Jump to content

Inchidere Centralizata

Anthos
 Share

Postare recomandată

Salutare detin si eu un vw passat b5, 5 si normal am si eu vesnica problema cu inchiderea cea de la usa soferului pe pozitia deschis se aprinde in bord martorul si lumina in portiera dar nu se inchide din cheie (dar am auzit un mic zgomot in momentul cand dau sa inch, ori sa desch, masina m-am dat cu urechea mai aproape) si portiera de la usa pasagerului care nu se aprinde martorul si nici lumina in portiera dar uneori se inchide din cheie , si am gasit prin dezm. Amandoua incuietorile ce provin de la un golf 4 din 2000 aveti idee sunt compatibile vw-ul meu fiind 2004 multam ori merita mai mult reparatia celor de pe masina

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

63

• Al Bundy

29

• kelu

14

• passat 1.9 avf

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fa o diagnoza. Verifica firele de la modulul de confort.

Link către comentariu

F l o r i n

Salutare detin si eu un vw passat b5, 5 si normal am si eu vesnica problema cu inchiderea cea de la usa soferului pe pozitia deschis se aprinde in bord martorul si lumina in portiera dar nu se inchide din cheie (dar am auzit un mic zgomot in momentul cand dau sa inch, ori sa desch, masina m-am dat cu urechea mai aproape) si portiera de la usa pasagerului care nu se aprinde martorul si nici lumina in portiera dar uneori se inchide din cheie , si am gasit prin dezm. Amandoua incuietorile ce provin de la un golf 4 din 2000 aveti idee sunt compatibile vw-ul meu fiind 2004 multam ori merita mai mult reparatia celor de pe masina

se potrivesc yalele - dar recomand repararea yalelor tale - e o solutie de durata, o sa fie mult mai ok, comparativ cu montarea unora vechi.

daca le dai jos, sa le refaci lipiturile de pe placa electrica, inlocuire switch-uri, curatare colector motoras.

Link către comentariu

Buna seara,

Datorita unor probleme am inlocuit calculatorul comfort de pe masina mea cu unul cu acelasi cod insa provenind de pe o masina din Anglia. Toate problemele au fost rezolvate toate functiile merg insa singura problema pe care o am este ca pe maxidot imi afiseaza usa soferului pe partea dreapta.

Exista vreo posibilitate sa imi afiseze usile normal (usa soferului pe stanga) ?

Multumesc anticipat pentru raspuns

Modificat de fourmotion
Link către comentariu

NU cred ca e vreo rezolvare.

Link către comentariu

verifica sigurantele 6 si 14 - eventual scoate-le si vezi daca isi revine.

daca sunt ok si nu isi revine - atunci fa o scanare, sa vedem ce erori ai.

am verificat sigurantele si sunt bune si nicio schimbare, din pacate nu detin o interfata sa pot face o scanare 

singura solutie ramasa este service-ul?

multumesc

Modificat de rkoste32
Link către comentariu

F l o r i n

sau un coleg care este pe langa tine si se pricepe.... are si VCDS, etc.

Link către comentariu

salut,

pana la urma am fost intr-un service si mi-a facut o scanare cu vcds..singurul lucru care mi la gasit gresit este faptul ca usa din dreapta spate ramanea mereu blocata..mecanicul a zis ca este o problema de la switch si ca trebuie schimbat si apoi ar trebui sa mearga inchiderea centrazilata..zis si facut azzi mi-am schimbat switchul si supriza, tot nu functioneaza :( mi-a testat si cheia si a zis ca emite, am verificat si modulul confort nici urma de apa sau fre rupte, nici in usa nu sunt probleme

ce ar mai ramane de incercat?

multumesc frumos

multumesc

Link către comentariu

motorasele din broasca?

Link către comentariu

motorasele din broasca?

usa functioneaza bine, se deschide, eu o problema cu inchierea centralizata..mecanicul a zis ceva in genul ca usa a ramas blocata si cheia nu o gaseste sa activeze inchiderea cetralizata...altceva nu stiu ce sa mai incerc

Link către comentariu

F l o r i n

salut,

pana la urma am fost intr-un service si mi-a facut o scanare cu vcds..singurul lucru care mi la gasit gresit este faptul ca usa din dreapta spate ramanea mereu blocata..mecanicul a zis ca este o problema de la switch si ca trebuie schimbat si apoi ar trebui sa mearga inchiderea centrazilata..zis si facut azzi mi-am schimbat switchul si supriza, tot nu functioneaza :( mi-a testat si cheia si a zis ca emite, am verificat si modulul confort nici urma de apa sau fre rupte, nici in usa nu sunt probleme

ce ar mai ramane de incercat?

multumesc frumos

multumesc

din pacate se pare ca problema il cam depaseste... trebuie facute cateva verificari, sa vezi daca problema e din yale sau modul confort.

in blocurile de masura, vezi daca toate usile sunt inchise (evident, cu ele inchise) - daca da, se poate da vina pe modulul confort.

tot asa, greu de diagnosticat pe forum... trebuie sa gasesti pe cineva pe langa tine, care are habar despre sistemul inchiderii centralizate, la VAG

