Jump to content

Cateva sfaturi pt. achizitie Octavia Business

gtg
 Share

Postare recomandată

FRATILOR!

Pe oferta de SOB nu se pot face modificari functionale gen ESP si/sau motor 110HP, ... ca doar de aia este oferta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Corect ENDER, configuratia masinilor din oferta speciala se poate schimba, DAR SE SCHIMBA DRAMATIC SI PRETUL, MAI PRECIS DEVINE PRET DE LISTA.

Link către comentariu

super offtopic: Mai Dante, tie nu-ti place Citroenul? :D

Link către comentariu

Mai, motorul de 110cp nu se poate comanda pe Octavia Business. Optionale insa, poti adauga cate vrei(contra cost, evident). Intra pe siteul aviamotors la configurator sau suna la orice dealer si te vei convinge.. :D

Link către comentariu

La "superoferta" nu poti pune optionale majore gen ESP, EBD, frine discuri spate ...

Suna la Avia si vezi ce zic mesterii !

Link către comentariu

Man, eu am intrebat la Avia daca au vreo Octavia Business cu ESP pe stoc. Mi-au zis ca nu, atunci i-am intrebat cat trebuie sa astept pt. o SOB cu ESP si senzori de parcare. Mi-au zis in jur de 60 zile.

E posibil sa ai dreptate, nu stiu.. eu am intrebat acu o saptamana. Poate s-a schimbat situatia de atunci..

Sa speram insa ca nu s-a schimbat, ca atunci e cam nasol.. Va trebui sa-mi indrept atentia spre Golf 5 si nu prea imi convine fiindca voi scoate mai multi bani din buzunar pt. intretinere :D

Link către comentariu

Va trebui sa-mi indrept atentia spre Golf 5 si nu prea imi convine fiindca voi scoate mai multi bani din buzunar pt. intretinere :D

Eh? aveam senzatia ca preturile la piese sunt similare in grup.

Link către comentariu

Pe bune? Chiar sunt similare preturile in grupul VAG? Eu tocmai din acest motiv m-am indreptat spre Octavia. M-am gandit ca Volkswagen e volkswagen si o sa ma usuce eventualele reparatii post-garantie. Ce fericit as fi sa aflu ca sunt similare preturile. Volkswagen Golf e iubirea mea din totdeauna!! Eu m-am gandit la viitor, ca e mult mai ieftin sa repar o Octavia decat un Golf. Ia ziceti, cum sta treaba? Ma bucur de parca as fi un copil.. :D Nici nu mi-am pus problema asta pana acum. Din totdeauna mi-am dorit un VW Golf, dar am zis sa nu imi para rau cand va trebui sa schimb ceva la el, asa ca daca exista si varianta Skoda, m-am indreptat intr-acolo..

Link către comentariu

Ma rog... Am o stare prea euforica pt. a posta ceva sa inteleaga toata lumea, asa ca subiectul postului de mai sus, pe scurt: E diferenta mare rau intre intretinerea unei Skoda Octavia si cea a unui VW Golf ? :D

Link către comentariu

Exact!

Daca vrei ESP iei aia de 110!

Aici au o limita dealerii...nu-si canibalizeaza ofertele.

SI plus ca nu merita sa-ti pui DUPA ce vine masina! Te costa e 3 ori mai mult.

Link către comentariu

Dupa umilele informatii pe care le detin, diferente prea mari nu sunt la intretinere.

Link către comentariu

O singura intrebare off-topic am (sper sa nu se supere moderatorii)..

Ce presupune suspensia sport a Golfului 5? Suspensii intarite si garda la sol joasa, sau doar suspensii intarite?

Link către comentariu

bog_m_n, te astept cu cea mai mare placere in sectiunea "Golf 5", unde vei putea pune toate intrebarile care-ti trec prin cap :D. Pina acolo te voi ruga totusi sa fii ON topic. Multumesc.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Se pot comanda accesorii , contra cost. Acest lucru duce la prelungirea termenului de livrare cu aproape 2 luni. La motor nu umbli.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Mi-am luat acum 3 saptanani o octavia noua, iar pt casetofon am negociat cu dealer-ul si mi-a pus cd-player.

Incearca sa negociezi ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!