Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

nadir@boosted.ro

m-am mai dat cu un alt 350z care are evacuare si admisie, masina trage ffoarte bine, l-am dat.

m-am dar din mers si ne-am dat pana la ~ 200 sta cam la curul meu si la maxim o masina departare de curul meu.

(porma nu am incercat pt ca nu aveam unde .... teoretic dupa 200 ar trebuii sa ma dea are motor 3500 V6)

si tot in seara asta m-am dar si cu, acel, s3, care cand nu stiam sa plec si sa ii dau m-a batut pe 400m, si ne-am dar din mers si i-am dat cam 2 masini si tot asa pana la maxim 180-200 ne-am dat, masina e senzationala :D

a... am mai facut niste poze in seara asta si cand sa plecam a aparut si godoroja :D cu care am mai facut 2 poze :D

pozele maine cas obosit :D

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

Nadire frate, stim ca esti entuziasmat de masina si vrei sa ne impartasesti cat mai repede din experientele tale, da mai pune vericule niste semne de punctuatie (virgule, puncte), sa intelegem si noi ce vrei sa zici, nu sa ne chinuim sa presupunem...........:)

Link către comentariu

foarte tare nadire :P Ba voi la 4:30 faceti poze :P . Fara mine? Foarte tare masinuta ta :P

Si bineinteles, nu trebuie sa uitam motocicleta aia la Romana cu fata din spate in bikini :P ....Mai pun sare pe rana ? :vaidecapulmeu: . Si ce bikini, si ce pozitie ....... :offtopic: :blink:

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Nadire .. ma plimbi si pe mine cu S3-ul :vaidecapulmeu:? Aceeasi intrebare e valabila ptr toti cei de pe forum cu S3 ... prea imi lasa gura apa la posturile voastre, vreau sa vad si eu cum e :offtopic: ! SO .. pe cine trebuie sa omor ptr o tura (in dreapta, evident) ??

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

cine vrea sa se plimbe imi gaseste nr pe profil ;) de ex acum plec la munca si ies la 00:00 daca mai sunteti trezi va plimb!

cat @ godoroja nu mai pune sare pe randa ca motocicleta aia avea un ............... :rolleyes:

@ Valix imi cer scuze dar se mai intampla :D pana la urma sunt sigur ca i-ai dat de cap ......

Link către comentariu

nebune, dar nu mai termini filmul din aparat??? cate mii de poze ai si cate zeci de mii mai faci?

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nope ca m-am shmekerit si mi-am luat "film" de 2gb ;:D

dupa atatea poze tre sa ma apuc sa fac si ceva la masina :)

ca deh am ajuns la 3700 km

asa ca m-am gandit sa imi comand evacuarea ca pana ajung la 5k sa imi ajunge ;) + ca cica se lucreaza la softul masinii mele

inca nu m-am decis daca are rost sa schmb toata suspensia sau doar sa o las mai jos din arcuri dar oricum trebuie sa o mai cobor putin ca pare in pom. dupa ce am fost dezamagit ca nu imi intra jantele de rs4 (treceau de arica cu circa 4cm) am decis ca pt inca un timp sa raman asa ... tre sa imi vina niste pleoape ca sa fie masina putin mai agresiva, nu ca nu ar fi :),

filtrul de aer deja l-am schimbat si astept sa se fabrice ceva si pt s3 ca pt gti gasesti pe peste tot.

Link către comentariu

Foarte tare masina! Sa o pastrezi sanatos.

Am vazut masina aseara la OMV la Pitesti si pe autostrada.

Spor la modificari!

Link către comentariu

:) tare rau! da frate cu ce editati pozele astea?

vreau si eu! sunt tare pasionat de grafica dar asa ceva nu am mai vazut!

cum fac si eu niste poze cu masina mea sa arate asa?

:)

Link către comentariu

Aparat bun + trepied + photoshop banuiesc :icon_thumright:

Modificat de DOOM
Link către comentariu

nadir daca schimbi jantele , pune ceva f usor gen ultraleggera o sa faca minuni pe masina ta

la 4x4 jantele trebuie sa fie usoare

succes

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

cred ca era masina lui Roby eu nu am scos de loc masina ieri :icon_thumright:

Link către comentariu

frumoasa foc!!!!!!!!!!sa o conduci cu placere si fara incidente!

pana acum eram indragostit de A3-ul vecinului meu, e galben, dar se pare ca asta e culoarea care-l prinde cel mai bine(de negru si gri e plina tara)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro
:D tare rau! da frate cu ce editati pozele astea?

vreau si eu! sunt tare pasionat de grafica dar asa ceva nu am mai vazut!

cum fac si eu niste poze cu masina mea sa arate asa?

