportul.

Link către comentariu

cristiansen
In saptamana 22 se fabrica si ziceau baietzii ca mai dureaza inca 4...5 saptamani pana vine in tara.La inceputul lui iulie,.....cred ..si sper!!Vroiam sa te intreb ....asa la mers normal cam cat ar consuma separat...urban/extraurban.

In regim etxraurban consumul este de 6-6.5 - 7. In oras, depinde de trafic, dar ajunge la 10l/100 km.

Plasticele mai scartaie pe drumuri care nu sunt tocmai ok. Pe drum bun nu se aude nici musca.

Daca vrei sa te dau o tura, fa-te incoa'!

Link către comentariu

Daca ai timp si nu te deranjez as vrea sa ne vedem,,....sa mai imi spui si mie cate ceva despre masina.Lasa-mi nr d tel si t sun eu.....stabilim o intalnire cand ai u timp.

Link către comentariu

Nu ca sa te sperii ... Masina mea a fost facuta tot in saptamana 22... si am ridicat-o pe 3 august :8:

Link către comentariu

Moaaaaaaaa....nasol!!! Sper sa nu fie asa.....dealer+ul m-a asigurat ca la inceputukl lui iulie este in tara. Acum c sa zic....asta e,cred ca innebunesc daca vine in august. :)

Link către comentariu

A mea s-a fabricat in sapt 17, azi m-au sunat ca e in Curtici si cel mai probabil vinerea viitoare o iau (sapt 21). Stiu ca nu e "editie speciala" ca a ta, dar asta nu conteaza la transport. :)

Bafta la o asteptare cat mai scurta! ;)

Modificat de TudorM
Link către comentariu

Publicat (modificat)

Sa o stapanesti sanatos....si sa ai parte de ea.

Dahhh!!! Cam asa mi-a zis si mie ca ajune in 4-5 saptamani.

Modificat de X-Ecutor
Andrei nu mai da quote la postul anterior. Apasa pe ADD Reply cand vrey sa scrii.
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am vb cu dealer-ul si mi-a zis ca pe FR este tapiterie cu picatele rosii.....eu stiam ca este cu gri.Parca Sport-up are tapiteria cu rosu.Exista si la FR tapiterie cu rosu.....eu chiar n-am vazut dar cei de la seat mi-au zis ca e cu rosu(in afara de broderia cu FR).

Link către comentariu

Ori abereaza ori s-a schimbat ceva in ultima luna. Toate FR-urile au un singur tip de tapiserie cu picatele albe.

http://i180.photobucket.com/albums/x297/stu38/IMG_0409.jpg

PS

De asta ce zici?

http://www.superchips.co.uk/roadtest/Seat%...20TDI%20170.pdf

Modificat de Deceunink
Link către comentariu

Ori abereaza ori s-a schimbat ceva in ultima luna. Toate FR-urile au un singur tip de tapiserie cu picatele albe.

http://i180.photobucket.com/albums/x297/stu38/IMG_0409.jpg

PS

De asta ce zici?

http://www.superchips.co.uk/roadtest/Seat%...20TDI%20170.pdf

Dah....misto.asa o sa fie si a mea numai ca e galbena.

Am vaut ca avea i pedale din aluminiu......stiu ca nu vine cu pedale d+astea.....eu cat sa-mi iau pedale si burete pentru centuri....ceva sparco ....nu turcisme d+astea de pe la noi.....da nu gasesc.Numai comanda....2 sapt.... :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!