Link către comentariu

• 2 weeks later...
gutzamarutza

Buna, sunt proaspat proprietar de passat b5.5 (cred:P) luna 10/2003 1.9 tdi 130 CP si am o intrebare/problema in legatura cu inchiderea centralizata.

cand deschid masina din telecomanda imi deschide doara usa soferului p celelalte nu. Celelalte se deschid doar dupa c le deblochez de la butonul de la usa soferului. La inchidere de la telecomanda le inchide insa pe toate. Mentionez ca usile mi se blocheaza la 20 km/H. Chestia asta cu deschisul doar usii soferului ii vreo problema sau ii vreo setare din calculator? Si inca o intrebare: stiti cumva daca la modelul acesta se deschid si se inchid geamurile din telecomanda? Am incercat si nu merg si vreau sa stiu nu exista sau ii chestie de activat ceva setare din modul, mentionez ca din yala geamurile se coboara si se ridica. Multumesc mult

Link către comentariu

Toate sunt setari care le poti activa/dezactiva in functie de preferinte , pt ridicare geamuri din telecomanda iti trebuie o alta interfata decat VCDS si un programel,exista topic dedicat pt asta .

Link către comentariu

gutzamarutza

Ms. terminatoru. Observa ca suntem din acelasi oras. Poate ma poti ajuta cu ceva referinte despre un service de prin sm unde as putea sa fac aceste modificari. Ms mult

Link către comentariu

Buna, sunt proaspat proprietar de passat b5.5 (cred:P) luna 10/2003 1.9 tdi 130 CP si am o intrebare/problema in legatura cu inchiderea centralizata.

cand deschid masina din telecomanda imi deschide doara usa soferului p celelalte nu. Celelalte se deschid doar dupa c le deblochez de la butonul de la usa soferului. La inchidere de la telecomanda le inchide insa pe toate. Mentionez ca usile mi se blocheaza la 20 km/H. Chestia asta cu deschisul doar usii soferului ii vreo problema sau ii vreo setare din calculator? Si inca o intrebare: stiti cumva daca la modelul acesta se deschid si se inchid geamurile din telecomanda? Am incercat si nu merg si vreau sa stiu nu exista sau ii chestie de activat ceva setare din modul, mentionez ca din yala geamurile se coboara si se ridica. Multumesc mult

Si daca apesi de 2 ori und dupa alta, nu le deblocheaza si pe celelalte ?

Link către comentariu

Mai mult ca sigur Cristi.

Link către comentariu

Si la passat-ul meu e asa dar eu nu m-am "sinchisit" inca sa o dezactivez pt ca uneori imi convine :D

Link către comentariu

gutzamarutza

Chiar daca apas butonul de deschidere din tel concomitent tot nu deschide si restul usilor

Link către comentariu

Concomitent cu ce? Trebuie apasat inca odata pe deschis. Ai activata optiunea de selctive locking.

Link către comentariu

@pronet , din 46-Convenience se face modificarea , nuh?

Asta e procedura , corectati-ma daca gresesc:

Inchidere selectiva:

[select]
[46 - Cent. Conv.] (35 - Cent. Locking pentru masinile cu geamuri manuale)
[Recode - 07]
Notati-va codul software pentru referinte ulterioare
introduceti noul cod din 5 digiti.
[Do It!]

Link către comentariu

Activare

pentru 2 geamuri electrice, codezi 46- confortul, cu 00258 = Selective Locking

pentru 4 geamuri electrice, codezi 46- confortul, cu 04096 = Selective Locking

Dezactivare functie, adica sa descuie toate usile la prima apasare

pentru 2 geamuri electrice, codezi 46- confortul, cu 00259 = Selective Locking

pentru 4 geamuri electrice, codezi 46- confortul, cu 04097 = Selective Locking

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• 5 weeks later...

Buna ziua!

Sunt proaspat detinator al unui Passat B5.5 1.9TDI 131CP care a venit cu urmatoarea problema: actuatorul de la clapeta rezervorului nu functioneaza la comanda de inchis / deschis din telecomanda sau din butonul dedicat de pe usa soferului. Am testat actuatorul alimentandu-l la 12V si functioneaza. Am masurat tensiunea pe mufa cu 2 fire care se cupleaza la actuator si nu am tensiune la actionarea butoanelor de pe telecomanda sau de pe usa soferului. Am verificat sigurantele corespunzatoare (6 si 14) din panoul de sigurante si sunt OK. Usile si portbagajul se incuie si se descuie din telecomanda. NU am verificat modulul de confort inca. Pareri?

Multumesc.

nitroshift

Link către comentariu

verifica butonul de pe usa soferului. Doar de acolo se deschide usita, nu si din telecomanda

Link către comentariu

Multumesc, @Florin!

Fiind nou pe forum, am gasit si asta dupa ce am postat aici.

nitroshift

Modificat de nitroshift
Link către comentariu

Am efectuat un VAG-COM test si am primit urmatoarea eroare

1 Fault Found:
00928 - Locking Module for Central Locking; Front Driver Side (F220) 
            27-10 - Implausible Signal - Intermittent

E broasca de la sofer daca nu ma insel nu? E vechea probleme cu lipiturile reci?

Mentionez ca uneori nu imi inchide usa de la sofer si nici nu o vedere deschisa/inschisa (pare sa fie probleme cu senzorul). 
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!