:D

deci este foarte simplu trebuie sa stii ce vrei sa faci si ce vrei sa obtii

Aparat bun + trepied + photoshop banuiesc :D

aparatul bun te ajunta ca nu te mai chinui, trepiedul este cam vital daca nu le faci de jos din mana cam greu mai ales noaptea! ... cat despre photoshop da tre sa te pricepi si acolo dar nu e cazul meu! (sau altfel spus cazul pozelor mele :D)

+artist in manuit toate astea!

aici ai spus o foarte mare vorba!

in primul rand trebuie sa stii ce vrei sa faci

si sa ai ochii sa vezi acele unghiuri care sa exprime cat mai mult si sa incerci sa redai cititorului o imagine din ce vezi tu defapt la masina nu ce ar vedea el ca multi se uita (balesc) si pleaca! dar sunt altii care doar se uita sau altii care tin minte!

fiecare poza are un mesaj!

nadir daca schimbi jantele , pune ceva f usor gen ultraleggera o sa faca minuni pe masina ta

la 4x4 jantele trebuie sa fie usoare

succes

heeh multumesc strumfule e clar ca jantele de pe masina mea nu vor cantarii mai mult de 7kg bucata :D si deja am gasit unele pe 19 care sunt aratoase rau si care cantaresc cam 7,4 kg bucata (8,5 j cu 19") binenteles fara cauciuc dar costa 2500 euro bucata :D mai am de asteptat!

in rest tin sa va multumesc pt aprecieri ;)

luni cand voi venii de la oradea se pare ca voi avea peste 5000 km \:D/ abia astept :D o suma numa buna de trantit o evacuare pe masina :D

Link către comentariu

Nadire daca gasesti niste roti usoare (altele decat oz) spune-mi si mie, eu vreau sa pun pe 18, pe 19 mi se pare foarte exagerat si la drumurile noastre....merg k melcu

18' mi se pare un compromis f bun

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

sunt foarte fericit ca mi-am redobandit carnet ul :D

am avut emootii mai ca atunci cand am dat pt prima oara de carnet!

Link către comentariu

nadire, s-au editat pozele alea smechere? :D. Sunt curios cum au iesit

Link către comentariu
Foarte tare masina! Sa o pastrezi sanatos.

Am vazut masina aseara la OMV la Pitesti si pe autostrada.

Spor la modificari!

eu eram cu masina, am ajuns la 1470km si in seara asta sper sa incep sa o urc ceva mai mult in turatie...

nadir> felicitari pt carnet... diseara esti in oras? as vrea sa ne intalnim putin sa te mai intreb diverse... am ajuns aproape de 1500km

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pai eu termin munca pe la 00:00 asa ca daca vrei ne putem vedea dupa in oras :ceuameni: acum pot sa ma plimb :lol: LEGAL :offtopic:

Link către comentariu
  • Administrator

poluez un pic topicul lui nadir, sper sa ma ierte...

se discuta despre S3-ul portocaliu si la cum da culoarea... uite cam asa :)) :

14062007001ew4.th.jpg

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da el este :D

frumoase masini ;) :D

tin sa va anunt ca am ajuns la 4000km parca masina consuma din ce in ce mai putin.

sunt foarte multumit de masina si abia astept sa ma intorc de la oradea ;:) maine la 10 dim maxim 12 plec si revin abia luni

sigur voi avea peste 5000km si atunci ma voi putea apuca sa ii pun evacuarea si poate si o admisie alte modificari momentan mai au de asteptat.

Link către comentariu

Frate esti adevarat, atatia km in tot acest timp foarte scurt de cand tot ne impartasesti despre masina.Eu unul iti admir pasiunea pentru tot ce faci si te urmaresc in fiecare zi sa vad cu ce noutati mai vii

asa de control...ce sanse am sa ma dai si pe mine cu S'u?

te saluti :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pai avand in vedere ca la ora 9 dimineata rup usa pt ca la ora 10 ma intalnesc cu restul gastii sa plecam spre oradea

te voi da o tura abia luni seara dupa ce revin sau mai de graba marti seara ca luni cred ca voi fi destul de obosit dupa un asa voiaj!

multumesc pt aprecieri ;)

a si daca vreti sa vedeti niste filmulete le puteti vedea apasand aici ... din pacate nu le-am putut uploada aici.

cineva dupa ce a vazut filmuleteel a zis S3 power sau s3 on fire

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

am ajuns la cifra de 5333 km :huh:

sunt la munca acum nu prea pot sa va spun prea mult pot sa va spun ca am probat si eu in final si am ajuns la o viteza maxima de 264 km/h (pe cel digital) ca pe cel analogic era de mult timp sub 270

si de data asta am probat si o viteza maxima, plecat de la minim 60km/h in paralele, cu un nissan 350z si m-am dus. Ciudat este ca cel cu nisanul m-a intrebat ba tu cat aveai ca eu eram de mult sun 280. Cu siguranta am gasit raspunsul si anume el si-a pus un superb eleron de la veilside care ii cam ia din viteza maxima. asa ca pot sa zic ca nici pe viteza maxima nu m-a batut.

la oradea seara cand am probat celula pe cei 400m am scos timp de 13,9 iar aicu care a plecat mai bine ca mine a scos 13,8.

ziua pe o canicula de cel putin 38 de grade celsius nu am reusit sa scot mai putin de 14,250.

asa ca am iesit pe locul 5 la grupa G (250-300 HP) la diferenta de 30 de sutimi de evo9 stock. se pare ca cele 30 de sutimi au fost diferenta ca a plecat mai bine ca mine. deci evo9 stock a scos timp de 14.280.

a o chestie foarte importanta a fost experienta de la oradea, a fost cel mai bine organizat concurs din domeniu de la noi din tara.

era sa uit ii multumesc lui aiculetzu care m-a ajutat foarte mult si lui Jeef :) astept de la jeff/aicu graficul cu puterea masinii mele desi trebuia facuta in penultima treapta graficul meu a fost facut pe treptele 1/2/3/4 nu mi-a permis locul

dar oricum cred ca a aratat destul :)

o sa revin si cu poze :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!